ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 21 Μαΐου 2023

Έχει γνώση ότι η καταδίκη στελεχών πρώτης γραμμής της παράταξης θα φέρει την εσωστρέφεια και την πιθανή διάσπαση.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Από την ημέρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκήρυξε τις εκλογές δύο ήταν τα μεγάλα στοιχήματα που έπρεπε να κερδίσει.... πρώτον να μπορέσει να κερδίσει ένα αξιοπρεπές ποσοστό το οποίο ώστε να μην αμφισβητηθεί την επόμενη μέρα και το κυριότερο να έρθουν τα ποσοστά των υπόλοιπων κομμάτων ώστε αυτό να αποτελέσει τροχοπέδη για τον σχηματισμό οποιασδήποτε κυβέρνησης. 
 
Ο νόμος περί ευθύνης υπουργών προβλέπει ότι μετά από δύο εκλογικές διαδικασίες κι εφ' όσον δεν έχουν αναγγελθεί κατηγορίες τα όποια αδικήματα παραγράφονται για αυτόν προσωπικά καθώς και για όλα τα μέλη της κυβέρνησης του. Ξέρει πολύ καλά ότι μιά ανεξάρτητη δικαιοσύνη θα στείλει εκείνον αλλά και πολλά μέλη της κυβέρνησης του σε πολλαπλά δικαστήρια όπου κατά πάσα πιθανότητα θα καταδικαστεί.
 
Είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, από εξαγορές βουλευτών μέχρι απειλές από πράγματα που έχει στην κατοχή του μέσω του κατασκοπευτικού λογισμικού Predator.
 
Έχει γνώση ότι η καταδίκη στελεχών πρώτης γραμμής της παράταξης θα φέρει την εσωστρέφεια και την πιθανή διάσπαση.
 
Η μέχρι τώρα πορεία του δείχνει ότι θα τα παίξει όλα για όλα αδιαφορώντας για τις συνέπειες των πράξεών του. Ξέρει πολλοί καλά ότι είναι πολλοί οι εντός και εκτός που τον περιμένουν στην γωνία.
Γεγονός είναι ότι είναι επικίνδυνα αδίστακτος.
 
Υ.Γ  Το κείμενο είχε ανέβει αρχές Μαίου....Τα γεγονότα δείχνουν πως κάποιοι ήξεραν κάτι. Λίγες ώρες έμειναν για να ξέρουμε .....ΕΔΩ..."Από πληροφορίες που είχα από δύο φίλους που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους κυκλοφορούσε από τις αρχές Φεβρουαρίου ένα σενάριο που δεν ξέρω κατά πόσον ήταν παραπληροφόρηση ή απλά σενάριο συνομωσίας."

3 σχόλια:

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας...θα καταδείξει το χαμηλό επίπεδο IQ στην Ελλάδα.Το νου σας..Είναι αδίστακτοι.!ξέρουν ότι τους περιμένει η δικαιοσύνη.Δεν θα διστάσουν.

ΔΙΟ είπε...

Καλησπέρα,
είδα τον Πολυζωίδη που λέει για νοθεία το 2019 και 2015.
Μπήκα στους δήμους και βρήκα τα excel και τα σύγκρινα με τα αντίστοιχα του υπουργείου εσωτερικών και είναι διαφορετικά ...

Θα πάρω και τα φετινά να δω αν πάλι συμβαίνει το ίδιο. Τραγικές καταστάσεις.

Ανώνυμος είπε...

Οι μεταστασεις της καναπεδιτηδας έχουν εξαπλωθεί μετά τιμήν εκτεταμένη έκθεση στα ΜΜΕ . Μαζί με τον έλεγχο σκέψης και λόγου από τα μέσα παρακολούθησης το μέλλον είναι προβλέψιμο.