ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Και άλλη τράπεζα στις ΗΠΑ κατέρρευσε.!!

 

I’ve never seen a bank run in Brentwood Los Angeles in over 40 years — this is at first republic bank branch. People standing in rain pic.twitter.com/k31PqqpyO3

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Δεκάδες πελάτες παρατάχθηκαν έξω από την τράπεζα  First Republic Bank στη νότια Καλιφόρνια το Σάββατο, για να αποσύρουν τα χρήματά τους στον απόηχο της κατάρρευσης της Silicon Valley Bank.

Το Τμήμα Οικονομικής Προστασίας και Καινοτομίας της Καλιφόρνια έκλεισε την τράπεζα την Παρασκευή, αφού οι καταθέτες, ανήσυχοι για την οικονομική υγεία της τράπεζας , έσπευσαν να αποσύρουν τις καταθέσεις τους. Η ξέφρενη διήμερη κίνηση στην τράπεζα σοκάρησε τους παρατηρητές και κατέπληξε τις αγορές, εξαλείφοντας περισσότερα από 100 δισεκατομμύρια δολάρια σε χρηματιστηριακή αξία για τις τράπεζες των ΗΠΑ. 

Η τράπεζα, που ιδρύθηκε στο Σαν Φρανσίσκο το 1985, διαθέτει 80 υποκαταστήματα σε 11 πολιτείες σε εθνικό επίπεδο - κυρίως στις δυτικές και ανατολικές ακτές. Η κύρια διαφορά μεταξύ των δύο τραπεζών είναι ότι το χρέος της Silicon Valley Bank ήταν σε τίτλους, ενώ της First Republic σε δάνεια.

Ομοίως, τόσο η First Republic όσο και η Silicon Valley Bank βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στις καταθέσεις πελατών: στην First Republic, πλούσιων ιδιωτών, και στην Silicon Valley Bank, σε νεοφυείς επιχειρήσεις τεχνολογίας και επενδυτές επιχειρηματικών κεφαλαίων. 

Υ.Γ Φίλοι από την Αμερική μου είπαν ότι για να  εξαργυρώσουν μια  επιταγή  που είχαν έπρεπε να πάνε σε 2 διαφορετικές τράπεζες σε 2 διαφορετικές πόλεις. !!! Σε λίγο αυτό θα αρχίσει να συμβαίνει και σε τράπεζες στην Ευρώπη.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η μούμια ξαναχτύπησε, και σπρώχνει το γκρέητ ρησέτ "Του Κλάους/Κλωντια ρήμμασι πειθόμενη"

https://www.cbsnews.com/video/yellen-rules-out-bailout-for-silicon-valley-bank-were-not-going-to-do-that-again/#x

ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

Ανώνυμος είπε...

Και οι συνάδελφοι της στη σατανιστική στοά,το παίζουν Θεοί

https://www.cbsnews.com/news/first-vaccine-honeybees-its-like-magic/


ξενοδοχωφ