ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

Κοινώς μια ζωή είσαι ...είσαστε ΥΠΗΚΟΟΙ. Και ως γνωστόν οι υπήκοοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ. Οι υπήκοοι ΔΕΝ έχουνε μπέσα , οι υπήκοοι έχουνε μάθει να προσκυνάνε.


 ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Aφορμή για αυτήν την ανάρτηση μου έδωσε ένας ραγιάς και ουχί Έλληνας που νομίζει ότι είναι έξυπνος και μου έγραψε το παρακάτω σχόλιο :

" Πήγαινε στο in.gr να δεις ποιοι δεν πρέπει να ψηφίζουνε και ποιοι σκέφτονται την πάρτη τους. Με λάθος κόσμο τα βαλες. Κι άμα πάρεις τα όπλα πρόσεχε μη σκίσεις κάνα κολάν. Εμάς αυτή είναι η δουλειά μας για τα προς το ζην (τα όπλα) αλλά τέτοιες @απαριές δε πετάμε"".

Καταρχήν δεν είμαστε ίσα και όμοια για να μπορείς να έχεις το δικαίωμα να μου απευθύνεις τον λόγο. Για να μπορέσεις να τολμήσεις έστω να σκεφτείς να μου απευθύνεις τον λόγο θα πρέπει πρώτα να αποβάλεις το σύνδρομο του δούλου.! Όχι μόνο εσύ , αλλά και όλοι οι άλλοι σαν εσένα. Διότι ο κάτοικος της χώρας και μαζί τους και εσύ ΔΕΝ είστε Πολίτες.!

Δεν υπήρξατε ποτέ πολίτες από την εποχή που η Ελλάδα κατακτήθηκε απο τους Ρωμαίους και μετά , όχι μόνο ΔΕΝ είσαστε  ελεύθεροι αλλά ούτε Πολίτες. Γίνατε υπήκοοι (τεράστια ποιοτική διαφορά ανάμεσα στις δύο λέξεις).Μετά από υπήκοοι της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, γίνατε υπήκοοι της Ανατολικής Βυζαντινής Αυτοκρατορίας ...μετά ραγιάδες της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας , και μετά γίνατε τα δουλάκια των Αγγλογαλλοαμερικανών.

Κοινώς μια ζωή είσαι ...είσαστε ΥΠΗΚΟΟΙ. Και ως γνωστόν οι υπήκοοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ. Οι υπήκοοι ΔΕΝ έχουνε μπέσα , οι υπήκοοι έχουνε μάθει να προσκυνάνε. Συνεπώς μου φαίνεται απολύτως λογικό όλοι εσείς να ψηφίζετε όλα αυτά τα λαμόγια, και να νομίζετε...πρόσεξε να νομίζετε ότι όλοι είμαστε το ίδιο.!! Δυστυχώς όμως δεν είμαστε όλοι το ίδιο...όπως τίποτε δεν είναι ίδιο η ίσο και όμοιο μέσα στο σύμπαν.

Υ.Γ Όση σχέση έχει ο Φάντης με το ρετσινόλαδο, άλλη τόση σχέση έχεις εσύ με τα όπλα. Διότι ως γνωστόν στους υπηκόους της αποικίας συμβαίνουν δύο πράγματα..πρώτον δεν τους επιτρέπουν ελεύθερες εκλογές, και δεύτερον τους απαγορεύουν την οπλοφορία.!

Ο κάτοικος της χώρας έχει ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά ναρκισσισμού στον κόσμο, είναι ένας λαός ευνουχισμένος και ακρωτηριασμένος πνευματικά. Οι όμοιοι σου σαν και σένα έχετε καταντήσει την Ελλάδα σαν την Τζούλια Αλεξανδράτου....που τραγουδούσε..."στόχος είναι τα λεφτά, που θα πας χωρίς αυτά". Για αυτό και στο πολύ προσεχές μέλλον θα δούμε πολύ ωραίες "ταινίες" ερωτικού περιεχομένου...με όλους εσάς να έχετε το μπουκάλι της σαμπάνιας  χωμένο σε κάθε τρύπα σας.

Αυτά τα ολίγα ...και ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΨΩΦΑ ΣΑΠΙΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΣΟ ΕΣΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ. ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.

Η παραπάνω ανάρτηση ΔΕΝ είναι προς δημοσίευση από άλλα ιστολόγια.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Νικητής (των εκλογών): Οίκος Rothschild!

https://attikanea.info/%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CF%8E%CE%BD-%CE%BF%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82-rothschild/

Απλός ανώνυμος σχολιαστής