ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Το δίλημμα δεν είναι πλέον ΣΥΡΙΖΑ ή μπλε ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ η κάτι άλλο.Το δίλημμα είναι ύπαρξη ή ανυπαρξία.

 Σε ποιους παράγοντες οφείλεται η "επίθεση φιλίας" απο την Τουρκία; pic.twitter.com/nzbcQEYJEp

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Δεν πρέπει να μας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι λόγοι για τους οποίους η Τουρκία μας το παίζει "προβατάκι", αλλά το γεγονός ότι η κυβέρνηση έτρεξε αμέσως να πάρει μέρος σε αυτή τη θεατρική παράσταση που έστησε η Τουρκία. Ο Μενέντεζ μας "δίνει" χρόνο (για το συμφέροντα της χώρας του) και εμείς έχουμε διάφορους να μας λένε πόσο σημαντικό είναι η Τουρκία να πάρει F-16. 

Επίσης, έχουν βάλει τα 12νμ στις καλένδες, ενώ ο Σίσι λέει στον Ερντογάν να τα βρει με την Ελλάδα και να ξεκουμπιστεί απ' την Λιβύη. Αντί να εκμεταλλευτούμε όλα αυτά, οι δεξιούληδες που νομίζουν πως μόνο αυτοί ξέρουν το καλό του έθνους, μας αφήνουν με μια λιγότερη φρεγάτα και μια λιγότερη κορβέτα, με διαθέσιμα 1-2 c130, με διαθέσιμα 3 c27, με μια αναβαθμισμένα erieye, με chinook χωρίς ανταλλακτικά, με πάγωμα της αναβάθμισης των ΠΕΠ rm70, με f-16 χωρίς stand off, την ώρα που ετοιμάζονται να αποδεχθούν τα F-35 των 5 δις, ενώ ο κορμός της αεροπορίας είναι άοπλος για επιχειρήσεις αέρος εδάφους.

Στις εκλογές δεν θα περάσετε καθόλου καλά και η φθορά σας μετά την περίοδο συγκυβέρνησης θα είναι ανάλογη του ΠΑΣΟΚ που κατέληξε σε κιναλ. Ούτε περιμετρικά της Κρήτης δεν επεκτείνατε στα 12 νμ.Το δίλημμα δεν είναι πλέον ΣΥΡΙΖΑ ή μπλε ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ η κάτι άλλο.Το δίλημμα είναι ύπαρξη ή ανυπαρξία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: