ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Κάποια κανάλια απλά ΔΕΝ κάνουν για αθλητικές μεταδόσεις

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει να πούμε στον ΑΝΤ1, που ότι πιάνει στα χέρια του καταφέρνει να το καταστρέψει. Από το μπάσκετ παλαιότερα, το πρόσφατο mundial, σειρά τώρα και η F1. Προτείνω στον επόμενο αγώνα να δείξουν τις κατατακτήριες και να μεταδοθεί από το ΑΝΤ1+ ο αγώνας.Η καλύτερα ελεύθερο μέχρι τον 30ο γύρο και μετά στο plus.

Κάποια κανάλια απλά ΔΕΝ κάνουν για αθλητικές μεταδόσεις. Αλλά ο Κυριάκος μας πήγαινε βόλτες με τα ελικόφτερα του Κυριακού, άρα Μουντιάλ και F1 είναι γραμμάτια που έπρεπε να πληρωθούν.

Aπό την άλλη  απορώ ποιος είναι συνδρομητής στο ANT1+. Από φίλους γνωστούς κλπ ουδείς έχει δώσει λεφτά σε αυτό το αστείο. Ο τύπος έχει κανάλι στον αυτόματο με Κωσταντίνου και Ελένης 20 χρόνια σε επανάληψη και κάνει σειρές για το συνδρομητικό εκτός του mundial/F1. Απίστευτα πράγματα.

Γενικώς δεν υπάρχει συναίσθηση της κατάστασης. Η χώρα έπρεπε να έχει 1 συνδρομητική πλατφόρμα και ότι περισσεύει (στίβος, βόλεϊ, πόλο, χαμηλές κατηγορίες πρωταθλημάτων) να πηγαίνει στην ΕΡΤ... Ποιος βλαμμένος δίνει λεφτά στον ΑΝΤ1+, απορώ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η φιλία των 2 οικογενειών κρατάει από την προηγούμενη γενιά, όταν ο πατέρας Κυριακού επί εποχής πατέρα Μιζοτάκη πήρε την πολυπόθητη 7η-8η αναβολή για τη δίκη καταπάτησης αιγιαλού, και τη δημιουργία ιδιωτικής μαρίνας σκαφών* που αυτομάτως έθετε την υπόθεση στο αρχείο.Άν θυμάστε, το κανάλι ήταν η απάντηση της ΝΔ στο ΠΑΣΟΚικό Μέγκα (πριν ενώσει τα 2 κόμματα η Σιμητόφαρα,που μεταδήμεσυσε αργότερα στο ΣΥΡΙΖΑ), με πτρωταγωνιστή τον υιό υπουργού της ΝΔ,τον Χατζηνικολάου(ο οποίος εξακολουθεί να έχει εφημερίδα και ραδιοφωνικό σταθμό,παρ'όλο που χρωστάει σε υπαλλήλους και δημόσιο ένα κάρο λεφτά).Όπως έγραψα και χτες, η Στοά τα κανονίζει όλα,και -κατά τη γνώμη μου- έχει 2 σταθερές πλην της ιδίας : το εφοπλιστικό Λόμπυ του Λονδίνου, και το Φανάρι.Ο Χατζημπαταχτσής έχει αποδεδειγμένα σχέσεις με τον Βοθρολυμαίο, και ο πατής Κυριακού με το Λόμπυ.
Μου έκανε αλγεινή εντύπωση η ξανθιά που μίλαγε με όρους ΤΙΚ ΤΟΚ,και ο Πουρναράκης, που οι μισές του λέξεις ήταν αγγλικές
Τέλος, μια μικροένσταση:Και η ΕΡΤ ακολουθεί την αχρηστία των ιδιωτικών σταθμών, χτες έχασε το άλμα Τέντογλου που του έδωσε το χρυσό,
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ
υγ χτες πήρα για 2η φορά το παυσίπονο που σας έλεγα, εμένα με ανακούφησε πάρα πολυ,εσάς ελπίζω να σας έχει περάσει ο πόνος και να μην το χρειάζεστε

Ανώνυμος είπε...

το * πήγαινε στ'ότι δεν θυμάμαι 100% αν ήταν του Κυριακού ή του Κοντομηνά η μαρίνα σκαφών,είναι είδηση που είχα διαβάσει το 89-90, και πάντα μπέρδευα στο μυαλό μου τους 2 αυτούς.......ευπατρίδηδες.
Και για να μην ξεχάσω και την 1-2η φορά Αριστερή,και την αμέριστα σύμφωνη γνώμη μου για την καταδίκη Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες, ο Κυριακού έχει 2 κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας, το 2ο είναι το "Μακεδονία ΤιΒι"

KALLISTRATOS FM είπε...

TOTAL SPORTEK ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.ΑΝΤ1,ΑΛΦΑ,ΕΡΤ2 ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΠΑΖΑ...