ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Για αρχή σαν πρώτη επιλογή μας θα έπρεπε να ήταν ο οικονομικός στραγγαλισμός αυτού του κρατιδίου .

 Οι γείτονες θα πρέπει να ξέρουν ότι η επιλογή της Ειρήνης, είναι επιλογή της ΕΛΛΑΔΑΣ και όχι δική τους.
Αν θέλουν να αλλάξει αυτή η επιλογή, αλίμονο τους!
Η Ελλάδα ΔΕΝ πρέπει να ανέχεται τέτοιους χειρισμούς στην ομογένεια της που με βάση το πρωτόκολλο της Κέρκυρας έπρεπε να είναι… pic.twitter.com/PBQ4WHtAfr

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Προβληματικό το ότι χρειάζεται να δείχνουμε apache στο twitter σε ανταπάντηση στις κινήσεις της Αλβανίας. Εννοείται πως το σχόλιο δεν είναι προσωπικό, απλά πιστεύω πως πρέπει να μας προβληματίσει πως σαν πρώτη επιλογή έπρεπε να αναφέρεται ο οικονομικός στραγγαλισμός αυτού του κρατιδίου και μετά οτιδήποτε άλλο. Βέβαια, οι γνωστοί θέλουν την Ελλάδα μικρή.

Εάν την ήθελαν μεγάλη, αντί για eda as is σαπακια απ' την Αμερική θα είχαν τρέξει να σκάσουν 10 δις στην Αμερική για SMR και τώρα θα δίναμε ενέργεια σε όλα τα Βαλκάνια, διεισδύοντας έτσι στις αγορές τους.

 

 Ας δώσουμε λοιπόν λεφτά στην Κίνα να μας φτιάχνει αιολικά πάρκα μαζί με τους Γερμανούς και εμείς να κάνουμε διαβήματα.

Εγώ θεωρώ τα οικονομικά αντίποινα καταλληλότερα. Τα στρατιωτικά πρέπει να εφαρμοστούν μόνο στην Τουρκία. Εάν ο πόλεμος με την Τουρκία είναι νικηφόρος για εμάς, τότε αυτομάτως όλα τα Βαλκάνια θα κάτσουν σούζα και δεν θα σηκώσουν μύτη ξανά. Άρα, όλες οι δυνάμεις μας πρέπει να είναι στραμμένες προς την Τουρκία. Το να ανοίξεις μέτωπα με άλλους λαούς στα Βαλκάνια το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι πρόσκαιρες νίκες και ένα ολικό τους δέσιμο στο κάρο της Τουρκίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: