ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Καλή αρχή στους νέους σκλάβους.!!Επίσης θεσμοθετείται το μαστίγωμα καθώς και το δέσιμο με αλυσίδες.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Τι έβγαλε η Κρήτη είπαμε;;; Ναι για να ακούσω τι έβγαλε;; Έτσι. Πίπα κώλο 41% . Καλή αρχή στους νέους σκλάβους.

Επίσης θεσμοθετείται το μαστίγωμα καθώς και το δέσιμο με αλυσίδες. Ο ξενοδοχοϋπάλληλος θα αποτελεί ιδιοκτησία του ξενοδόχου ο οποίος θα έχει κάθε δικαίωμα να τον πωλήσει ή να τον ενοικιάσει χωρίς να συμπεριλαμβάνεται η οικογένεια του.
 
Δεν λυπάμαι κανένα... Οι περισσότεροι πήραν ψηφοδέλτια από τα αφεντικά. Και μια και μιλάμε για αφεντικά..οι περισσότεροι αυτά τα δωμάτια που νοικιάζουν σε εξωφρενικές τιμές τα έχετε δει;; 
Μου λέει ένας ..θα
σε πάω στο καλύτερο δωμάτιο, θα χάσω πόσα λεφτά βέβαια γιατί θα το νοίκιαζα... σε δύο και όχι μονόκλινο για σένα...αλλά τέσπα. Σου δίνω ένα από τα καλύτερα που έχω, μην το βλέπεις έτσι, και μην γκρινιάζεις για αυτό! Εντάξει κάπου ώπα, τον έδιωξα και δεν τον πλήρωσα. Πονόψυχος είμαι, μαλάκας δεν είμαι!
 
Φώντας :  Μήπως το δωμάτιο είναι ακόμη διαθέσιμο; Το θέλω να έρθει να ξεκουραστεί δυο-τρία χρόνια ένας πολύ φίλος. Άλλοι τους βάζουν σε υπόγεια, αυτός σου έδωσε δωμάτιο με θέα και ευάερο, εσύ έχασες.
 
 

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλύτερα λαμόγια από τους μεγαλοξενοδόχους εδώ δε υπάρχουν σε σχέση με τα λεφτά που βγάζουν - τις επιδοτήσεις τις τάπες σε συνεργάτες & προμηθευτές (επιταγές του 2099 και τα trust , εδώ στην παραλία της Λυγαριάς συννενοήθηκαν ακόμα και για εναρμονισμένες τιμές στα δωμάτια στο airbnb , εξαιρείται ο Ξενοδόχωφ και χέστηκαν για την πατρίδα , εδώ ενοικίασαν από μοναστήρι εκτάση πάλι με χρυσόβουλα....
https://www.patris.gr/2020/06/17/kai-to-epicheirein-synechizetai-toys-epomenoys-mines-xekina-i-ependysi-kaloytsaki-sto-vathy/ κρίμα την παραλία , θα βλέπουν τον κρητικό τρόπο ζωής χωρίς τους κρητικούς χαχαχα

Καινοτομία, βάσει του επενδυτικού πλάνου, είναι η δημιουργία εμπορικών δομών εντός της μονάδας, όπως αυτές υπήρχαν παλιά στα χωριά της Κρήτης. Θα λειτουργούν για παράδειγμα παντοπωλείο, μανάβικο, κρεοπωλείο, παραδοσιακά καφενεία και παραδοσιακές ταβέρνες, οι οποίες θα προσφέρουν τοπικά προϊόντα με εξειδίκευση στην κρητική κουζίνα.

Όσο για τις συνθήκες εργασίας ρωτήστε οποιονδήποτε υπάλληλο μεγαλοξενοδόχου , μένει να ζητούν από τους εργαζόμενους την παρθενιά της κόρης όσων έχουν , ιστορίες για αγρίους .
Τύφλα να έχει η ομάδα χόρχε που θα βγάλει την τρικομματική ..

kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Μεγαλύτερα λαμόγια από τους μεγαλοξενοδόχους εδώ δε υπάρχουν σε σχέση με τα λεφτά που βγάζουν"

Καλησπέρα φίλε Κακέ ...πολύ σωστά. Μεγαλύτερα λαμόγια από αυτούς δεν υπάρχουν.Φυσικά και εξαιρείται ο φίλος μας κ.Ξενοδόχος....διότι πιάνει και την μπατανόβουρτσα και βάφει και μόνος του.

Άκου ιστορία...χρειάστηκε να πάω Λήμνο ξαφνικά για δουλειά μόνος μου...κλείνω μονόκλινο και μάλιστα πλήρωσα ένα 40% επάνω στην τιμή διότι αυτός είναι ο κανονισμός για το μονόκλινα. Φτάνω στο ξενοδοχείο...λέω ότι έχω κάνει κράτηση, μου δίνουν το κλειδί και ανεβαίνω επάνω στο δωμάτιο. Ανοίγω την πόρτα και τι να δω ;;; Ένα δωματιάκι που μάλλον θα πρέπει να ήταν ντουλάπα στην προηγούμενη του έκδοση με ένα τοσοδούλικο κρεβάτι μέσα που μόνο ένα παιδάκι 8 ετών θα μπορούσε να κοιμηθεί χωρίς να πέσει....χωρίς μπαλκόνι έστω και στον ακάλυπτο....και να χωράω μόνο εγώ και η βαλίτσα μου...και αυτή στο όρθιο.!!!

Τα παίρνω κρανίο και κατεβαίνω κάτω στον τσιφούτη ογδονταφεύγα παλιόγερο ιδιοκτήτη....μόλις είχε μπει μια μεγάλη παρέα από πελάτες. Τον αρχίσω στα μπινελίκια με δυνατή φωνή για να ακούνε όλοι....Την ΠΟΝΤΙΚΟΤΡΥΠΑ σου του λέω την πλήρωσα πολύ περισσότερο από αυτούς που κλείνουν δίκλινο....θα έπρεπε το δωμάτιο να είναι ακριβώς το ίδιο και με τον υπολοίπων αν όχι καλύτερο του λέω.

Δωμάτιο πλήρωσα και μάλιστα παραπάνω...και όχι εσωτερική εντοιχιζόμενη ντουλάπα...φωνάζω. Τρομάζει αυτός , κοιτάει γύρω και βλέπει ότι όλοι οι πελάτες με ακούνε...και μου λέει μην φωνάζεις θέλεις να με καταστρέψεις;;Θα σου αλλάξω το δωμάτιο.!! Σε χρόνο ντε τε όχι απλά βρήκε άλλο δωμάτιο...αλλά όποτε με έβλεπε με ρωτούσε και αν είμαι ικανοποιημένος.

Το ίδιο νταβατζιλίκι και στην Κρήτη στο Ηράκλειο. Δεν ξέρω τι σκατά νομίζουν όταν ένας πελάτης τους ζητά μονόκλινο, και δίνουν πάντα τις χειρότερες τρύπες.!!! Τα μπινελίκια όμως τα έριξα και στον ταξιδιωτικό μου πράκτορα για το αίσχος δωμάτιο στην Κρήτη...600 ευρώ για 4 μέρες δεν είναι και λίγα. Χωρίς φαγητό χωρίς τίποτε...

Την επόμενη φορά που θα τολμήσουν να κάνουν κάτι τέτοιο θα πέσει ξύλο.!! Δεν θα αρκεστώ μόνο στις φωνές...αλλά θα καταχερίσω όποιο ρεμάλι νομίσει ότι μπορεί να με κοροϊδέψει. Και ας με χώσουν μέσα. Θα πέσει μπουνίδι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Και κάτι άλλο φίλε Κακέ...ΔΕΝ πάω ποτέ σε ξενοδοχείο που σε αυτό δουλεύουν Πάκια και Αφγανοί είτε στην κουζίνα, είτε σε άλλα πόστα. Μόλις δω Πάκι για υπάλληλο έφυγα με την πρώτη. Το ίδιο και σε μαγαζιά της εστίασης...ΔΕΝ τρώω ΠΟΤΕ σε μαγαζί που δουλεύουν Πάκια εκεί. Η ροχάλα στο πιάτο είναι το λιγότερο που θα πάρει κανείς από αυτούς.

Επίσης σε καφετέριες η μαγαζιά coffee lab που δίνουν τον καφέ σε ποτήρια λοατκι. Με το που σας το δώσουν αρνηθείτε να το πάρετε και φύγετε από το μαγαζί για να πάρουν το μήνυμα που πρέπει.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Αβαντι η Νέα Δουλοκρατια!

Από το Μιζοτακη γ@μιεσαι πήγε στο 41% και απειλεί με αυτοδυναμία η χάος η λουλου.

Τανκς ρε φουστη και το κανόνι στον κ..... του.

Τι θα χάσουμε;

Τα ευρώδεσμά, τους γέρους η την περιστερα Καιλη ;;;

ΛΟΑΤΚΙ εκλογές = Γ@μημενη Ζωή

Ανώνυμος είπε...

Μην χαλάτε την τουριστική περίοδο με τα παράπονα σας!!!!!
Αυτό το +40% για το μονόκλινο είναι παράξενο,αν και οι τιμές πλέον είναι ελεύθερες και στην κρίση του ιδιοκτήτη
Οι μεγαλοξενοδόχοι συνήθως προέρχονται από άλλους κλάδους, ή από επενδυτές,οπότε δεν πολυνοιάζονται για το τελικό προ'ι'όν, αλλά για τις εισπράξεις.
Μίλαγα με στμμαθητή μυ που έβγαλε τα τουριστικά στην Αγγλία, πλέον τα μεγάλα ξενοδοχεία παίρνουν διευθυντές από οικονομικες και όχι από τουριστικές σχολές,Οπότε τα κανουν και εκεί σαν τον πισινό της μα'ι'μούς,αρκεί να πιάνουν "στόχους".
Όι πακιστανοί με τους Μπαγκλαντεσιανούς είναι πολλοί πλέον στην εστίαση,αλλά έλληνες εργαζόμενοι δεν υπάρχον αρκετοί στον κλάδο.Οι πιό σοβαροί έχουν φ΄τγει εκτός Ελλάδος.
Το αιρ'μπι'νμπί έχει τσακίσει τα πάντα,πάνε οι καμαριέρες με 10€/ώρα μαύρα και οι μάγειρες νοικιάζονται μαζί με τις καμαριέρες στις βίλλες. Οι ιδιοκτήτες απέκτησαν τα σπίτια ξεπλένοντας μαύρο χρήμα, και νοικιάζουν με 1-2000€ τη μέρα....Προσπαθούν να καταστρέψουν και τους μικροξενοδόχους, ΄γδη στην Αθήνα τα μισά ξενοδοχεία πλέον είναι σε χέρια ξένων ομίλων,και πάμε για την υπόλοιπη επικράτεια.
Με τα νέα τιμολόγια ρεύματος και το κόσρος πρώτν υλών θα τα καταφέρουν.

Να βάλω μια αγγελία για καμαριέρα ή θα μου το κόψει η λογοκρισία εκεί που γράφω τα προσόντα που θέλω;;
Ξενοδόχωφ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Να βάλω μια αγγελία για καμαριέρα ή θα μου το κόψει η λογοκρισία εκεί που γράφω τα προσόντα που θέλω;;"

Nα βάλεις κ.Ξενοδόχε και εγώ θα σου κάνω και ανάρτηση με την αγγελία σου.!! Και είμαι περίεργος αν θα έχεις απάντηση όμως.!! χα χα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Αυτό το +40% για το μονόκλινο είναι παράξενο,αν και οι τιμές πλέον είναι ελεύθερες και στην κρίση του ιδιοκτήτη"

Εξήγησε μου κ.Ξενοδόχε μιας και είσαι του επαγγέλματος...είναι γεγονός ότι το μονόκλινο πληρώνεται επιπλέον από το δίκλινο. Αφού όμως πληρώνεται επιπλέον ΓΙΑΤΙ το δωμάτιο να είναι χειρότερο κσι όχι το ίδιο με το δωμάτιο που πληρώνει κάποιος για δίκλινο;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

κ.Ξενοδόχε ...δικό σου.!! χα χα χα

https://www.youtube.com/watch?v=YWSdqSJhECI

Ανώνυμος είπε...

Λαμόγια μεγαλοκαπιτάλες μου θελετε και διακοπές.Τα καλα δεν τα φτιαξαμε για σας. Εχουμε να φροντισουμε τον Χερ και την Φραου απο το πατριδα του αφεντικου. Δήλαδή εδω και 40 χρονια που δινουμε ευκαιρία σε οσα κολοπαιδα σπουδαζουν τζαμπα να κανουν μπανιο το βραδυ δουλευοντας την ημερα στην επιχειρηση θα το απαρνηθουμε τωρα; Η μηπως μπηκε η ιδεα σε καποιους να το παιξουν ευρωπαιοι;Αυτα κομμενα-Καιρός να μαζευομαστε η καλπη μίλησε.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 26 Μαΐου 2023 στις 12:13 π.μ.

Η γαλέρα που έρχεται τα επόμενα 4 χρόνια θα είναι μυθική. Θα επιτραπεί μέχρι και ο λιθοβολισμός στην πλατεία προς γνώση και συμμόρφωση.Όποιος βρίζει τον Κούλη στα social συλλαμβάνεται. Όποιος σκοτώνει έξω από τη βουλή, μπαίνει στο προαύλιο, παρκάρει και πάει σπίτι του.

Καλημέρα από το Ιράν των Βαλκανίων.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σε όλους , ναι και εγώ δεν θέλω να βλέπω προσωπικό Ασίας για πολλούς λόγους , υποδηλώνει τσιφούτη ιδιοκτήτη + τον κίνδυνο για παιδιά γυναίκες κτλ . Πριν 3 χρόνια πάμε στην Τριόπετρα και κλείνουμε σε κάτι δωμάτια , https://goo.gl/maps/Ze94yoUdL1kiGWtw9 , η εικόνα με αυτό που μέναμε είναι άλλη . 75 ευρώ την μέρα μαύρα τον είχα πάρει και τηλέφωνο μέσω γνωστού να κάνει κάτι καλύτερο υποτίθεται, 1 διπλό κρεββάτι και 1 ντιβάνι χωρίς κουζινάκι και ίντερνετ της κακιάς ώρας . Φτάνουμε και σκάει μύτη ο Πακιστάνος επιστάτης να μας υποδεχθεί , στράβωσα και έψαχνα τον ιδιοκτήτη . Εν τέλει 2 βράδια που κάτσαμε όταν δεν είμαστε παραλία δεν άφηνα τα πιτσιρίκια από το οπτικό μου πεδίο . Δεν θα με ξαναδεί και ακριβό χωρίς κουζίνα για την τσέπη μου . Όχι τόσο καινούριο πάω κάθε χρόνο με 35 ευρώ μαύρα σε ένα νότια , τίποτα το ιδιαίτερο αλλά οι θάλασσες κορυφή . Όπως λέει και ο ανώνυμος πλέον οι διακοπές στα Ελληνικά νησιά και όχι μόνο δεν είναι για τους ντόπιους , από Ηράκλειο για το νησί του ξενοδόχου 4 άτομα με καμπίνα και αυτοκίνητο για 5-6 μέρες δεν με φτάνει το διχίλιαρο και να μαγειρεύω στο δωμάτιο αν έχει κουζίνα , φέτος θα δούμε και αν πάμε 2ήμερα εντός Κρήτης γιατί θέλω να περιφράξω το αμπέλι και κάτι λάστιχα στις ελιές . Οι περισσότεροι Έλληνες δεν πάνε πλέον διακοπές και ειδικά πολυήμερες . Και εδώ ´όλοι ψάχνουν μέσω γνωστού κανένα εξοχικό να την βγάλουν οικονομικά , + οτι έχει μεγάλη αναβίωση το κάμπινγκ :) . Τα ξενοδοχεία πλέον είναι για τους ξένους κατά 90% και ιδιαίτερα τα πολύ μεγάλα . Οι υπόλοιποι την βγάζουν με βόλτα στην θάλασσα . Ούτως ή άλλως με την γαλέρα που έρχεται και τις 15 ώρες εργασίας την μέρα πολλών μόνο διακοπές δεν θα σκεφτόμαστε . Έχουμε ξεπεράσει το Ιράν και ο πληθυσμός του Ιράν είναι συνειδητοποιημένος στην αντίσταση , εδώ όχι .

kakos04

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα , ξέχασα να σχολιάσω αυτό :
«ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ»: ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΔΑΝΙΗΛ ΕΣΔΡΑ !!!

τι θα βάλουν μέσα σε 30 μέρες που θα είναι υπουργός , και πόσους στρατιώτες ? Και πέρα βρέχει οι περισσότεροι . Ούτως ή άλλως τα υπουργεία δικά τους είναι , οι εξελίξεις για την εξόντωση μας τρέχουν . Μαζί με τον άλλον του ΔΟΜ κτλ εμφανίζονται όλοι .

kakos04

Ανώνυμος είπε...

Γνωστός πάει στη Μύκονο για δουλειά (μεσήλικας με παιδιά). Τον βάζουν σε ένα εναμισάρι διά 4 με γυψοσανίδα, αλλά αυτό το περίμενε. Πάει στ' αφεντικό, μιλάνε, δίνουνε χέρια και τότε του σερβίρει και το λούκουμο: -Το ξέρεις βέβαια ότι τον Οκτώβρη δεν τον πληρώνεσαι. -Τι εννοείται ότι δεν τον πληρώνομαι; -Εμείς έτσι κάνουμε εδώ... Ακόμα τρέχει. Η γυναίκα του μου τα 'πε. Αυτός, όταν τα θυμάται, του 'ρχεται εγκεφαλικό...

Ανώνυμος είπε...

Οι εφοπλιστες και πλοικτητες ειναι μεγαλυτερα λαμογια παντως....

ΛΟΚΙ

Ανώνυμος είπε...

@ΛΟΚΙ
Oi μισοί ξενοδόχοι είναι και πλοιοκτήτες.
Αλλη μεγάλη ομάδα είναι ξένες πολυεθνικές εταιρίες (στην Αθήνα, κυρίως ισπανικές)
Νέα μόδα οι πολυκατοικίες αιρ'μπι'εν μπι
Μεγάλο κομμάτι ανήκει πλέον σε φάουντ που πήραν κοψοχρονιά το κτήριο από πλειστηριασμό και το δουλεύουν.
Αλλο κομμάτι άλλα φάουν που το αγοράζουν, το ανακαινίζουν, και το πουλάνε σε 2 χρόνια
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΠΑΝΤΑΧΩΘΕΝ (πελάτες, κράτος με δάνεια -επιδοτήσεις ,υπάλληλοι)

ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - ΠΟΣΤΟ ΓΙΑ "ΚΟΡΙΤΣΑ" Ή/ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ


@ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ
Κάτι μου θυμίζει η κουβέντα περί μονόκλινων, πρέπει να την κάναμε πριν 4-5 μήνες
Η μόνη διαφορά είναι τα τετραγωνικά. Συνήθως τα μικρότερα δωμάτια , είναι και αυτά που έχουν και άλλα ζαβά*χωρις θέα , μικρό μπάνιο κτλ

Η τιμή είναι πλέον ελεύθερη,χρεώνεις ότι θες

Το να έχει καπέλο +40% είναι παράξενο, δεν δικαιολογείται, ούτε απαγορεύεται όμως.

Παλιά όταν υπήρχε διατίμηση και καθορισμένα πλαίσια τιμών, συνήθως το φυσιολογικό ήταν ένα +20% ανά επιπλέον άτομο, +40% για λιγότερα άτομα, είναι κουφό.
Τώρα για τα όσα λέει το άρθρο περί ρήτρας, τι να πώ :
1200 καθαρά/μήνα
Δωμάτιο ξενοδοχείου μονόκλινο εκτός Αυγούστου (πάλι μονόκλινο όμως)
ΚΑλά τα προβλεπόμενα από τη σύμβαση εργασίας-νομίζω ο κατώτατος κλάδου καμαριέρας είναι σκάρτα 850-900 μικτά-αλλά δεν παίρνω και όρκο
Και φαγητό από τη μαμά ή 10€ κουπόνι σε εστιατόριο/μέρα ή αγοράζω υλικά και μαγειρεύει στην κουζίνα

Από ότι ακούω, κάπου στα 1200€ καθαρά παίρνουν και στα άλλα ξενοδοχεία, για φαγηυό και ύπνο δεν παίορνω όρκο

Καυλή η Νικολέττα, αλλά είμεθα μοντέλα περασμένης χιλιετίας, και φυλάττομεν παραδόσεις και ενθυμίσεις

https://www.youtube.com/watch?v=Y7eYnmGdPaY&ab_channel=galanoleykos