ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Τα εδώ λαμόγια δεν πρόλαβαν με 22 δις να φτιάξουν σιδηροδρομικό δίκτυο 21ου αιώνα.

 Second-class seat of China high-speed rail.
About 0.4RMB/km.
348km/h.😊😊😊 pic.twitter.com/MpLnCHsMz7

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Τα εδώ λαμόγια δεν πρόλαβαν με 22 δις να φτιάξουν σιδηροδρομικό δίκτυο 21ου αιώνα. Στο να μοιράζουν πρόστιμα για μάσκες πρόλαβαν. Τα εμβόλια τα πρόλαβαν. Είχαν 1.460 μέρες να τα διορθώσουν. Χιλιάδες εργατοώρες για να φέρουν την αλλαγή, αλλά δεν πρόλαβαν.

Και η δικαιολογία τους ποια είναι. Ότι  ους έδωσε καμμένη γη ο ΣΥΡΙΖΑ. Έχουμε δηλαδή δύο μαλάκες να τσακώνονται για το ποιος έχει σκοτώσει λιγότερους, ενώ μας έχουν αφαιρέσει 22 δις απ' τις τσέπες και πιο δίπλα να βρίσκονται διαλυμένες οικογένειες.

Με αυτά τα λεφτά μίνι διαστημικό πρόγραμμα θα μπορούσαμε να έχουμε φτιάξει. Όπως καταλάβατε η χώρα μπουρδέλο για τις τσέπες κάποιων λεφτά και κονδύλια έχει...είτε ευρωπαϊκά, είτε εγχώρια. 

5 σχόλια:

ΑΡΡ είπε...



Μα αι σαύραι αυταί έχουν ρητή και σατανορκισμένη εντολή του καταστρέψαι την χώρα όχι μόνο οικονομικώς αλλά και βιολογικώς εκριζώασαι όλη την ελληνική αυτής πανίδα. Αυτός ο συνυπεύθυνος λαός όμως, ο ορθός κοιμώμενος, θα ξυπνήσει άραγε ποτέ. Γιατί έχει μείνει στην γενεά του 1-1-4 και του Πολυτεχνείου. Νόμισε πώς έδιωξε την βασιλεία και η δημοκρατική αποστολή του τελείωσε. Ώστε έκτοτε να αναπαύεται εις τον πολιτικό παράδεισο της μεταπολιτευτικής δημοκρατικής μακαριότητος. Πόσα φρικιαστικά, συγκλονιστικά όνειρα πραγματικότητος άραγε πρέπει να ζήσει ακόμα για να ξυπνήση κάποτε εν σωτηρίω τρόμω;

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα , δυστυχώς ΑΡΡ. αυτή την συζήτηση κάνουμε με 2-3 φίλους μετρημένους . Δεν θα ξυπνήσουν ούτε με τον θάνατο τους και δεν τους ενδιαφέρει τίποτα παρά μόνο μάσα και αρντάν . Ούτε το μυαλό δεν κουράζουν οι περισσότεροι , όχι να καταλάβουν ότι τους κλέβουν παρόν , μέλλον και παρελθόν . Αντίστοιχο βιντεάκι έβλεπα σήμερα με τρένα της Κίνας και είχε ένας μάλλον σε mag-lev τρένο ποτήρι νερού ανάποδα όρθιο , μαρκαδόρο κ ένα 2ευρω όρθιο , χωρίς αναταράξεις . Ότι έχουμε και εμείς εδώ :) .
Σουρεαλισμός , σήμερα έμαθα 2 αδερφές εδώ στην γειτονιά παντρεμένες , η μια κληρονόμησε την μοναδική ταβέρνα που υπήρχε δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο Μαλλίων , άλλος δεν βγάζει άδεια πλέον εκεί και την νοίκιασε κ πήγε υπάλληλος αντί να την δουλεύει , και η άλλη νοίκιασε ένα μαγαζί σε Κινέζους μεγάλο και έχει κ 10 δωμάτια πάνω στον κεντρικό των Μαλλίων κλειστά και είναι και αυτή και ο άντρας της με 800 ευρώ σε δουλειές . Χώρια σπίτια κτλ που έχουν και δεν θέλουν να ασχοληθούν . Τι να πω , δεν υπάρχει σωτηρία πλέον .
Εδώ είπα σε 2-3 στρατιωτικούς ότι στην Ρουμανία κάνουν ψιλοεπιστράτευση και για την Μολδαβία προετοιμασίες και με κοίταζαν σαν εξωγηίνο που τους σκοτίζω . Θεωρούν ότι θα πολεμήσουν άλλοι και στο εξωτερικό μέτωπο και στο εσωτερικό . Εδώ κάνουν web σεμινάρια στους έφεδρους , στους μόνιμους τίποτα ? Που έπρεπε να μας δίνουν σφαίρες για σκοποβολή ? Βλέπεις τους περισσότερους κυκλοφορούν σαν ζόμπι .
Με τόσα λεφτά που έχουν φάει θα είχαμε δρόμο Ηράκλειο - Αθήνα , ας ξανάστρωναν τους υπόγειους της προϊστορίας .
Να είστε καλά

kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

"Εδώ είπα σε 2-3 στρατιωτικούς ότι στην Ρουμανία κάνουν ψιλοεπιστράτευση και για την Μολδαβία προετοιμασίες και με κοίταζαν σαν εξωγηίνο που τους σκοτίζω ."

Καλημέρα καλέ μας φίλε Κακέ....Να τους πεις ότι από την στιγμή που και η Ελλάδα είναι στο ΝΑΤΟ να περιμένουν ότι κάποια στιγμή θα τους βάλουν στην ΠΡΩΤΗ γραμμή για να πολεμήσουν τους Ρώσους.Πλοία, στρατό, αεροπλάνα...ΟΛΑ θα τα δώσουν για τον πόλεμο στην Ουκρανία τα εδώ λαμόγια. Αφού ο Κούλης και η παρέα του είναι με τους Δημοκρατικούς Τυφώνειους Γάιδαρους.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ξέχασα φίλε Κακέ...να τους πεις και το άλλο....στην Ρουμανία τα εστιατόρια έχουν λάβει εντολή να προετοιμαστούν για να τροφοδοτούν τα στρατεύματα καθημερινά .!!

Έχουν να φάνε πολύ στην Ρουμανία πες τους.!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ και δεν κάνω πλάκα καθόλου, έχει δοθεί αυτή η εντολή. Απλά εδώ δεν το γνωρίζουν.

Ανώνυμος είπε...

οπότε ξαναθυμόμαστε μετά από τόσα χρόνια, την ακύρωση της εκχώρησης του (ενιαίου τότε)ΟΣΕ στους Σίνες επί Σημίτη,
α) κατόπιν προτροπής της €υρωπε'ι'κής €νεσης για να μην βάλουν παντού πόδι οι κινέζοι,και να μην κλείσουν τα λιμάνια Μασαλίας,Ολλανδίας,Γερμανίας, να μην παίζει ρόλο η κακιά Σερβία στις μεταφορές προ'ι'όντων,και να παραμείνει φτωχότατος οικονομικογεωπολιτικός συγγενής η Ελλάδα,και αντίθετα να φτιαχτεί η Εγνατία για να περνούν οι τούρκικες νταλίκες ΧΩΡΙΣ δασμούς, ή διόδια (όπως και οι αγωγοί αερίου δηλαδή),και βέβαια τις υπερτιμολογίσεις σε υλικό οι γάλλοι,οι ιταλοί,και κυρίως οι γερμανοί
β)για να μην χάσουν το μεροκάματο οι ντόπιοι εργολάβοι είτε από ΟΣΕ είτε από τους δρόμους,και να μην συγκρουστούν με τους συνδικα-ληστές και άλλες δημοκρατικές και διορισμένες δυνάμεις,και να μην χάσουν οι "ευπαθείς" από τη βούτα των καλωδίων ή και των ραγών του σιδηρόδρομου (έχει συμβει ΚΑΙ αυτό).
Στους βολεμένους/βλαμμένους/φοβισμένους("ποιός θα μας κυβερνήσει αν πέσουν αυτοί;") που τους ψηφίζουν , προσθέστε και τους νεο-νεοέλληνες από Αλβανία/Αφρική/Ασία, που κοντεύουν να γίνουν το 50% του εκλογικού σώματος και έδεσε το γλυκό
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ