ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΣΗΜΕΙΑ  ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ

Στις τελευταίες εκλογές βίας και ψηφιακής καλπονοθείας είδαμε ότι για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ μετά τον Β’ΠΠ ένα κυβερνητικό κόμμα λαμβάνει περισσότερες ψήφους από την προηγούμενη εκλογική μάχη κατά την οποία εξελέγη κυβέρνηση, και μάλιστα μια κυβέρνηση τεράτων τα χέρια της οποίας είναι βαμμένα με το αίμα των θυμάτων της δολοφονίας των Τεμπών, μία κυβέρνηση συνακρόασης της μισής χώρας, μία κυβέρνηση δικαστικών πραξικοπημάτων αποκλεισμού κάθε δεξιάς δεξιά τους ψήφου, των σταλινικών λοκντάουν και των υποχρεωτικών εμβολιασμών, των ακριβότερων καυσίμων στον κόσμο, της ακριβότερης ηλεκτρικής ενέργειας και του κατοχικού λιμού στα σούπερ μάρκετ. 
 
Ότι για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στα εκλογικά χρονικά η διαφορά πρώτου και δεύτερου κόμματος, ξεπέρασε τις 20 μονάδες. 
 
Ότι για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ μετά τον Β’ΠΠ ένα κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χάνει σε απόλυτο αριθμό 800 χιλιάδες ψηφοφόρους. 
 
Ότι για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ένα κόμμα με σύστημα απλής αναλογικής, φτάνει τις 146 έδρες και αφήνει ουσιαστικά ανέπαφη την Κοινοβουλευτική Ομάδα των 156 που είχε πριν, παίρνοντας ουσιαστικά αυτοδυναμία με απλή αναλογική. 
 
Ότι για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στα εκλογικά χρονικά οι δημοσκοπήσεις αποτυγχάνουν παταγωδώς να προβλέψουν το αποτέλεσμα, επιπλέον δε για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ πραγματοποιήθηκε ένα θηριώδες έξιτ πολ σε δείγμα επτά χιλιάδων ψηφοφόρων που απέτυχε οικτρά να προσεγγίσει έστω το σουρεάλ (για όλους) εκλογικό αποτέλεσμα. 
 
Ότι για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ οι στοιχηματικές εταιρίες πέφτουν 20 μονάδες έξω, δίνοντας αποδόσεις πάνω κάτω 1,8 για 5 μονάδες πτώσης ΝΔ και αντίστοιχα για 5 μονάδες ανόδου ΣΥΡΙΖΑ. 
 
Ότι, περαιτέρω, ενώ ο μέσος όρος των εκτός βουλής κομμάτων σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις από το 1974 μέχρι σήμερα είναι 6%, για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στη μεταπολίτευση το εκτός βουλής ποσοστό των κομμάτων ανήλθε στο τερατώδες 17%, αφήνοντας εκτός Πλεύση και Νίκη για λίγες δεκάδες ψήφους (!) και Μέρα για λίγες εκατοντάδες ψήφους, δίνοντας κατ’αυτόν τον τρόπο σχεδόν αυτοδυναμία στο Μητσοτάκη. 
 
Ότι, τέλος, για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην ώριμη μεταπολίτευση ο Άρειος Πάγος ενεργώντας πραξικοπηματικά, κατ’ εντολήν Μητσοτάκη, «δικάζοντας» σε τμήμα ως δικαστήριο ουσίας και δη Συνταγματικό (!) κόβει σε μία ημέρα το κόμμα Κασιδιάρη ως ναζιστικό (και μάλιστα με προγραμμένη απόφαση από το Πάσχα!), όταν το Συνταγματικό Γερμανικό Δικαστήριο της Καρλσρούης, της βεβαρημένης ιστορικά Γερμανίας, δικάζει ένα φερόμενο ως ναζιστικό κόμμα τρία (3) ολόκληρα χρόνια, για να αποφανθεί εν τέλει ότι δεν κινδυνεύει η γερμανική δημοκρατία από το εν λόγω κόμμα. 
 
Ότι, συναφώς, για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ο Άρειος Πάγος, ενεργώντας κατ’ εντολήν Μητσοτάκη, κόβει όλα τα δεξιά τής Νέας Δημοκρατίας κόμματα, οπότε εύλογα και δικαιολογημένα άπαντες αναμένουν ότι ο πατριωτικός/ ακροδεξιός χώρος είναι ορκισμένος εχθρός Μητσοτάκη. 
 
Πάμε τώρα να δούμε οι δημοσκόποι (ναι, αυτοί που βγήκαν και είπαν ότι «Γνωρίζαμε την πραγματική διαφορά αλλά δε βγήκαμε να την πούμε γιατί φοβηθήκαμε μπούλιγκ από το Σύριζα») πώς δικαιολογούν την ψηφιακή καλπονοθεία του θηριώδους 42% Μητσοτάκη. 
 
Διαβάζουμε στον Τύπο ΤΕΡΑΤΑ και ΣΗΜΕΙΑ σύμφωνα με τα οποία «Με βάση τα επίσημα στοιχεία των εταιρειών δημοσκοπήσεων, η συσπείρωση της Νέας Δημοκρατίας είναι στο 81,7% και πήρε ένα 18% ΤΩΝ Ψ Η Φ Ο Φ Ό Ρ Ω Ν Κ Α Σ Ι Δ Ι Ά Ρ Η (!) ένα 10,8% των ψηφοφόρων από το ΣΥΡΙΖΑ (!), ένα 9,6% από το Μέρα25 (!) και ένα 15,6% των ψηφοφόρων από άλλο κόμμα, δηλαδή ΚΥΡΙΩΣ από Λατινοπούλου και Μπογδάνο – Εμφιετζόγλου! 
 
Αντιλαμβάνεστε για τι πράγμα μιλάμε;; Ότι οι ορκισμένοι εχθροί Μητσοτάκη, οι ψηφοφόροι Κασιδιάρη πήγαν και ψήφισαν μαζικά Μητσοτάκη. Ότι οι ακροδεξιοί και αντισυστημικοί ψηφοφόροι Κασιδιάρη, οι φερόμενοι ως «μαχαιροβγάλτες», «εγκληματίες» κλπ, την ψήφο των οποίων το σύστημα αποκαλεί «βρώμικη ψήφο», ότι όλοι αυτοί οι «βρωμιάρηδες» πήγαν και το έριξαν μονοκούκι Μητσοτάκη
 
Ότι οι σταλινικοί Βαρουφάκη, οι αντισυστημικοί Βαρουφάκη που σε ποσοστό 100% θα ψήφιζαν ΟΧΙ σε κάθε δημοψήφισμα για το νόμισμα, πήγαν και ψήφισαν μαζικά Μητσοτάκη. Ότι η δεξιά πολυκατοικία των Λατινοπούλου και Μπογδάνου τους οποίους ο Άρειος Πάγος έκοψε πραξικοπηματικά από τις εκλογές, πήγαν μαζικά και ψήφισαν Μητσοτάκη. Νο κόμεντ.
 
Υ.Γ  τραγέλαφος δημοκρατία.. τρωγλοδύτες θεσμοί...τρωγλοδύτης, αυτός που κατοικεί σε τρώγλη· αλλά επειδή κατά το ορθότερον -- κατά την αλληγορική έννοια της ποδοσφαιρικής διαφθοράς -- οι θεσμοί είναι "παράγκα", άρα "παραγκαδύτες" οι θεσμοί κατά το αληθέστερον.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ό,τι ξέραμε πριν την πανδημία, τα σκότωσε η πανδημία. Τα προβατάκια έρρευσαν για να ψηφίσουν αυτόν που τους έσωσε από τον Οσάμα Μπιν Κορωνιό.
Επίσης οι ελληνόπαιδες φοιτούν σε αγγλόφωνα κολλέγια-γενιτσαριά που φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια. Περιμένεις να παραμείνουν ελληνόπαιδες; Όταν τους μαθαίνουν πχ ότι η μικρομεσαία επιχείρηση και ο "κρατισμός" πεθαίνουν νομοτελειακά, γιατί έτσι ορίζει ο νόμος του Χ αγλλοσάξωνος καριόλη (επιβεβαιωμένα αυτά);
Τέλος, οι Έλληνες δεν κατοικούμε μόνοι μας στο εκλογικό σώμα. Έχουμε και παρέα. Υπολογίζω για πάνω από 20%.
Γενικά, δεν υφίσταται πολιτικό κριτήριο-ένστικτο-σκέψη στο εκλογικό σώμα 2.0 του ελάντα 2.0. Υπάρχει μια απολίτικη μάζα, ένα άδειο πιθάρι που το γεμίζουν μαρκετίστες όπως Αμερική.
Νοθεία έγινε, όπου γίνεται πάντα, στις εξ αποστάσεως ψήφους: ετεροδημότες, πρεσβείες, "ομογενείς". Γι' αυτό απορρίπτω μετά βδελυγμίας την ψήφο των απόντων. Και τα 2,9% των κομμάτων ήταν όντως παραγγελιά.

KALLISTRATOS FM είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=9Kv2hoIHYEY&list=LL&index=1&t=6s