ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Προφανώς τα Χανιά στην Κρήτη, έχουν τιγκράρι στα πυρηνικά.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Θανάσης Αυγερινός, δημοσιογράφος ...."και μάλιστα ανέφερε έξι χώρες ευρωπαϊκές όπου έχουν ήδη εγκατασταθεί τέτοια πυρηνικά όπλα από τις Η.Π.Α. ανέφερε την Γερμανία, την Ιταλία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, την Τουρκία και την Ελλάδα"... Ευλαμπία Ρέβη, δημοσιογράφος ..."και την Ελλάδα;;;!!!"

Προφανώς τα Χανιά στην Κρήτη, έχουν τιγκράρι στα πυρηνικά... κάτι που θεωρητικά εξαργυρώνεται στο ότι όλος ο νομός Χανίων πρέπει να θεωρείται πλέον ως αμερικάνικη βάση, και για αυτό ο Ταγίπ ενώ εμπεριέχει στην "γαλάζια πατρίδα τους νομούς Ρεθύμνου, Ηρακλείου και Λασιθίου, σε αυτή δεν τοποθετούνται τα Χανιά.

Τα εδώ ελληνόφωνα λαμόγια όμως είχαν ζητήσει ο ένας να μην μεταφερθούν οι S-300 στην Κύπρο,ο άλλος ζήτησε από πρόεδρο Αναστασιάδη να σταματήσουν οι γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ. Πίσω και από τις δυο διαταγές οι Αμερικανοί και η προδοσία συνεχίζεται!!!

Αυτό που όλοι μας φοβόμασταν έγινε. Η επιστροφή της Τουρκίας στο δυτικό μαντρί έγινε με αντίτιμο τον διαμοιρασμό του Αιγαίου. Ένα νεύμα των Αμερικανών και οι προδότες των Αθηνών άρχισαν να πλέκουν το εγκώμιο των Μογγόλων. Στο κόλπο και ο Σύριζα,οι Πρέσπες του Αιγαίου είναι εδώ.Η Τουρκία άλλαξε ρητορική τις τελευταίες μέρες γιατί πολύ απλά δόθηκαν διαβεβαιώσεις πως θα γίνει συνεκμετάλλευση του Αιγαίου και της ανατολικής Μεσογείου,τελεία και παύλα. 

Έχουμε έναν ελεεινό λαό νυμφιδίων και τσογλανιών που αξίζουν τον Ερτογάν τους.

4 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλημέρα, δυστυχώς προδότες πολλοί και δεν μαζεύονται . Πάντα με το να εξαιρούν οι Μόγγολοι το νομό Χανίων από τις διεκδικήσεις τους ήταν υποτίθεται γελοίο . Η άλωση από μέσα καλά κρατεί . Για να μιλάει ο Αναστασιάδης για προδοσία , που έχει ξεκινήσει τον εποικισμό στην Κύπρο από διάφορους φανταστείτε τι σημαίνει . Όπου ακούμε πολλές φανφάρες από τους Αμερικανούς κρατάτε μικρό καλάθι , εδώ ένα σωρό ψαγμένοι και καλά περιμένουν να αναλάβει ο Τραμπ να τους σώσει ο άμεμπτος . Τον κακό τους τον καιρό με την συνεκμετάλλευση , αν και μας λες για ενοποίηση των 2 ακτών . Μόνο να αναγκαστεί η Τουρκία να πατήσει γερά στην άλλη βάρκα . Για τα πυρηνικά στα Χανιά δυστυχώς ισχύει πολλά χρόνια από την αύξηση καρκίνων και λευχαιμιών κτλ .
Καλημέρα και πως θα σπρώξουμε την Τουρκία ανοιχτά προς Κίνα .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

"Καλημέρα και πως θα σπρώξουμε την Τουρκία ανοιχτά προς Κίνα . "

Καλημέρα φίλε Κακέ...η Τουρκία ήδη βρίσκεται στις αγκάλες της Κίνας. Είναι δοσμένη ψυχή και σώματι στην Κίνα. Άσε τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ Τζώνηδες να πιστεύουν ότι την έχουν στο χέρι.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

@kakos04
“Για να μιλάει ο Αναστασιάδης για προδοσία , που έχει ξεκινήσει τον εποικισμό στην Κύπρο από διάφορους φανταστείτε τι σημαίνει»


Καλημέρα φίλοι

Η απάντηση στην πιο πάνω επισήμανση με ερώτηση.

Ποιον πραγματικά υπηρετεί;;

Με δυο φωτό η απόδειξη.

https://politis.com.cy/politis-news/cyprus/521473/ypegapse-to-biblio-syllypitirion-tis-basilissas-elisabet-o-proedros-anastasiadis

Τα λοιπά αποκαλυπτικά είναι απλώς συνοδευτικά .
Πουλάει το ένα μέλος της συμμορίας το άλλο για να βγει λάδι στη σύνταξη .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλε Ηλίου Αλκή...ακριβώς όπως τα είπες. Πουλάει ο ένας τον άλλο ελπίζοντας να κρυφτούν οι δικές του πομπές. Λες και τα σκατά έχει διαφορά αν έχουν άλλο χρώμα η οσμή. Παραμένουν σκατά.!!