ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Όχι απλά μας παρακολουθεί όλος ο κόσμος, αλλά είμαστε το κέντρο τού Κόσμου. Εδώ το μεγαλύτερο κοινωνικό πείραμα στην Ιστορία του ανθρώπινου γένους. Εδώ και οι Θεοί.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Την πρόθεση του να είναι ανεξάρτητος υποψήφιος στην Α’ Αθηνών με συνασπισμό Ανεξάρτητων Υποψηφίων ανακοίνωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης, το κόμμα του οποίου είχε κοπεί στις προηγούμενες εκλογές με σχεδόν ομόφωνη απόφαση του Αρείου Πάγου. 

Ξεκάθαρη τοποθέτηση έκανε ο Νίκος Αλιβιζάτος, αναφορικά με την ανακοίνωση του Κασιδιάρη σύμφωνα με την οποία θα λάβει μέρος στις εκλογές της 25ης Ιουνίου ως ανεξάρτητος, καθώς ο Άρειος Πάγος έχει ήδη μπλοκάρει το κόμμα «Έλληνες». Ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, κατέστησε σαφές πως «δεν νοείται συνδυασμός ανεξάρτητων υποψηφίων».. Μάλιστα, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, ο κ. Αλιβιζάτος τόνισε: «Δεν νοείται συνδυασμός ανεξάρτητων υποψηφίων σε όλη τη χώρα. Πρόκειται, στην πραγματικότητα για πολιτικό κόμμα. Είναι μια προφανής προσπάθεια να καταστρατηγηθούν οι απαγορευτικές ρυθμίσεις του πρόσφατου νόμου». ΕΔΩ.

Έχει δίκιο ο καθηγητής;; Είναι ο συνδυασμός ανεξάρτητων υποψηφίων βουλευτών σε όλη τη χώρα στην πραγματικότητα ‘’πολιτικό κόμμα’’;; Από την απάντηση σε αυτό το ερώτημα θα κριθεί η συμμετοχή Κασιδιάρη στις εκλογές. 

Έχω την εντύπωση ότι ο Αλιβιζάτος σφάλει οικτρά. Στο ερώτημα «Είναι ο συνδυασμός ανεξάρτητων υποψηφίων βουλευτών σε όλη τη χώρα στην πραγματικότητα ‘’πολιτικό κόμμα’’;» η απάντηση είναι κατηγορηματικά ΑΡΝΗΤΙΚΗ.  

Συνεπώς ο Άρειος Πάγος ΔΕΝ μπορεί νομικά να απαγορεύσει τη συμμετοχή Κασιδιάρη στις εκλογές της 25ης Ιουνίου ως μεμονωμένος ανεξάρτητος βουλευτής. Διότι σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να κόψει ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ, Ό Λ Ο Υ Σ τους ανεξάρτητους βουλευτές που κατέρχονται ως ΈΛΛΗΝΕΣ, σε όλες τής περιφέρειες της χώρας! Κι αν ακόμα κόψει τον Κασιδιάρη (καταδίκη σε πρώτο βαθμό για εγκληματική οργάνωση) ΠΏΣ θα κόψει ΚΆΘΕ ΈΝΑΝ ξεχωριστά μεμονωμένο βουλευτή;; Οι μεμονωμένοι βουλευτές που κατεβαίνουν ως ανεξάρτητοι ΔΕΝ είναι κόμμα, εξού και δεν καταρτίζουν ψηφοδέλτιο Επικρατείας και δεν λαμβάνουν κρατική χρηματοδότηση. Επιπλέον ΔΕΝ έχουν καταδικαστεί για εγκληματική οργάνωση. Πώς θα τους κόψει;;

Αν δεν μπορέσουν να τον κόψουν θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση. Και με ψηφιακή ακόμη καλπονοθεία singular, τρίτο κόμμα.

Βέβαια  κάτι πρέπει να γράψουν να πουν αυτοί που βρίσκονται πίσω από τον Αλεβιζάτο. Παρακολουθεί ο παγκόσμιος νομικός κόσμος..Όχι  παρακολουθεί απλά, αλλά είμαστε το κέντρο τού Κόσμου. Εδώ το μεγαλύτερο κοινωνικό πείραμα στην Ιστορία του ανθρώπινου γένους. Εδώ και οι Θεοί.

Θέλω να διαμηνύω τούτο σε όλους τους ρομαντικούς αγωνιστές με ονείρωξεις ανατροπής και ρήξης.. Το σύστημα είναι ανίκητο. Ουδείς έχει τύχη αν το σύστημα είναι απέναντί του. Το σύστημα, που δημιούργησαν με τον άνθρωπο στο κέντρο τής Δημιουργίας των Ιαπετών Τιτάνων, Προμηθέα και Επιμηθέα, σύμφωνα με την Ιερά Ελληνική Μυθολογία, είναι το απαύγασμα της ανθρώπινης τεχνητής υπερνοημοσύνης, διαθέτει δε στρατούς ολόκληρους με τους δικούς του άριστους των αρίστων, τον αφρό των ειδικών όλων των επιστημών. Οποιοσδήποτε βρεθεί στο δρόμο του, όχι σε ανατροπή και ρήξη μπορεί να ελπίζει, αλλά στην Θεό μόνον για να σώσει τη ζωή του. 

Τα πράγματα στον Κόσμο έχουν δρομολογηθεί πλήρως από την ολιγαρχική αρχηγία (υπερελίτ) που ενιαία κυβερνά τον Κόσμο ελέγχοντας το σύνολο των κρατών, άρα και τα Μέσα χειραγώγησης και καταστολής του παγκόσμιου πληθυσμού. Και τούτο καμία ανθρώπινη δύναμη μπορεί να ανακόψει. 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Εύα ελεύθερη λέει ο περούκας. Λοιπόν,αποφάσισα να ομολογήσω. Δικές μου είναι οι τροχοφόρες βαλίτσες με τα τούβλα και τα μαρούλια.

Ανώνυμος είπε...

..........

ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ 37ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΗΛ.ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!!![ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΣ]!!!

http://enaasteri.blogspot.com/2023/05/37.html

............

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλημερα σε ολους.
ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ 37ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΗΛ.ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!!![ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΣ]!!!
Ανωνυμε αν ειναι ετσι εφαγα αλλη μια φολα γιατι δεν διασταυρωσα την ειδηση,εχεις δικιο ο καθενας παρουσιαζει τα πραγματα οπως τον συμφερει.
Συγχηση παντου ποιον ωφελει αραγε?

Ανώνυμος είπε...

Όταν όμως το παγκόσμιο ολιγαρχικό σύστημα σε έχει καταδικάσει σε αργό και βασανιστικό θάνατο ως λαό και ως έθνος...τότε τι κανεις;;


Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Ανώνυμος είπε...

o Aλιβιζατος αποφασιζει πιο κομμα θα κατεβει η οχι; τι παιζει εδω;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" o Aλιβιζατος αποφασιζει πιο κομμα θα κατεβει η οχι; τι παιζει εδω; "

Ο Αλεβιζάτος ανήκει στο σύστημα που έγραψα παραπάνω.Δεν αποφασίζει μόνος του...το σύστημα διαθέτει δε στρατούς ολόκληρους με τους δικούς του άριστους των αρίστων, τον αφρό των ειδικών όλων των επιστημών. Οποιοσδήποτε βρεθεί στο δρόμο του, όχι σε ανατροπή και ρήξη μπορεί να ελπίζει, αλλά στην Θεό μόνον για να σώσει τη ζωή του.

Σημασία δεν έχει ο Αλεβιζάτος...Σημασία έχει ότι το γένος μας είναι βαριά βλάσφημο. Έρχεται πυρ εξαγνιστικό.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΛΙ-ΜΠΙΖΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΪΚΉΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟ ΧΑΤΖΑΡΑ..

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 29 Μαΐου 2023 στις 10:21 μ.μ

Mπορεί δεν το έχω ψάξει και δεν μπορώ να πω με σιγουριά. Αλλά αν είναι εβραίος δεν είναι ούτε ο πρώτος ,ούτε και ο μόνος.!! Μάλιστα πριν λίγες μέρες έμαθα ότι είναι εβραίος κάποιος ο οποίος έχει ελληνικό όνομα και επώνυμο. Δεν μπορείς να τους ξεχωρίσεις εύκολα. Κατά την Κατοχή δόθηκαν πολλές ελληνικές ταυτότητες σε εβραίους για να γλυτώσουν από τους Γερμανούς. Αυτοί και οι απόγονοι τους μέχρι σήμερα μας κυβερνάνε.