ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Ο σκληρός βρετανικός στρατός δεν μπορεί να γεμίσει καν το στάδιο Γουέμπλεϊ. Το ΝΑΤΟ έχει αποδυναμωθεί επίτηδες εκ των έσω.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Με τη συνεχιζόμενη ρωσική ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία, η αυτοκρατορία της ροδέλας  μιλάει σκληρά και βγάζει γλώσσα εναντίον της Ρωσίας. Εκτός από το βρωμόστομα τους δεν έχουν τίποτε άλλο ανδρικό. Ο βρετανικός στρατός είναι τόσο μικρός, που δεν μπορεί να γεμίσει ούτε το στάδιο Γουέμπλεϊ στο Λονδίνο.

Το νέο στάδιο Wembley είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στάδιο στον κόσμο. Εγκαινιάστηκε το 2020 και έχει χωρητικότητα 132.000 θεατών, καθιστώντας το τον μεγαλύτερο χώρο κρίκετ ποτέ. Συνολικά, βρίσκεται δεύτερο πίσω από το στάδιο Rungrado 1st of May στην Πιονγκγιάνγκ της Βόρειας Κορέας, το οποίο είναι το μεγαλύτερο στάδιο στον κόσμο, με χωρητικότητα 150.000 

Ωστόσο, σύμφωνα με τη βρετανική κυβέρνηση, ολόκληρος ο βρετανικός στρατός αποτελείται από . . . . 77.000 στρατιώτες. Ο στρατός τους παραδέχτηκε ότι μέχρι το 2025 θα μπορούσε να αναπτύξει μόνο μια μεραρχία μάχης που θα αποτελείται από μόνο μια ταξιαρχία ελιγμών και μια ταξιαρχία υποστήριξης προσωρινών ελιγμών». Και, από την άλλη, λένε ότι πρέπει να κάνουν περικοπές:

Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας αποκάλυψε ότι συνεχίζονται οι συζητήσεις για την κατάργηση των σχεδίων μείωσης του στρατού σε 73.000 στρατιώτες εν μέσω της αυξημένης απειλής από τη Ρωσία.

Το αρχικό σχέδιο, πριν από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, είχε ως στόχο να αυξήσει τον αριθμό των στρατευμάτων πλήρους απασχόλησης από 77.000 σε 73.000 έως το 2025».

Έτσι, στις διαπραγματεύσεις μου με το Υπουργείο Οικονομικών, θα εξετάσω αν θα πρέπει να κατέβουμε στις 73.000 ή αν μπορούμε να το διατηρήσουμε. Νομίζω ότι το δεύτερο σημείο μας σχετικά με, ξέρετε, είναι μια καλή μέτρηση; Δεν νομίζω ότι είναι καθόλου καλή μέτρηση. Και ήταν συχνά μια μέτρηση που μόλις δόθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών και το Νούμερο 10 όλα αυτά τα χρόνια, ενώ οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση θα ήθελε να της δοθεί η πρόκληση για το πώς θα μειώσετε το κονδύλιο του μισθού σας;»

Δεν μπορούν να γεμίσουν ούτε το Γουέμπλεϊ με στρατεύματα! Η Βρετανία είναι ανυπεράσπιστη.

Το μεγαλύτερο μέρος του υπόλοιπου ΝΑΤΟ είναι εξίσου άχρηστο. Απλώς δείτε την αξιολύπητη απάντηση στην τρέχουσα κατάσταση στην Ουκρανία, χρησιμοποιώντας τα τρία κράτη της Βαλτικής, τη Λετονία, τη Λιθουανία και την Εσθονία.

ΛΕΤΤΟΝΙΑ

Η Λετονία φιλοξενεί την «Ενισχυμένη Μπροστινή Παρουσία του ΝΑΤΟ»


«Η λετονική πολυεθνική ομάδα μάχης τάγματος εδρεύει στο στρατόπεδο Adazi, κοντά στη λετονική πρωτεύουσα Ρίγα, και περιλαμβάνει περίπου 1.500 άτομα προσωπικό».

1500 στρατιώτες του ΝΑΤΟ;

Συν 4 (τέσσερα) παλαιωμένα καναδικά μαχητικά αεροσκάφη CF-18. Ναι, καλά το διαβάσατε. . . ΤΕΣΣΕΡΑ μαχητικά αεροσκάφη.!!!


ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

« Η πολυεθνική ομάδα μάχης τάγματος της Λιθουανίας βρίσκεται υπό τη διοίκηση της Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού Iron Wolf του Λιθουανικού Στρατού και εδρεύει στη Rukla. Το τάγμα έχει ένα αρχηγείο, τρεις έως τέσσερις λόχους μάχης και διάφορες μονάδες υποστήριξης. Η ομάδα μάχης ηγείται της Γερμανίας. Κάθε εναλλαγή διαρκεί έξι μήνες».

Αυτή η λεγόμενη Διεθνής Ομάδα Μάχης αποτελείται από . . . . 1233 στρατιώτες του ΝΑΤΟ!!!


ΕΣΘΟΝΙΑ

Όλες οι δημόσιες πηγές πληροφοριών σχετικά με τον Εσθονικό Στρατό αναφέρουν ότι έχει "περίπου 1000 στρατιώτες". Η Εσθονία καθιστά επίσης σαφές ότι αυτό το προσωπικό είναι κυρίως στρατεύματα υποστήριξης. Συντονισμός με τοπικές δυνάμεις. Είναι απλώς μια συμβολική δύναμη.

Και γίνεται ακόμα χειρότερο...Με βάση την ποσότητα πυρομαχικών που πήρε η Ουκρανία από το ΝΑΤΟ στον ένα χρόνο της μάχης της με τη Ρωσία, οι στοίβες πυρομαχικών του ΝΑΤΟ μπορούν να διαρκέσουν μόνο . . . δύο εβδομάδες αν ξεσπάσει μάχη μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας.ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ .

Το ΝΑΤΟ είναι μια φάρσα. Όταν ένα άτομο αρχίζει να προσέχει πραγματικά τι είναι το «ΝΑΤΟ», γίνεται γρήγορα σαφές ότι το «ΝΑΤΟ» είναι . . . ΜΙΑ ΦΑΡΣΑ. Γιατί, λοιπόν, αυτές οι  χώρες, με τους στρατιώτες τους, κάνουν τέτοια φασαρία για την Ουκρανία;; Γιατί οι χώρες του ΝΑΤΟ ανοίγουν το στόμα τους όταν δεν μπορούν να υποστηρίξουν αυτά που λένε;;

Η Ρωσία δεν έχει πολλά να φοβηθεί. Ωστόσο, οι λιλιπούτειοι του ΝΑΤΟ μιλούν σαν να έχουν σημασία τα λόγια τους. Το ερώτημα είναι «ΓΙΑΤΙ το κάνουν αυτό» με τη Ρωσία και με την Κίνα;;

Η μόνη απάντηση είναι ότι θέλουν οι Ρώσοι και οι Κινέζοι να καταστρέψουν τη Δύση. Έχουμε ξεπουληθεί από τους δικούς μας πολιτικούς. 

«Ένα έθνος μπορεί να επιβιώσει από τους ανόητους του, ακόμα και τους φιλόδοξους. Αλλά δεν μπορεί να επιβιώσει από την προδοσία από μέσα. Ένας εχθρός στις πύλες είναι λιγότερο τρομερός, γιατί είναι γνωστός και κρατά το λάβαρό του ανοιχτά. Αλλά ο προδότης κινείται ανάμεσα σε όσους βρίσκονται μέσα στην πύλη ελεύθερα, με τους πονηρούς ψιθύρους του να θροΐζουν σε όλα τα σοκάκια, που ακούγονται στις ίδιες τις αίθουσες της κυβέρνησης. Γιατί ο προδότης δεν φαίνεται προδότης. Μιλά με προφορές γνωστές στα θύματά του, και φοράει το πρόσωπό τους και τα επιχειρήματά τους, κάνει έκκληση στην ανυποληψία που βρίσκεται βαθιά στις καρδιές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει την ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστα μέσα στη νύχτα για να υπονομεύσει τους πυλώνες της πόλης, μολύνει το πολιτικό σώμα για να μην μπορεί άλλο να αντισταθεί. Ένας δολοφόνος φοβάται λιγότερο». ―  Taylor Caldwell , A Pillar of Iron

Δεν υπάρχουν σχόλια: