ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Ο Ζοζέ Σαραμάγκου: Ιδιωτικοποιήστε και την πουτάνα τη μάνα που σας γέννησε…

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Παραφράζοντας τον Ζοζέ Σαραμάγκου θα έλεγα τώρα κάτι για της μάνας τους το μπουγαδοκόφινο που τους ξεπέταγε, αλλά σέρνονται και μηνύσεις.

Ο Ζοζέ Σαραμάγκου: Ιδιωτικοποιήστε και την πουτάνα τη μάνα που σας γέννησε

Ξεφτίλες! Λόγω πένθους και αυτό;;; ΕΔΩ...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ιδιωτικοποιημένη την έχουν αλλά μόνο μέσα στην στοά και με δεμένα τα μάτια για όσους δεν είναι τερατολάγνοι . Πλέον την έχει την μάνα με το νέο αφμ και ανταγωνίζονται :) . Κακό ψόφο να έχουν και να τους ξεφορτωθούμε .
Κατά τα άλλα πήραν και άλλα Fund ξενοδοχεία στην Χαλκιδική και όχι μόνο , τίποτα δεν θα αφήσουν παρά μόνο θέσεις για είλωτες . Το θέμα είναι να μην πουληθεί το νερό .

Καλό απόγευμα

kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Και ύστερα μου λένε φίλε Κακέ ότι δεν πρέπει να βρίζω.!!! Πως να μην βρίζω ο άνθρωπος με αυτά που βλέπω και ακούω να γίνονται ;; Ασκήσεις ψυχραιμίας προσπαθώ να κάνω αλλά δεν γίνεται...δεν μπορώ θα σκάσω αν δεν βρίσω αυτά τα πουσταριά και το μπουγαδοκόφινο που τους πέταγε.

Ανώνυμος είπε...

ένα επίσης εξωγρενικό νομοσχέδιο που πέρασε αυτές τις μέρες (αν και δεν το έχω διασταυρώσει)είναι η δυνατότητα των δήμων να ζητάνε χρέη για δημοτικά τέλη σε βάθος 65 χρόνων!Το οποίο έρχεται σε αντίθεση με το προηγούμενο (3ετίας) περί παραγραφής χρεών στα 10 χρόνια, το οποίο όμως ισχύει μόνο αν προσφύγεις δικαστικώς,και πληρώσεις παραπάνω δικαστικά έξοδα για το χρέος, οπότε πληρώνεις το χρέος.Το έμαθα πριν 2 χρόνια , όταν ήρθε το αναδρομικό μπιλιέτο "λόγω λάθους στην καταμέτρηση" που κάνει ο δήμος,και μου έβαλαν χαράτσι.Εκανα ένσταση, τους λέω "πολλά λέτε,2 χρόνια το ξεν/χείο ήταν κλειστό" και η αποάντηση ήταν "ναι πολλά είναι κόβουμε 100€ από τα 500,γιατί το '15 και το 16 γράψαμε λίγα" Τα 2 χρόνια δηλαδή που ήταν κλειστό το ξενοδοχείο, κάτι που ανέφερα στην ένσταση.Ο δικηγόρος που ρώτησα, μου είπε πως η ένδικη ένσταση είναι γύρω στα 1000€.Μαγεία,λατρεία, ζήτω η δημοκρατία.ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ