ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ..

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ..

ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ  ΡΙΖΙΚΑ ΘΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ... ΣΤΑ ΕΠΌΜΕΝΑ 2Ο ΧΡΟΝΙΑ..
ΖΩΔΙΑ Η ΟΙΚΟ...Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ..ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ..Ο ΘΑΝΑΤΟΣ...Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ..ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟ ΔΙΑΛΥΕΙ..ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΡΙΖΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ..ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΒΑΘΟΣ..ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΤΕ. 
 
Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΑ
0°~9°...2023 ΕΩΣ 2031
 
Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΑ
10°~19°...2031 ΕΩΣ 2037
 
Γ ΔΕΚΑΉΜΕΡΑ
20°~29°...2037 ΕΩΣ 2044
 
ΚΑΙ ΕΑΝ ΈΧΕΤΕ ΕΚΕΊ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΘΑ ΔΕΧΤΟΎΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΆΛΟΓΗ ΜΕΤΑΜΌΡΦΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΟ ΖΗΤΟΎΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥ ΟΊΚΟΥ ΠΟΥ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΔΗΛΑΔΉ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΌΟ...ΚΟΜΒΙΚΉ 20ΕΤΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ..
 
♈Κριοί ή 11ος οίκος.
Νέες επιθυμίες νέες προσδοκίες νέες γνωριμίες με άτομα κύρους που θα σας φανούν χρήσιμα σε συλλογικό κυρίως επίπεδο. Διακοπή από φιλίες.. από κάποιες ομαδικές δραστηριοποίησεις.. Αλλαγή στόχων ιδεών φιλοδοξιών. Ξεκαθαρίσματα θα απομακρύνεται κάποιους.. θα αφήσετε πίσω τα βαρίδια του παρελθόντος θα εκσυγχρονιστείτε. Ίσως πάρετε ηγετικές θέσεις σε κάποια ομάδα και ο λόγος σας θα επηρεάζει τις μάζες..
♉Ταύροι ή 10ος οίκος 
Αλλαγή καριέρας.. αλλαγή τόπου διαμονής δημοσιότητα.. κοινωνική προβολή καταξίωση θα κάνετε ένα επάγγελμα που δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που κάνετε σήμερα. Πρωτοβουλίες για αποφάσεις να εκσυγχρονιστείτε να εργαστείτε σκληρά μέσα από νέες τεχνικές και μεθόδους. Να είστε ευέλικτοι.. δεν έχετε ρίζες μην κολλάτε σε αυτό που κάνετε τώρα αν θέλετε να απογειωθείτε επαγγελματικά.
♊Δίδυμοι η 9ος οίκος 
Αλλαγή ιδεολογίας φιλοσοφίας..Ίσως αλλαγή τόπου διαβίωσης σε έναν τόπο πιο μακρινό από όπου κατοικείτε.. π.χ.στο εξωτερικό. Αλλάζουν οι αντιλήψεις οι πεποιθήσεις σας. Δείτε για σπουδές.. ένα νέο αντικείμενο σχετικά με τη δουλειά σας εκσυγχρονισμός. Συνειδητοποιήσεις κάποιος δάσκαλος μέντορας να σας αλλάξει ριζικά να σας μεταμορφώσει.. διευρύνοντας τις γνώσεις. Ίσως εσείς διδάξετε..
Ταξίδια στο εξωτερικό γενικά αλλάζετε ριζικά τον τρόπο που σκέφτεστε..
♋Καρκίνοι ή 8ος οίκος.
Ότι σας φοβίζει τώρα αναδύεται.. σας διαταράσσει σε βάθος. Ανασφάλειες εντάσεις θέματα ερωτισμού σε προσωπικό επίπεδο κάποιος.. Ίσως μπει μοιραία στη ζωή σας αλλάζοντας τις συναισθηματικές σας θέσεις.. θα εμβαθύνετε σε σχέσεις θα σας μεταλλάξει. Νέες πηγές εισοδημάτων Πλούτωνας είναι και χρήμα εισόδημά αγοραπωλησίες Προσοχή σε δάνεια και χρέη σε φορολογικά κληρονομικά ζητήματα ασφάλειες.. χρήματα συντρόφου. ορθολογική διαχείριση και μακριά από δεσμεύσεις. Εαν πάρετε κάποιο δάνειο δείτε αν μπορείτε να το πληρώσετε στη συνέχεια και τα ψιλά γράμματα τι υπογράφετε.
♌Λέοντες..
Θα απαλλαχθείτε από σχέσεις συνεργασίες... Συναντήσεις με μοιραία πρόσωπα που θα αλλάξουν την προσωπικότητά σας μεγάλες αλλαγές στο πώς αντιμετωπίζεται τους άλλους. Οι σχέσεις  στομικροσκόπιο και ίσως τις τερματίσετε.. ακόμα και ένα γάμο αν δεν σας εκφράζει. Σημαντικές εμπειρίες με ανθρώπους που έχουν ισχύ.. ίσως να εξελιχθούν σε συνεργασίες.. θέλετε το βάθος την ουσία.. Μοιραίες γνωριμίες που θα σας στιγματίσουν. Τέλος στις επιφανειακές σχέσεις θα τερματίσετε πολλές ή θα τις μετατρέψετε μια και δεν θέλετε αλλά βαρίδια να σας πιέζουν.θα θέλετε να έχετε τον έλεγχο της κατάστασης.. προσοχή όμως μην μπλέξετε με κάποιον που θα θέλει να ελέγχει εσάς... και σε λάθη που θα καταλήξουν σε βία επεισόδια.
 ♍Παρθένοι ή 6ος οίκος 
Αλλαγή στην καθημερινότητα τις συνθήκες στον εργασιακό χώρο στις σχέσεις με συναδέλφους.Ίσως αλλάξετε αντικείμενο εργασίας.. Αναπροσαρμογές πολλές νέες πρωτοποριακές μεθόδους που θα βοηθήσουν αν τις ακολουθήσετε βέβαια θα υπάρχει κάποιος περιορισμός και κάποιες θυσίες που θα πρέπει να κάνετε. Αλλαγή διατροφικής συνήθειας ότι επηρεάζει την υγεία Κόψτε μαχαίρι κακές συνήθειες γυμναστείτε..
 ♎Ζυγοί ή 5ος οίκος 
Έρωτες μοιραίοι πολλή δημιουργικότητα ριζικές αλλαγές σε ότι επιφανειακό ρηχό. Οι άνθρωποι που θα μπουν στη ζωή σας θα είναι των άκρων. Θα βγάλουν σκοτεινά συναισθήματα από μέσα σας κάτι που κρύβετε.. θα σας κυριεύσει λίγο η καχυποψία για τα κίνητρα των άλλων γιατί σας πλησιάζουν τι θέλουν.. Σχέσεις με πολλές εντάσεις και κάποια χειραγώγηση από ποια μεριά όμως δεν γνωρίζω. Μπορεί και να πληγωθείτε να υποφέρετε .. να σας βάλουν όρια στην αγάπη. Επαγγελματικά κάποιο χόμπι μπορεί να εξελιχθεί σε κύρια δουλειά δημιουργίες θα ευνοηθούν από μέρους σας.. Βγάλτε τα ταλέντα σας.. Οι γονείς αυτό το διάστημα θα ασχοληθείτε με τα παιδιά σας και θα τα βοηθήσετε να μεταλλαχθούν ώστε να προχωρήσουν στη ζωή τους.
♏Σκορπιοί ή 4ος οίκος 
Αλλαγές στο σπίτι στην οικογένεια Ίσως πάτε πίσω στο παρελθόν στις ρίζες Ίσως πλησιάσετε άτομα κοντινά Ίσως βγάλετε κρυμμένα τραύματα και ένα αρνητικό κάπως συναίσθημα κάποια εξουσιαστικά παιχνίδια που έγιναν στο παρελθόν τώρα προκαλέσουν διαμάχες. Κάποιοι να κάνετε ξεκαθαρίσματα με άτομα της οικογένειάς να συγκρουστείτε με το σύντροφό ή τους γονείς σας. Να χωρίσετε ή να συγκατοικήσετε.. να αλλάξετε κατοικία.. να πουλήσετε αγροτεμάχια σπίτια γενικά θα υπάρχουν και απώλειες. Κάνει τετράγωνο ο Πλούτωνας ως κυβερνήτης σας.. Θα βγάλει τις σκοτεινές πλευρές σας... που θα πρέπει να διαχειριστείτε σωστά.
♐Τοξότες ή 3ος οίκος
Αλλάζουν οι απόψεις οι πεποιθήσεις.. Ίσως ενδιαφερθείτε να αποκτήσετε νέες γνώσεις να κάνετε κάποιες σπουδές κάποια σεμινάρια που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη σας. Να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας.. επαφές συζητήσεις πολλά ταξίδια να ασχοληθείτε με το Διαδίκτυο.. τα Μ. Μ. Ε. ένα καινούργιο χόμπι Ίσως και δεν γίνεται και δάσκαλοι να διδάξετε. Θα γίνετε δημοφιλής. Να σας δοθεί βοήθεια από συγγενείς αδέλφια για να εκπληρώσετε τους δικούς σας στόχους. Θα είστε επικοινωνιακοί και σε βάθος όχι επιφανειακά.
♑Αιγόκεροι ή 2ος οίκος 
Οι αλλαγές θα έρθουν μετρώντας την αξία σας κάτι που σας ενδιαφέρει και πως διαχειρίζεστε τα αισθηματικά σας αλλά και τους οικονομικούς πόρους. Φεύγει ο Πλούτωνας από σας όπου παρέμεινε από το 2008 και τώρα Ίσως ψάξετε πώς να επενδύσετε ώστε να νιώσετε ασφάλεια. Πιθανόν να ψάξετε για καινούργια εισοδήματα καινούργιους πόρους νέες επενδύσεις γενικά για νέα έσοδα. Κάποιο ακίνητο που θα μπορούσατε να πουλήσετε ή να αγοράσετε γενικά να ασχοληθείτε με ότι έχετε κατακτήσει.
Θα αλλάξετε αξίες και αρχές κάτι τερματίζει για να αλλάξει τώρα.
♒Υδροχόοι ή 1ος οίκος 
Θα φιλοξενήσετε τον Πλούτωνα μόλις έφυγε ο Κρόνος.. ριζικές αλλαγές αναπτύξετε τις δυνάμεις σας με στόχο να δυναμώσετε. 20 χρόνια ριζικές αλλαγές κυτταρικές .. ο Πλούτωνας αφορά το DNA.Μοιραίες καταστάσεις θα βιώσετε μέσα από παιχνίδια εξουσίας.. του αρέσουν αυτά του Πλούτωνα. Θα αναδείξει την κρυμμένη σας πλευρά.. αλλαγή τρόπου ζωής.. θα απαλλαγείτε από ανθρώπους.. από ένα επάγγελμα από μία εργασία που δεν σας ικανοποιεί. Ίσως Θα αλλάξετε τόπο κατοικίας.. γενικά αλλάζει η σχέση με όλους και με τον ίδιο σας τον εαυτό.θα γεμίσετε με ψυχικά αποθέματα ώστε να προχωρήσετε στα νέα δεδομένα της εποχής. Μακριά από εμμονικές σκέψεις... θα χρειαστείτε αντοχές για να διεκδικήσετε τα θέλω σας. Διώξτε τις αμφιβολίες τις φοβίες και τα αρνητικά συναισθήματα διώξτε το φόβο και για την απόρριψη από τους άλλους... Είστε πρωτοπόροι... Δουλέψτε για το καλύτερο..
♓Ιχθείς ή 12ος οικος 
Ώρα για ανασκόπηση να δουλέψετε με το υποσυνείδητο.. θα είναι μία διαδικασία ξεκαθαρίσματος και απολογισμού. Θα πάτε πίσω στο παρελθόν θα δείτε τι σας έχει πληγώσει τι ξανά βιώσατε και πώς να το πολεμήσετε.Θα έχετε όμως τεράστια ψυχική δύναμη μέσα σας. Να δώσετε ιδιαίτερη σημασία και στην ψυχική και στη σωματική σας υγεία.. απαλλαγείτε από ότι σας δηλητηριάζει το μυαλό και το σώμα.. όλα αυτά είναι βαρίδια διώξτε τα απελευθερωθείτε. Ο Πλούτωνας είναι απελευθερωτής εσείς εξαργυρώστε τη φαντασία σας για καλούς σκοπούς. Ίσως ασχοληθείτε με δωρεές και φιλανθρωπίες.. ώρα για ψυχοθεραπεία η ψυχανάλυση να γνωρίσετε τον εαυτό σας.. Τα επόμενα 20 χρόνια κλείνετε κύκλους είτε με πρόσωπα στη ζωή σας είτε με συνεργάτες. Προσοχή μόνο στα απωθημένα και σε μοιραίος κρυφούς έρωτες.... Προσοχή και σε εμμονικους κρυφούς εχθρούς που δρουν παρασκηνιακά...
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: