ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Πλήθος σεισμών στο ηφαίστειο Yellowstone

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μέχρι στιγμής σήμερα το πρωί, έχουν σημειωθεί οκτώ μικροί σεισμοί κάτω από τη λίμνη Yellowstone, μέσα στο Εθνικό Πάρκο Yellowstone. Η λίμνη είναι το κέντρο μιας Καλντέρας για το μεγαλύτερο υπερ-ηφαίστειο στη γη.

Κανένας από αυτούς τους μικρούς σεισμούς λένε ότι δεν είναι σημαντικός. Το ότι όμως υπήρξαν τόσοι πολλοί, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, δεν ανησυχεί τα "αστροπελέκια".!!. Τόσο η ηφαιστειακή ενέργεια όσο και η οργονοενέργεια είναι αλληλένδετες.

Υ.Γ Είχαμε προειδοποιήσει...αν δεν θα έχουμε εμείς οι Έλληνες πατρίδα....τότε κάποιοι άλλοι δεν θα βρουν πατρίδα για να γυρίσουν.!!! Γκέ γκε η να το πούμε και σε άλλη γλώσσα ;; Ότι η Αμερική στο τέλος θα γίνει...Μερική...δίχως το Α. Γράφαμε ΕΔΩ...

" Η Ειμαρμένη θα συμβεί…η Μήνη θα έρθει και για τις δύο ακτές του σημερινού Ατλαντικού ωκεανού, είναι θέμα χρόνου. Η Στύγα έχει ξυπνήσει.!!....

Τόσο οι Η.Π.Α. όσο και η βόρεια και κεντρική Ευρώπη θα βρεθούν αντιμέτωπες με ευρείας κλίμακας γεωλογικές και γεωγραφικές ανακατατάξεις, λόγο της επερχόμενης κλιματικής αλλαγής… Αμέσως μετά θα έρθει το 2 μέρος του Γ.Π.Π."

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

-πάλι εδώ ρε γουαναμπή Τέλη Σταλόνε;;
-Μην βαράτε κ.Λύκαστρε, γράψατε για Γ'Π.Π., και σας θυμήθηκα διαβάζοντας αυτό:


Ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Μιχαήλ Γκαλούζιν διατύπωσε σήμερα, τους δέκα όρους για να υπάρξει «βιώσιμη ειρήνη στην Ουκρανία και την Ευρώπη».

1. Παύση των εχθροπραξιών από την Ουκρανία και διακοπή των προμηθειών όπλων από τις δυτικές χώρες, και την απόσυρση των ξένων μισθοφόρων

2. Διασφάλιση του ουδέτερου και αδέσμευτου καθεστώτος της Ουκρανίας, που δεν θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ (πρέπει να σημειωθεί ότι νωρίτερα στη Ρωσική Ομοσπονδία δεν υπήρχαν όροι για την Ευρωπαϊκή Ένωση).

3. Η Ουκρανία θα είναι απαλλαγμένη από πυρηνικά.

4. Αναγνώριση από την Ουκρανία και τη διεθνή κοινότητα των «νέων εδαφικών πραγματικοτήτων» (δηλαδή των εδαφών της Ουκρανίας που προσαρτήθηκαν από τη Ρωσία).

5. «Αποστρατιωτικοποίηση» και «αποναζιστικοποίηση» της Ουκρανίας.

6. Προστασία των δικαιωμάτων των ρωσόφωνων πολιτών, της ρωσικής γλώσσας και των εθνικών μειονοτήτων.

7. Διασφάλιση της ελεύθερης διασυνοριακής κυκλοφορίας με τη Ρωσία.

8. Ακύρωση των αντιρωσικών κυρώσεων από την Ουκρανία και τη Δύση και απόσυρση των αξιώσεων, τερματισμός των διώξεων κατά της Ρωσίας, των φυσικών και νομικών προσώπων της.

9. Αποκατάσταση του νομικού πλαισίου των σχέσεων της Ουκρανίας με τη Ρωσία και την ΚΑΚ.

10. Αποκατάσταση των μη στρατιωτικών υποδομών της Ουκρανίας που καταστράφηκαν μετά το 2014 με χρήματα της Δύσης.