ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Ομολογούν την ενοχή τους και χωρίς φάπες! Μάλλον τα έχουν πλέον τελείως χαμένα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ομολογούν την ενοχή τους και χωρίς φάπες! Μάλλον τα έχουν πλέον τελείως χαμένα.

Κατ' αρχήν επιβάλλεται να θυμηθούμε ποιος είναι ο Αλέξανδρος Γεωργιάδης.Τίποτα δεν είναι τυχαίο,υπάρχει θέμα οικογενειακής ψυχιατρικής υγείας με αυτούς. ΕΔΩ.

Βλέπουμε ότι στην Ελλάδα η παντός είδους δεσποτία, δεν αλλάζει όσο υπάρχει αυτού του είδος το πολίτευμα... που αναπαράγοντας και κλωνοποιώντας κατ' ουσίαν προγράμματα... αφήνει περιθώρια σε κάθε είδους πολιτικά κνώδαλα να ζουν και να βιούν πάνω στις ζωές των υπολοίπων.

Εσύ που διαβάζεις αυτές τις γραμμές.... η ζωή σου δεν αξίζει όσο η ζωή ενός Γεωργιάδη... είσαι αναλώσιμος, γιατί εσύ έδωσες αυτό το δικαίωμα εδώ και δεκαετίες... απλά σε στιγμές κρίσεως, η αναλωσιμότητα σου, φαίνεται περισσότερο.. χτυπάει περισσότερο στο μάτι. 
 
Ποιος ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης, η έστω η οικογένεια Γεωργιάδη πριν από 10-15 έτη; Εσύ που διαβάζεις αυτές τις γραμμές, κοίτα τι έκανες με την ψήφο σου!!! Για άλλη μια φορά υποβίβασες των εαυτό σου, σε τέτοιο βαθμό, όπου ένας απλός τηλεοπτικός αποτυχημένος βιβλιοπώλης... χάριν του πολιτικού στίβου και του υπουργικού θώκου... που είναι βουτηγμένος πάνω σε 5.000 φιλομνημονιακές αυτοκτονίες, σκάνδαλα και μίζες... μπόρεσε να αναγάγει εαυτόν και οικογένεια, πάνω ακόμα και από την ζωή σου!! Την δική σου ζωή, και των παιδιών σου!  

Εσύ που διαβάζεις αυτές τις γραμμές αν δεν σταματήσεις να τον παίζεις.. στην χώρα των Ελλήνων... απλά θα εξαφανιστείς (αυτό δεν είναι υπερβολή), και θα εξαφανιστείς μέσα σε βαθιά σιωπή. 
 
Η είδηση ΕΔΩ. Με αυτήν του την δήλωση ο Καραμανλής μπαίνει άνετα φυλακή.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΊΧΑ ΣΥΜΜΑΘΗΤΉ ΈΝΑΝ ΓΙΌ ΕΚΔΌΤΟΥ ΒΙΒΛΊΩΝ, και ΤΟ παιδί ΕΊΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.τΟ ΊΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΌς ΤΟΥ ΠΟΥ ΓΝΏΡΙΣΑ αργότερα.Δεν σας κρύβω την -κατά καιρούς- διαστροφή μου, να βλέπω λίγο Λεωνίδα Γεωργιάδη,τον 3ο αδερφό της οικογένειας, και πραγματικά κατέληξα σο συμπέρασμα ότι οι υιοί εκδοτών είναι παραμορφωμένοι........Τουλάχιστον ο αδερφός της ανάρτησης χαμουρεύτηκε με την Πεπάρα, δεν τρώει στραπόν από την μαεστρίνα/πιανίστρια.ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Α ετσι την βρισκει ο Αδωνννηςς?
Για να περασει απο δω ειχαμε κατι βιτσες καλες απο κρανια να των μαυρισω λιγο τα κωλομερια!!!
Υ.Γ.Ερωτηση φυσεως ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ,καλα ρε παιδια κανεις δεν γαμαει σε αυτην την κυβερνηση,ολοι πουστηδοι?Τσ τσ τσ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ...ο Άδωνις και τα υπόλοιπα λαμόγια δεν θέλουν απλά βίτσα αλλά την "Λόγχη της Εξιλέωσης" είναι ένας αργός και βασανιστικός θάνατος που τον έμαθα από την Ρώσικη μαφία.!! Ο γρήγορος θάνατος είναι ευλογία για αυτούς.

Γιατί στην ουσία ο Άδωνις παραδέχεται ότι κορόιδευαν τον κόσμο όταν έλεγαν στην Βουλή ότι δεν παίζουν με την ασφάλεια των επιβατών: «Είσαι υπουργός Μεταφορών, μπορείς να πεις στη Βουλή πως έχουν πρόβλημα ασφάλειας τα τρένα;»
Αυτό δα έλειπε να το πεις. Για να επιλύσεις το πρόβλημα ενώ ήδη το γνωρίζεις ούτε κουβέντα ... Ε τώρα αν σκοτωθούν και καμπόσοι θα είναι η κακιά στιγμή και μόνο ένα ανθρώπινο λάθος κάποιου σταθμάρχη .

Δεν γαμιέται Πάμε και όπου βγει μωρέ...

Για αυτό σου λέω επειδή κανονικά έπρεπε αν υπήρχε εισαγγελέας με παντελόνια να αρχίσει ήδη την δουλειά του, αλλά αυτό δεν θα γίνει ποτέ...μόνο η "Λόγχη της Εξιλέωσης" είναι για αυτούς.

Ανώνυμος είπε...

@ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ
Για να λέω την αλήθεια,για τον Αδωνη-Σπυρίδωνα έχει ακουστεί ότι είναι από τους λίγους που έχει και γκόμενα,και το σχόλιο ήταν λόγω της τσιριχτής φωνής του.Ωστόσο, δεν αποκλέιω κάποια τελετή μύησης με διάνοιξη του παχέως εντέρου για καταπολέμιση της δισκοίλιας και δήλωση υποταγής στον αρχηγό (μου θυμίζει τα ζώα που το κάνουν για να συνετίσουν τους διεκδικητές της περιοχής τους).
Τώρα, σ'ότι αφορά την ερώτηση σας για το πως κάνουν σεξ εκεί μέσα είτε θα είναι παθητικοί, είτε θα βατέβουν ανήλικα,με μια μικρή μειοψηφία νορμάλ ανθρώπων (στο σεξ μόνο), μάλλον για λόγους ποσόστοσης,να μην τους πουν ρατσιστες

Mxa είπε...

Αγαπητέ Λυκ, αυτό το ΑΝ χωράει πολλά... "Αν έλεγε ο Υπουργός ότι τα εμβόλια έχουν παρενέργειες θα πήγαινε κανείς να τα κάνει; Δεν θα πήγαινε. Γι' αυτό δεν το είπαμε."
Burn in Hell

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ Burn in Hell

Οπότε πάλι καταλήγουμε στην "Λόγχη της Εξιλέωσης".

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη κουβέντα από τον Σταθακόπουλο πριν λίγο στο ραδιόφωνο "Ο κοινοβουλευτισμός στην Ελλάδα είναι η θεσμική μετεξέλιξη του κοτζαμπασισμού, με την συνθήκη του Λονδίνου ,και την ίδρυση του αγγλικού,γαλλικού,και ρωσσικού κόμματος"
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

Mxa είπε...

Και βέβαια, εφόσον ο κοινός σκοπός είναι η πρόκληση έντονου σωματικού πόνου. Αρκεί να έχει και διάρκεια...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα κ.Ξενοδόχε...ώστε έτσι : "Ο κοινοβουλευτισμός στην Ελλάδα είναι η θεσμική μετεξέλιξη του κοτζαμπασισμού"

Πόσες φορές γράψαμε εδώ μέσα για αυτόν κοτζαμπασισμό;; Πολλες φορές...βρε λες να μας διαβάζει και ο Σταθακόπουλος;;

https://zeys-elaynon.blogspot.com/2021/03/blog-post_76.html

https://zeys-elaynon.blogspot.com/2022/09/o-i-i.html

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ Mxa

Καλημέρα...Όχι απλώς έντονος σωματικός πόνος..αλλά αφόρητος για ένα 24ωρο. Επί ένα 24ωρο η "Λόγχη της Εξιλέωσης" εισχωρεί σε συγκεκριμένο σημείο στο στήθος...κάθε λίγη ώρα. Μέχρι να τρυπήσει ο πνεύμονας και να επέλθει ο θάνατος...αφού όμως περάσει μια μέρα στην διάρκεια της ποίας ο βασανιζόμενος παρακαλάει για έναν γρήγορο θάνατο.

Ανώνυμος είπε...

Όπως σας έχω ξαναπέι κ.Λύκαστρε, εγώ προτιμώ τα καταναγκαστικά έργα,και την "εικαζόμενη συναίνεση δωρεάς οργάνων", που είπε κάποτε στέλεχος της κυβέρνησης του ΓΑΠ (νομίζω ήταν ο Ραγκούσης),και η λόγχη χαλάει 2 ανταλλακτικά που θα βγάζανε φραγκάκια.Αν ωστόσο θέτε, μπορούμε ναμιμηθούμε τους Σίνες και το μαρτύριο της σταγόνας,αλλά επειδή ως τότε θα'ναι ιδιωτικό και πανάκριβο το νερό,μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε διάφορα σωματικά υγρά.
Εγώ όπως έχω ξαναπεί θα τους αμόλαγα γυμνούς σε κλειστές δομές φιλοξενίας,να μάθουν πολυπολιτισμό από 1ο χέρι και 3ο πόδι, αν και οι μεταμοσχεύσεις σφιγκτήρος κάνουν θραύση στο Ην.Βασίλειο,και είναι κρίμα να χάνει έσοδα το κράτος
Σας αφήνω τώρα,πάω για φυσικοθεραπείες για ενδυνάμωση, να μην πιάνεται το χέρι από τις σφαλιάρες στο 1ο πεντάλεπτο.
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

Ανώνυμος είπε...

Καλά που μας το είπε ο πιπις, μακριά από μέτρο ηλεκτρικ κτλ. Εγώ δεν ξαναμπαινω,ποδαρατο

Ανώνυμος είπε...

@ ΑΝΏΝΥΜΟΣ 10 Μαρτίου 2023 στις 7:58 μ.μ.
Επειδή στην Αθήνα κινούμαι κυρίως ποδαράτο, προσέξτε πολύ,την βδομάδα που τελειώνει πήγαν να με πατήσουν 3 φορές οι ΙΧδες σταματούν μόνο στις διασταυρώσεις.Η πιό παράξενη εμπειρία μου ήταν την Τρίτη, όταν γυναίκα οδηγος πολυτελούς SUV διέσχιζε κάθετα το δρόμο γιατί ήθελε να μπει στο πάρκιν,και κοίταγε το σκυλάκι της που είχε αγκαλιά!!!