ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

mRNA/εμβολιασμός C19 για σίγουρη μείωση της στρατιωτικής ικανότητας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Διάβαζα ότι 70 στρατιώτες αποτάχτηκαν από τον γερμανικό στρατό διότι αρνήθηκαν να εμβολιαστούν με το εμβόλιο του Κόβιδη του 19.

Έχω μια φίλη στην Γερμανία που υπηρετεί ως SAZ 8 ( Soldat Auf Zeit) έχει κάνει τρεις ενέσεις Biontech και έκτοτε είναι τακτικά άρρωστη και ανίκανη να εργαστεί για 1 - 3 εβδομάδες, για να μπορέσει στη συνέχεια να εργαστεί ξανά για μερικές εβδομάδες. Μου είπε μια φορά εν παρόδω ότι σχεδόν η μισή μονάδα εκτός από αυτήν είναι επίσης επανειλημμένα άρρωστοι, και ορισμένοι αποστρατεύτηκαν  πρόωρα λόγω μόνιμης αναπηρίας λόγω των ενέσεων και σύμφωνα με αυτήν τουλάχιστον ένας στρατιώτης στη γειτονική μονάδα πέθανε.

Αν αυτό ίσχυε για ολόκληρο τον γερμανικό στρατό, τότε ο γερμανικός στρατός χρειάζεται, εκτός από πυρομαχικά και επιχειρησιακό εξοπλισμό, πάνω από όλα φρέσκους, και χωρίς εμβόλια, επιχειρησιακούς στρατιώτες.

mRNA/εμβολιασμός C19 για σίγουρη μείωση της στρατιωτικής ικανότητας. Δεν θέλω να σκέφτομαι στον ελληνικό στρατό τι θα μπορούσε να γίνει στο μέλλον.!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα , δυστυχώς τα λέγαμε και δεν αφορά μόνο τον στρατό αλλά πλήθος εξειδικευμένου προσωπικού και εμπειρίας . Θα δούμε και απόλυτη παράλυση μέσα στις χώρες της δύσεως , με αντίθεση στην ανατολή που θεωρώ ότι συντόμευσαν την ζωή πολλών εν δυνάμει συνταξιούχων και ειδικών ομάδων πληθυσμού ή άλλων που ήθελαν να ξεφορτωθούν . Ο στρατός είναι υψηλής εξειδίκευσης και οι αξιωματικοί καριέρας είχαν μεγάλη επένδυση σε χρόνο και χρήμα . Δεν μπορείς να μάθεις μια ξένη γλώσσα σε 3 μήνες άπταιστα ή εγώ να πετυχαίνω σημάδι με ένα glock σε 2 μήνες (μην πω χρόνο) .
Τώρα για τον Ελληνικό στρατό χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν έχουμε πολλούς που δεν έχουν σχέση με την μαχητική ικανότητα και την θέληση , και δεν εννοώ μόνο τον Ράμπο αλλά και την οξύνεια . Δυστυχώς έχουν παραδώσει πολλοί και δεν υπάρχει διάθεση μόνο δημοσιουπαλληλήκι , για αυτό πάνε και έρχονται μίζες και σαβούρα υλικού . Και πολλοί από τους αναγνώστες σου δεν βγάζουμε ούτε τις ασκήσεις των εφέδρων που συμμετέχετε εσείς . Ποιος θα αντικαταστήσει τις ειδικές δυνάμεις που έχουν 10-15 χρόνια εμπειρίας και εκπαίδευσης ή τον μηχανικό που είχε θέμα ένα μηχάνημα και έφαγε 1 δίμηνο να βρει την λύση . Το δράμα είναι ότι δεν ασχολείται κανείς , ούτε οι εμβολιασμένοι πέρα βρέχει . Το πόσοι είναι άρρωστοι και δεν σκαμπάζουν με ξεπερνάει . Διπλανό μαγαζί ο γαμπρός του 30 χρονών πήγε στο νοσοκομείο και του έδωσαν 2 αντιβιώσεις , 2 ορούς , βιταμίνες και σπρέυ γιατί δεν την πάλευε . Είχε φαρυγγίτιδα-υφέρπουσα πνευμονία-λαρυγγίτιδα καταρροή και ιγμορίτιδα ταυτόχρονα με 38,5 πυρετό όλα αυτά . Και θεωρεί ότι κρύωσε και όχι ότι του την έκαναν όταν έκανε 2 φορές το johnson που υποτίθεται ότι ήταν διπλό καταλάθος :) . Να μην πω για την μάνα μου μήνα παρά μήνα αντιβίωση .

Οι Saz 8 είναι έφεδροι από ότι διάβαζα μακροχρόνιοι ?

kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

"Οι Saz 8 είναι έφεδροι από ότι διάβαζα μακροχρόνιοι ?"

Oι Saz είναι οι στρατιώτες που αναλαμβάνουν οικειοθελώς να κάνουν στρατιωτική θητεία για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Οι SaZ έχουν τρεις βαθμίδες σταδιοδρομίας, τους στρατιώτες, τους υπαξιωματικούς και τους αξιωματικούς.Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας τους, οι SaZ μπορούν να υποβάλουν αίτηση για να γίνουν δεκτοί ως μόνιμοι. Μπορούν επίσης να προταθούν για αυτό από τους στρατιωτικούς προϊσταμένους τους.

Η θητεία τους λήγει με το πέρας της περιόδου για την οποία διορίστηκαν στην υπηρεσία .Οι SaZ λαμβάνουν μεταβατικό επίδομα ως εφάπαξ πληρωμή μετά το τέλος της θητείας τους.