ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Δύο σταθμάρχες τού ΟΣΕ σκοτώθηκαν διαδοχικά σε δύο ημέρες σε δύο διαδοχικά τροχαία δυστυχήματα(;).

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Στα άλλα νέα τώρα της ημέρας από την τραγική δολοφονία στα Τέμπη και την τεράστια έκρηξη που έκαψε περισσότερους από εκατό ανθρώπους, (εκατόμβη θυμάτων).
 
Δύο σταθμάρχες τού ΟΣΕ σκοτώθηκαν διαδοχικά σε δύο ημέρες σε δύο διαδοχικά τροχαία δυστυχήματα(;). 
 
Ο πρώτος σταθμάρχης είναι ο Κωνσταντίνος Χρυσάγης, προϊστάμενος όλων των σταθμαρχών και διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο (;) δυστύχημα που σημειώθηκε στο 38,5 χιλιόμετρο της παραλιακής Αθηνών - Σουνίου στο Λαγονήσι το μεσημέρι της Κυριακής. Τον Κωνσταντίνο Χρυσάγη σκότωσε ένα βαν της εταιρίας EUROFRESH. 
 
Ο δεύτερος είναι ο σταθμάρχης Βόλου Κωνσταντίνος Πρασσάς που βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στο Βόλο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής. 
 
Ο αναγραμματισμός του ονόματος Κωνσταντίνος Χρυσάγης δίνει πρώτη τη λ. «τσικνωνόσασταν» δηλαδή γίνατε τσίκνα (από τη λ. τσίκνα που είναι το υπόλειμμα του καμένου κρέατος > εξού και Τσικνοπέμπτη). 
 
Ο αναγραμματισμός του ονόματος Κωνσταντίνος Πρασσάς δίνει δεύτερη τη λ. «τσικνωνόσασταν» δηλαδή γίνατε τσίκνα (από τη λ. τσίκνα που είναι το υπόλειμμα του καμένου κρέατος). 
 
Τον σταθμάρχη Κωνσταντίνο Χρυσάγη σκότωσε στη λεωφόρο Σουνίου ένα βαν της εταιρίας EUROFRESH. Ο αναγραμματισμός της εταιρίας EUROFRESH δίνει πρώτη τη λ. «Fuehrer’s». Η λ. Fuehrer’s έχει τη χρήση ως τίτλος ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney· πρόκειται για την προπαγανδιστική ταινία του 1940 με τίτλο «Der Fuehrer's Face» όπου πρωταγωνιστεί ο Ντόναλντ Ντάκ ως εργάτης στη ναζιστική Γερμανία. Η ταινία εκτυλίσσεται γύρω από ένα θέμα: τον Ντόναλντ Ντάκ να εργάζεται πάνω σε έναν κυλιόμενο ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ παραγωγής ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ ΥΛΩΝ / βιομηχανική γραμμή παραγωγής πυρομαχικών όπως βόμβες και σφαίρες. 
 
 
Η λεωφόρος Σουνίου έχει τέρμα τον Ναό τού Ποσειδώνα στο Σούνιο, από όπου και η φώτο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: