ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Τέμπη: το σκοτεινό πρόσωπο της μαγείας

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Τέμπη: το σκοτεινό πρόσωπο της μαγείας

Aς δούμε το θέμα από την μεταφυσική του άποψη....

Το τρομερό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη με περισσότερους από 110 νεκρούς είναι το χειρότερο δυστύχημα στην ιστορία των σιδηροδρόμων στην Ελλάδα. Μία εμπορική και μία επιβατική αμαξοστοιχία συγκρούστηκαν μετωπικά μετά από ένα μοιραίο λάθος, από την πλημμεληματική αμέλεια που επέδειξε ο σταθμάρχης Λάρισας Βασίλης Σαμαράς ο οποίος παρέλειψε να κλειδώσει το ηλεκτρικό κλειδί 118Α σε θέση ευθεία αντί διαγώνια. 

Τα δύο τραίνα είναι ιδιοκτησία της "ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε" που πωλήθηκε έναντι πινακίου φακής στην ιταλική Ferrovie Dello Stato Italiane και πλέον έχει την ονομασία Hellenic Train. Πρωταγωνιστές της τρομερής αυτής τραγωδίας, ο μοιραίος σταθμάρχης Βασίλης Σαμαράς και οι μηχανοδηγοί των δύο αμαξοστοιχιών που πρώτοι από όλους βρήκαν ακαριαίο θάνατο, οι μηχανοδηγοί, Δημήτρης Μασσαλής, Νίκος Ναλμπάντης, Σπύρος Βούλγαρης και Γιώργος Κουτσούμπας. Οι δύο αμαξοστοιχίες συγκρούστηκαν πάνω στον 22ο 30' και 59'' Ανατολικό Μεσημβρινό τού Γκρίνουιτς. 

Τα πάντα σε αυτήν την ζωή έχουν την φωτεινή αλλά και την σκοτεινή τους πλευρά. Τη σκοτεινή πλευρά αυτή οι χριστιανοί την ονόμασαν "Διάβολος" ή "Σατανάς". Με την ονομασία Διάβολος ή Σατανάς, οι χριστιανοί ονομάζουν τον αρχηγό τού Κακού. Τη θηριόμορφη εικόνα του, όπως την έχουμε γνωρίσει σήμερα, ως έναν τραγόμορφο κερασφόρο Δαίμονα που κρατά Τρίαινα.Σύμβολο του χριστιανικού Σατανά είναι η Τρίαινα. Η Τρίαινα είναι ιερότατο σύμβολο του Ποσειδώνα. Ο Ποσειδών είναι κυρίαρχος του υγρού στοιχείου στον Πάνω και τον Κάτω Κόσμο· ελέγχει τα ύδατα των Ωκεανών, των λιμνών και των ποταμών στον Πάνω Κόσμο, αλλά και τα Ύδατα των Ψυχών.(Μαζική και βίαιη έξοδο ψυχών είχαμε στα Τέμπη)

Μια τέτοια ιερή λίμνη αφιερωμένη στον Ποσειδώνα είναι η λίμνη της Αρχαίας Αἰγίας στη Λακωνία, κοντά στο Γύθειο. Την Αρχαία Αἰγία ο Όμηρος την ονομάζει " Αὐγειὰς ἐρατεινάς ". Σύμφωνα με τον Παυσανία, στη λίμνη της Αὐγειὰς ἐρατεινάς, υπάρχει Ναός του Ποσειδώνα με Άγαλμα τού Θεού (Ὅμηρον δὲ ἐν τοῖς ἔπεσι τὸ πόλισμα τοῦτο ὀνομάζειν λέγουσιν Αὐγειάς ἐρατεινάς· ἐνταῦθα ἔστι μὲν λίμνη καλουμένη Ποσειδῶνος ἔστι δὲ ἐπὶ τῇ λίμνῃ ναὸς καὶ ἄγαλμα τοῦ Θεοῦ). 

Ο Ναός του Ποσειδώνα στην πόλη Αὐγειὰς* ἐρατεινάς και το σημείο στα Τέμπη που συνέβη το τρομερό σιδηροδρομικό δυστύχημα, βρίσκονται πάνω στον ίδιο μεσημβρινό, τον 22ο 30' και 59'' Ανατολικό Μεσημβρινό τού Γκρίνουιτς. Κύρια θεότητα της Μαγείας και προστάτιδα των μαγικών τεχνών και των μαγισσών, είναι η Άρτεμις - Εκάτη. Η χθόνια αυτή Άρτεμις είναι η Μεγάλη Κυρία του Κάτω Κόσμου. 

Η Άρτεμις Εφεσία στην Αρχαία Ιωνία είναι η Μεγάλη Κυρία τής Μαγείας. Η Άρτεμις Εφεσία είναι η Πολιούχος της Μασσαλίας· η γαλλική πόλη Μασσαλία ιδρύθηκε ως Ελληνική αποικία από τους Αρχαίους Έλληνες, τους Φωκαείς, οι οποίοι βάσει χρησμού ξεκινώντας από την Έφεσο για την ίδρυση νέων αποικιών στη Μεσόγειο, πήραν μαζί τους το Ιερότατον Πολύμαστον, το Άγαλμα της Εφεσίας Αρτέμιδας· έτσι η Άρτεμις Εφεσία λατρεύεται στην Μασσαλία ως κυρίαρχη Θεός.  

Ο Ναός τού Ποσειδώνα στην πόλη Αὐγειὰς ἐρατεινάς και το σημείο που συγκρούστηκαν μετωπικά οι δύο αμαξοστοιχίες της "ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε." βρίσκονται πάνω στον ίδιο Μεσημβρινό, τον 22ο 30' και 59'' Ανατολικό Μεσημβρινό.  

Το όνομα του μοιραίου σταθμάρχη Λάρισας, ο οποίος παρέλειψε να κλειδώσει το ηλεκτρικό κλειδί 118Α σε θέση ευθεία αντί διαγώνια, είναι "Βασίλης Σαμαράς". Ο αναγραμματισμός τού ονόματος "Βασίλης Σαμαράς" δίνει πρώτη τη λ. "Μασσαλίας".
"Μασσαλής" είναι και το επώνυμο τού μοιραίου μηχανοδηγού τής εμπορικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε μετωπικά με το intercity. 
 
Ο Γιώργος Κουτσούμπας είναι ο μοιραίος μηχανοδηγός τού intercity που συγκρούστηκε μετωπικά με την εμπορική αμαξοστοιχία. Ο αναγραμματισμός τού ονόματος "Γιώργος Κουτσούμπας" δίνει πρώτη τη λ. "σταυρόκομπος". Ο Σπύρος Βούλγαρης είναι ο μοιραίος μηχανοδηγός τής εμπορικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε μετωπικά με το intercity. Ο αναγραμματισμός τού ονόματος "Σπύρος Βούλγαρης" δίνει πρώτη τη λ. "Βαλπούργης".  
 
Συνοψίζοντας
 
Είναι ο Ποσειδών με την πανίσχυρη Τρίαινα που οι χριστιανοί ταυτίζουν με τον Διάβολο, τον Σατανά που κρατά Τρίαινα. Είναι η Τρίαινα που έσπειρε τον όλεθρο και σκόρπισε την καταστροφή στα Τέμπη. Καθότι ο αναγραμματισμός της λ. "Τρίαινα" δίνει πρώτη τη λ. "τραίνα". 
 
Είναι τα δύο τραίνα τής "ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε." που σκόρπισαν τον όλεθρο καθότι ο αναγραμματισμός της εταιρίας "ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε." δίνει πρώτη τη λ. "ερατεινός" λ. ομόηχη με την πόλη "ἐρατεινάς (Αὐγειὰς)" ιερή πόλη τού Ποσειδώνα όπου βρίσκεται Ναός και Άγαλμα του Θεού που κρατά Τρίαινα. Γι'αυτό και τα δύο τραίνα συγκρούστηκαν πάνω στον ίδιο αυτό μεσημβρινό, τον 22ο 30' και 59'' Ανατολικό Μεσημβρινό, όπου βρίσκεται και ο Ναός τού Ποσειδώνα στην πόλη Αὐγειὰς ἐρατεινάς, με Άγαλμα τού Θεού που κρατά Τρίαινα. Λογικό. Ο αναγραμματισμός τής λ. "Τρίαινα" δίνει πρώτη τη λ. "τραίνα" - και τα τραίνα συγκρούστηκαν πάνω στον ίδιο αυτό Μεσημβρινό που βρίσκεται η Τρίαινα τού Ποσειδώνα. 

Είναι ο μοιραίος σταθμάρχης Λάρισας ο Βασίλης Σαμαράς. Είναι ο αναγραμματισμός τού ονόματος "Βασίλης Σαμαράς" που δίνει πρώτη τη λ. "Μασσαλίας". "Μασσαλής" είναι και το επώνυμο τού μοιραίου μηχανοδηγού τής εμπορικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε μετωπικά με το intercity. Είναι η Μασσαλία, Πολιούχος της οποίας είναι η Πανίσχυρη Θεός τής Μαγείας, η Άρτεμης Εφεσία. 
 
Είναι ο Γιώργος Κουτσούμπας ο μοιραίος μηχανοδηγός τού intercity που συγκρούστηκε μετωπικά με την εμπορική αμαξοστοιχία που τυλίχθηκε στις φλόγες και έστειλε στο Βασίλειο του Άδη περισσότερους από 120 ανθρώπους.Είναι ο αναγραμματισμός τού ονόματος "Γιώργος Κουτσούμπας" που δίνει πρώτη τη λ. "σταυρόκομπος". Είναι το Ηράκλειον Άμμα ή σταυρόκομπος που συμβολίζει τη μετάβαση του ανθρώπου στο Βασίλειο του Άδη, επειδή με τον Δωδέκατο Άθλο ο Ηρακλής κατέβηκε στον Άδη. Είναι ο σταυρόκομπος ή Ηράκλειον Άμμα το σουτιέν τής Αφροδίτης, μία λεπτή χρυσή αλυσίδα με σταυρόκομπο που οι μάγισσες φορούν κάτω από τους μαστούς τους στα τελετουργικά τής Αφροδισιακής μαγείας.
 
Είναι ο Σπύρος Βούλγαρης ο μοιραίος μηχανοδηγός τής εμπορικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε μετωπικά με το intercity. Είναι ο αναγραμματισμός τού ονόματος "Σπύρος Βούλγαρης" που δίνει πρώτη τη λ. "Βαλπούργης". Βαλπούργης είναι ο Σατανάς· Βαλπούργης είναι ο Διάβολος που τη Βαλπουργιανή Νύχτα κρατώντας την Τρίαινα του Ποσειδώνα κάθεται σε θρόνο και οι μάγισσες επιδίδονται σε όργια μαζί του. Είναι η Τρίαινα του Ποσειδώνα κατά την χριστιανική παράδοση το σύμβολο του Σατανά, είναι η Ποσειδώνια Τρίαινα η δύναμη του Σατανά και των μαγισσών του κατά την χριστιανική παράδοση, είναι η διαβολική Τρίαινα το πανίσχυρο Όπλο τού Ποσειδώνα που σπέρνει τον όλεθρο και την καταστροφή, όπως συνέβη στα Τέμπη με τα δύο τραίνα. Καθότι ο αναγραμματισμός τής λ. "Τρίαινα" δίνει πρώτη τη λ. "τραίνα".
 
* Αὐγειὰς  από το Αύω σημαίνει ανάβω/διαχέω/θερμαίνω...που σημαίνει καμμένο και καταστροφή  η οποία σημαίνει καμένη, κατεστραμμένη στην γλώσσα των Αιγυπτίων όπως και η Harmonia.
 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Η θεά.
ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΥΒΕΛΗΣ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ.
Το αφήγημα της νέας τάξης πραγμάτων προωθεί την ΘΕΑ!"

Διαβάστε το σχόλιο μου εδώ.....

2 Μαρτίου 2023, μεσημέρι

https://ergdhmerg.wordpress.com/2023/03/01/2-%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%af%ce%bf%cf%85-2023-%ce%bc%ce%b5%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%ad%cf%81%ce%b9/comment-page-1/#comment-50315

Απλός ανώνυμος σχολιαστής
Μαρ. 02, 2023 @ 10:29:37

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Ανώνυμος είπε...

κ.Λύκαστρε καλησπέρα
Επειδή το βίντεο είναι από άλλο ιστολόγιο μπορείτε και να μην το δημοσιοποιήσετε.Το στέλνω για να σας ενημερώσω για το τι λένε και κάποιοι άλλοι αστρολόγοι επί του θέματος
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2023/03/blog-post_715.html

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 7 Μαρτίου 2023 στις 11:24 μ.μ

Ναι το έχω δει το βίντεο με τον Λεφάκη...ατόφιο ΟΛΟ χωρίς προσθήκες ενδιάμεσα από άλλους. Είναι παλιό το βίντεο αλλά καλό, λέει αλήθειες. Ο Λεφάκης γνωρίζει πολλά, και μέσω της αστρολογίας προσπαθεί να βγάλει προς τα έξω κάποια πράγματα.