ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Η SVB ήταν η γέφυρα μεταξύ του αμερικανικού κεφαλαίου και των Κινέζων επιχειρηματιών τεχνολογίας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Θα θυμάστε ότι σας έχουμε γράψει πολλές φορές ότι οι Δημοκρατικοί Τυφώνειοι Γάιδαροι στις ΗΠΑ συνεργάζονται και ελέγχονται από την Κίνα. 

Η τράπεζα Silicon Valley παρείχε τεράστια ποσά κεφαλαίων σε κινεζικές τεχνολογικές επιχειρήσεις . Όμως τώρα ο Biden , η FDIC και η Federal Reverse προσπάθησαν να την σώσουν σώζουν .Είναι ξεκάθαρο ότι ο Μπάιντεν και η κυβέρνηση των Δημοκρατικών Γαιδάρων εργάζεται για την Κίνα.

Η τράπεζα Silicon Valley έχει χρησιμεύσει ως μια τεράστια γέφυρα προς την Κίνα και τους Κινέζους μηχανικούς τεχνολογίας. Αυτός είναι ο λόγος που η διεφθαρμένη συμμορία Μπάιντεν προσπάθησε να τη σώσει. Η Βουλή των ΗΠΑ ανέφερε ότι έχουν τα στοιχεία για τις διαφθορές και εγκληματικές ενέργειες των Μπάιντεν με την Κίνα. Ο Μπάιντεν και αυτοί που κρύβονται πίσω από αυτόν έχουν κυλιστεί στο κρεβάτι της προδοσίας με το διεφθαρμένο καθεστώς της Κίνας και η Βουλή έχει τα στοιχεία. Το καθεστώς Μπάιντεν λάμβανε χρήματα από το ΚΚΚ (Κομουνιστικό Κόμμα Κίνας).

Η Silicon Valley Bank, παρείχε τεράστια ποσά χρηματοδότησης στον κλάδο επιχειρηματικών κεφαλαίων της Κίνας. Η South China Morning Post σημείωσε τη γέφυρα μεταξύ της τράπεζας και της Κίνας.Η SVB ήταν η γέφυρα μεταξύ του αμερικανικού κεφαλαίου και των Κινέζων επιχειρηματιών τεχνολογίας.

Από πληροφορίες που έχουμε ,μαθαίνουμε ότι το καθεστώς Μπάιντεν θα αναγκάσει την FDIC και την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ να καλύψουν όλες τις καταθέσεις στην τράπεζα – ένα σημαντικό μέρος των οποίων είναι λογαριασμοί που ανήκουν στην Κίνα. Η τουλάχιστον θα το προσπαθήσουν.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μιας και μιλάτε για πρόσωπο κλειδί
που αλλού θα πήγαινε;;Στην κεντρική στοά των πισωγλέντηδων που έχουν μαγαρίσει τον πλανήτη

13-3- 1848 . Υπό την πίεση των διαδηλώσεων των εξεγερμένων κατοίκων της Βιέννης, ο Αυστριακός Καγκελάριος Κλέμενς Μέτερνιχ παραιτήθηκε από Καγκελάριος μετά από σχεδόν 40 χρόνια στην εξουσία και κατέφυγε στο Λονδίνο.

Ανώνυμος είπε...

βρήκα κι άλλο συνωμοσιολόγο κ.Λύκαστρε,αλλά μάλλον θα'ναι τίποτα λα'ι'κιστές του Τραμπ

https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/669084/apokalypsi-vomva-gia-tous-biden-ta-epairnan-apo-kina-ti-edeiksan-trapezika-eggrafa-epitropi-einai-toso-kako-oso-nomizame
ξενοδοχωφ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Kαλημέρα κ.Ξενοδόχε...το bankingnews είναι σοβαρό σάιτ. Αλλά χθές έγινε αυτή η δημοσίευση τους ότι το καθεστώς Μπάιντεν τα τσέπωνε από την Κίνα. Θυμάσαι ΠΡΙΝ πόσο καιρό εγώ το φωνάζω από εδώ και λέω ότι οι Δημοκρατικοί Τυφώνειοι Γάιδαροι δουλεύουν και ελέγχονται από την Κίνα;;

Ανώνυμος είπε...

΄δεν αντιλέγω κ.Λύκαστρε ότι τα λέτε πιό πριν,αυτό που με τρελλαίνει είναι ότι όσο πιό πολλοί συντάσσονται με κάτι (κόμματα,ειδησιογραφικά,ομάδες)τόσο πιό πολύ ψέμα υπάρχει.Οπως έλεγαν και οι "Μετάλληρα","με τραβάς όπως το σκ@τό τη μύγα", ή για να γίνω πιό αρχαιολάγνος, η 1η και κυριότερη δοκιμασία του Ηρακλέους ήταν η επιλογή της οδού της Αρετής, ή της Κακίας.
Πάλι οι γραφικοί και δυσάρεστοι θα γίνουμε , προσπαθώντας να ανοίξουμε κανά μάτι ανθρώπων που συμμεριζόμαστε,αν δε θέλουν θα έχουμε την ικανοποίηση του "στα έλεγα εγώ", ή ότι τους κάναμε πέρα και γλυτώσαμε χρόνο απ'τη ζωή μας.

Και όπως λένε οι σημερινοί πλανώδιοι χρισμοί.

Το περιθώριο, - ε και; - σου πάει, αρετή μας, περισσότερο. Το πιο μεγάλο χρέος και προδοσία του ανθρώπου είναι ως προς την αλήθεια.

ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ