ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΑΙΟΣ 2023 ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΛΛΑΔΑ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΑΙΟΣ 2023 ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΛΛΑΔΑ.

Λίγα για τις εκλογές to the point... ΠΑΝΩ σε δύσκολες όψεις οι εκλογές..Παρατηρώντας τους χάρτες των αρχηγών των κομμάτων..όλοι κάπου βάλλονται αυτό το διάστημα.. άλλος από τον Κρόνο άλλος από τις εκλείψεις του Απριλη και μετά από τις εκλείψεις του Οκτωβρίου που θα είναι δυναμικές και θα κόψουν λίγο τα φτερά όλων τους. Βέβαια δεν γνωρίζουμε ακριβή ώρα γέννησης..χώρια του ότι.. σε αυτές τις εκλογές επηρεάζεται η Ελλάδα από το κοσμικό τετράγωνο Άρη στο Λέοντα.. Δία στον Ταύρο .
 
Πλούτωνας στον Υδροχόο στη μηδενική μοίρα..... ένα νέο ξεκίνημα πάνω σε μία Νέα Σελήνη που όμως την πνιγεί ο Αλγκολ και τη παραμυθιάζει ο Ποσειδώνας. (πάλι παραμύθα θα φάνε οι ψηφοφόροι).
 
Μητσοτάκης.. Λοιπόν ο Ήλιος του στις 13°Ιχθυων και η Σελήνη στις 5° του Ταύρου... τα πιο δύσκολα για αυτόν θα έρθουν του χρόνου τέτοιο καιρό ενώ η Σελήνη του θα πληγεί από την έκλειψη Οκτωβρίου που δείχνει ότι δεν θα ικανοποιηθεί από τις επιλογές του κόσμου. 
 
Ο Τσίπρας ακριβώς απέναντι από τη Σελήνη του τωρινού πρωθυπουργού είναι ο Ήλιος του Τσίπρα στις 4° Λέοντος... και αυτός λοιπόν θα έχει ανάλογα θέματα τον Οκτώβρη. Τότε όταν θα πάνε να κάνουν κυβέρνηση και θα υπάρχουν ανάλογα προβλήματα συμφωνιών. Ο Δίας του στους ιχθείς και αυτός του χρόνου θα τον πιέσει ο Κρόνος μία ιδιαίτερη στένωση θα πρέπει να αλλάξει φιλοσοφία και σκέψεις στάση. 
 
Ο Ανδρουλάκης 17° Υδροχόου σύνοδο με Ερμή 15° Υδροχόο σίγουρα η τελευταία έκλειψη τον φίμωσε κάπως στο στόμα.. Κρυφές συμφωνίες να πω ,το λες και διαπλοκές και ο Άρης εκεί στον Υδροχόο 13° και ένας Δίας 2° Λέοντος που βάλλεται από τις τελευταίες εκλείψεις και αυτή που έγινε στις 20/4 ο Πλούτωνας απέναντι να αλλάζει πορεία ο Άρης πάνω στον Δία του..πολλά παίζονται παρασκηνιακά.Μάλιστα η έκλειψη που θα γίνει και για αυτόν τον Οκτώβρη πάνω στο Χείρωνα του στις 5° Ταύρου δηλώνει πληγές και λάθη από το παρελθόν που θα έρθουν στην επιφάνεια. 
 
Ο Βαρουφάκης ολίγον θα τα καταφέρει και αυτός ο Ερμής του στις 5 ιχθύων πάνω Κρόνος θέλει ανάλογη σοβαρότητα και πάνω στο Δια του 1°Υδροχοου ο Πλούτωνας... Πες η Έκλειψη 20 /4 πες τώρα δύσκολες όψεις..Λεφτά υπάρχουν από πίσω όμως... Αλλά διεκδικεί μεν και αυτός όμως έχει παρελθόντα λάθη που θα τα θυμίσει ο Κρόνος πάνω στον Χείρωνα του... 4°Ιχθυων.
 
Ο Κουτσούμπας έχει Ήλιο στις 16° Λέοντος... 21° Λέοντος Ερμής... Αφροδίτη 10° Λέοντος πολύ λιοντάρι και ένα Κρόνο στις 14° Σκορπιού οι Εκλείψεις πάνω του και πιεστικές και αυτές σε τετράγωνο... που σημαίνει πρέπει να αλλάξει πράγματα εάν θέλει να προχωρήσει.Ο Πλούτωνας πάνω στο Χείρωνα του τώρα ξεθάβει εκκρεμότητες από το παρελθόν.. Ξεκαθαρίσματα. 
 
Βελόπουλος..Απλά φλύαρος..Ερμής όψη Ποσειδώνα..Ο ήλιος του στη 0°του Σκορπιού η τελευταία Έκλειψη αλλά και του προηγούμενου Φθινόπωρου ήταν σημαντική όπως και αυτή πάνω στον Ερμή του 16° Σκορπιού και η επόμενη που ξεκινάει σε κριούς Ζυγούς.. 21° Ζυγού έχει τη Σελήνη του και για αυτόν. Υπάρχουν θέματα που ενοχλούν τον λαό. Βέβαια έχει Κρόνο στους ιχθείς με αυτόν γεννήθηκε... Κρόνια επιστροφή με αυτόν θα πορευτεί θα πάρει τα μαθήματα του θέλει δεν θέλει περνά εξετάσεις... Αλλά σίγουρα δεν θα πάρει ότι ποθεί.
 
Κωνσταντοπούλου...15° τοξότη έχει να κάνει πολλή δουλειά στον έκτο της και έναν Κρόνο στις 16 Λέοντος φιλοδοξίες και εγωισμός θα δοκιμαστούν. Θα δείξει υπευθυνότητα όπως προσγειωμένα όνειρα ίσως καταφέρει να την προωθήσουν προς το μέρος της βουλής.Ο Κρόνος δεν θα την αφήσει από τους Ιχθείς του χρόνου ανεπηρέαστη. 
 
Κασιδιάρης..6° Τοξότης τετράγωνο με Κρόνο και μία Αφροδίτη στις 5° Σκορπιού τίποτα το ικανοποιητικό και αυτός δεν κατάφερε..Μέχρι τον Οκτώβρη του λείπει ο συντονισμός παρά τις φιλοδοξίες τους. 
 
Πλήγματα Λοιπόν για όλους.. πίεση σοβαρές υποχωρήσεις θα αναγκαστούν να κάνουν.. κατάρρευση για τους περισσότερους... θα στεναχωρηθούν το επόμενο διάστημα όσοι από καιρό στοχεύουν σε υψηλές θέσεις και υψηλά ποσοστά θα αναγκαστούν να κάνουν συμβιβασμούς που δεν τους αρέσουν. Σίγουρα εάν υπάρξουν δεύτερες εκλογές  η λυπητερή θα έρθει τον Οκτώβρη που εκεί θα παίξει ποιος θα έχει την δυναμική για να έχει το πάνω χέρι.. 
 
Στο δρόμο για τις κάλπες λοιπόν..Ακρίβεια αγαθών..Ενέργειας ανεργία.. Κακοπληρωμένες δουλειές..Χρέη..Σπίτια να κινδυνεύουν..Νοσοκομειακό σύστημα στα χειρότερα του εκπαίδευση επίσης..
Μνημόνια.. Και που πάμε... Και τους πολιτικούς αλαζόνες να βγάζει ο ένας τα άπλυτα του άλλου χωρίς να παρουσιάζουν τι μπορούν να κάνουν για την πολύπαθη Ελλάδα μας.
 
Υ.Γ Αν νομίζουν ότι θα γλυτώσουν από τις Ερινύες, είναι πολύ γελασμένοι.!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

η αγελη της ανοησιας ειχε πει. και απαγορευση κυκλοφοριας απο τις 9. στη κατοχη το 41 η απαγορευση κυκλοφοριας ξεκινουσε απο τις 11.