ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 23 Μαΐου 2023

Μετά τα φυσικά μονολεκτικά έχουμε τα μεταφυσικά. Από Τάρταρα και Ηλύσια Πεδία ψηφίζουν Μητσοτάκη.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η μεραρχία τῶν άνω τῶν 115 ετών ποὺ βρέθηκε στοὺς εκλογικοὺς καταλόγους είναι άλλο ένα μεταφυσικὸ μυστήριο, μέρος τῶν 1.400.000 ψηφοφόρων φαντάσματα. 

Φυσιολογικά κατά την Πλατωνική ιερά θεολογία οι εγγεγραμμένοι φερόμενοι ως νεκροί καθότι -- δοθέντος ότι Πλατωνικός μεταφυσικός πυρήνας η μετενσάρκωση -- δεν πρόκειται για αληθώς νεκρούς αλλά για μετενσαρκώσεις πρώην νεκρών ψηφοφόρων

Δοθέντος δε ότι στις επόμενες εκλογές νέες ψυχές ψηφοφόρων θα ενσαρκωθούν, διαδεχόμενες εκείνες των οποίων η σάρκα χωρίστηκε από την ψυχή με το μυστήριον του θανάτου, ουδαμώς πρέπει να εκπλήσσει ένας αριθμός 15 εκατομμυρίων στους εγγεγραμμένους, που από Τάρταρο και Ηλύσια Πεδία θα ψηφίσουν Μητσοτάκη με 74,32%.

Μετά τα φυσικά μονολεκτικά έχουμε τα μεταφυσικά.

Ένας άνθρωπος που προεκλογικά αναμένει ως φυσιολογικό ένα σκορ 33-27 και μετεκλογικά εκλαμβάνει ως φυσιολογικό ένα σκορ 40-20, ΔΕΝ είναι φυσιολογικό· ή είναι αφύσικο το αποτέλεσμα. Φυσιολογικές οι αφύσικες δημοσκοπήσεις, φυσιολογικό και το αφύσικο λάθος των δημοσκοπήσεων και του έξιτ πολ. 

Φυσιολογικός για όλους αυτούς ο μέσος όρος 6% των εκτός κομμάτων βουλής σε όλες τις εκλογές από το 1974, φυσιολογικό και το αφύσικο 17% των εκτός βουλής κομμάτων στις παρούσες εκλογές. Αφύσικοι άνθρωποι μιας μεταφυσικής εποχής εκλαμβάνουν ως φυσιολογικά αφύσικα πράγματα..

Τι να πει κανείς. Αυτοδύναμος Μητσοτάκης με απλή αναλογική!! Το ανέκδοτο της ημέρας. Το παράδοξο ξέρετε ποιο είναι;; Ότι για νοθεία υπονόμευσης της αριστεράς μιλάμε εμείς που ΔΕΝ είμαστε αριστεροί.  Κιχ από το ΣΥΡΙΖΑ. Και η γραμμή που το κόμμα δίνει είναι, ανάσα για νοθεία μη βγει από κανέναν..

9 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Αφου με νοθεια βγηκε και ο Συριζα πριν.

Ανώνυμος είπε...

Μην το ψαχνεις πολυ-ολα σκηνοθετημενα. Ο Τσιπρας εχει ηδη τελειωσει απο το 19 πουλωντας εργαζομενους και συνταξιουχους. Ο ιδεατος διαχειριστης της παντος ειδους εκμεταλευσης ειναι ο Κουλης μολις κατασταλαξουν και στον εξ ανατολων συνομιλητή. Αν ειναι ο Ερντο θα χασουμε την ΑΟΖ του Καστελοριζου, αν οι διαδοχοι του ολα απο μισό.Ας ελπισουμε οτι μετα το μοιρασμα της ουκρανιας οι Ρωσοι να διεκδικησουν γαιωστρατηγικα δικαιωματα και στα περασματα του Αιγαιου μπας αλλαξει κατι. Αλλοιως δεν θα υπαρξουν μελλοντικες γενιες που να λεγονται Ελληνες

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ...πάντα γινόταν νοθεία, όμως αυτό που έγινε στις 21 Μαίου δεν έχει προηγούμενο.! Δεν ψήφισαν απλώς μόνο οι πεθαμένοι αλλά ΚΑΙ τα δέντρα.Αυτό που θα έπρεπε να μας προβληματίζει είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ότι μπορεί για να ΜΗΝ κυβερνήσει.!! Συμπέρασμα : αυτό που έρχεται μετά τις εκλογές είναι τόσο ΑΣΧΗΜΟ που δεν θέλουν αυτοί να σκάσει η "χειροβομβίδα" στα δικά τους χέρια.Για αυτό και δεν βγάζουν κιχ για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΟΘΕΙΑ ΠΟΥ ΈΓΙΝΕ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 23 Μαΐου 2023 στις 8:19 μ.μ. Διαγραφή

Το γνωρίζουμε ότι όλα είναι σκηνοθετημέν..Στόχος του επόμενου γύρου τον Ιούνιο, είναι μια πλειοψηφία που θα του επιτρέψει να κάνει και το Σύνταγμα κομμένο και ραμμένο σε αυτές τις αντιδημοκρατικες και εθνικά επικίνδυνες επιλογές του, προς χάριν μιας χούφτα χορηγών του.

Έχει μείνει ουσιαστικά μόνο το ίντερνετ και η συμπληρωματικότητα των απόψεων των χρηστών του για να αποκαλύπτει περιστασιακά το τι πραγματικά "παιζει" τώρα εκεί έξω.

Υ.Γ Και είπεν ο προφήτης...Η Ελλάδα θα παραχωρήσει ένα νησί...Και τότε θα μηδενιστεί το χρέος.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Χωρίς την προφανέστατη ΝΟΘΕΙΑ στην Βουλή θα υπήρχαν 8 κόμματα.! Τώρα μόνο 5....αυτό τι μας λέει;; Ότι θέλουν να ελέγχουν τα 3/4 της Βουλής για να ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.

Η ανάρτηση μας αυτή
https://zeys-elaynon.blogspot.com/2023/05/blog-post_24.html
https://zeys-elaynon.blogspot.com/2023/05/34.html

και αυτή ΠΡΙΝ τις εκλογές δεν έγινε τυχαία.!

https://zeys-elaynon.blogspot.com/2023/05/blog-post_48.html

Τι έλεγα τότε;;

" Οι δύο εκλείψεις αυτές στα ζώδια που γίνονται και στις μοίρες που γίνονται , με βάζουνε σε πολύ μεγάλες σκέψεις , σε σχέση με ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.!! Και ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ τόσο πολύ κάτι μικρά κομματάκια της πλάκας .!!!

Γιατί αυτά που θα περάσουνε ΜΕΤΑ τις εκλογές δεν βγαίνουνε με μια απλή πλειοψηφία. Για παράδειγμα έβγαλαν ένα νομοσχέδιο και το ψήφισε το σύνολο του κυβερνώντος κόμματος , η το ψήφισαν τα 2 μεγάλα κόμματα και τελείωσαν. Αυτά που πρόκειται να περάσουν χρειάζεται πολύ μεγάλο ποσοστό βουλευτών, τα 3/4 της Βουλής θέλει. Και επειδή ακριβώς τα 3/4 της Βουλής είναι δύσκολο με μια πολυκομματική Βουλή να τα πετύχεις , να τα πάρεις με το μέρος σου ...αποφάσισαν να βγάλουν από την μέση πολλά, πολλά μικρά κόμματα."

ΣΤΙΣ 3 ΜΑΙΟΥ ΤΑ ΈΓΡΑΦΑ...!!



ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ζούμε απίστευτες καταστάσεις που θα φέρουν ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ.!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Δεν σας κάνει εντύπωση πως ούτε ένα κόμμα ΔΕΝ έκανε καταγγελία για νοθεία;; Διότι όλα τα κόμματα είναι στημένα...για αυτό που ΕΡΧΕΤΑΙ.!

Δεν βλέπεται που από Κωνσταντοπούλου, Νίκη και Βαρούφ, κιχ δεν ακούγεται; Ξέρουν ότι αν μιλήσουν η Singular θα τους πάει άπατους (στα μικρά κόμματα ουδεμία δυνατότητα υφίσταται για διασταύρωση, συνεπώς εκεί γίνεται όργιο καλπονοθείας και ψηφιακής βίας και, ανάλογα με τους σχεδιασμούς, φουσκώνουν και ξεφουσκώνουν τα μεγάλα κόμματα· η ΝΔούλα είναι φουσκωμένη τουλάχιστον 7 μονάδες και ο σύριζα ξεφουσκωμένος αντίστοιχα). Όποιος μιλάει αφανίζεται. Η Ζωή το πήρε το μήνυμα και από ταύρος έγινε αρνάκι.!!

Μόνο αν βγούμε έξω ΟΛΟΙ με τα ΟΠΛΑ ίσως αλλάξει κάτι...αλλά γνωρίζουμε όλοι ότι αυτό ΔΕΝ θα γίνει ποτέ.

asfaloskykloforo είπε...

10.800 λεει η απογραφή της ελστατ του 21 γιατι 9.700;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ asfaloskykloforo

Από το 2021 μέχρι σήμερα 2023 θεωρείς ότι ο κάτοικος της χώρας παρέμεινε στους ίδιους αριθμούς;;; Δεν πεθαίνει δηλαδή και δεν μεταναστεύει μαζικά στο εξωτερικό;;; Προσωπικά δεν πιστεύω ούτε στο νούμερο που δίνει η ΕΛΣΤΑΤ το 9.716.889 !!! Ο κάτοικος της χώρας ΔΕΝ ξεπερνά πλέον τα 7 μύρια. Όπως και να έχει όμως η νοθεία που έγινε ήταν τεραστίων διαστάσεων.