ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Για όσους δεν το έχουν καταλάβει, δίχως PGM σαν τον Lancet (ή και Spike NLOS) είσαι «kill από ώρα» στο σύγχρονο πεδίο μάχης.

 Lancet pic.twitter.com/HN5q0jJAXG

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Για όσους δεν το έχουν καταλάβει, δίχως PGM σαν τον Lancet (ή και Spike NLOS) είσαι «kill από ώρα» στο σύγχρονο πεδίο μάχης.

Το θέμα είναι ότι αυτοί που δεν το έχουν καταλάβει είναι αυτοί που παίρνουν αποφάσεις για τις αμυντικές προμήθειες. 

1 σχόλιο:

kakos04 είπε...

Καλό απόγευμα , δίκιο έχεις αλλά όταν δεν πιέζουν οι δικοί μας στρατιωτικοί και το παπαρίζουν ή θέλουν αμφίβια που ο πύραυλος αυτός τα κάνει φωλιές ψαριών τι να πεις . Και αν κρίνουμε από την Ουκρανία όσους και να έχεις δεν είναι αρκετοί ,θες και γρήγορη αναπλήρωση . Πλέον ότι κινείται θα χτυπιέται όποτε θέλει συνεχή κίνηση και εξελιγμένη απόκρυψη , αν και εδώ πολλοί θεωρούν ότι θα πολεμούν μόνο στο fortnite , δεν βλέπουν τον χαμό και την φτώχεια που έρχεται . Ακόμα περιμένω για τις ανακοινώσεις 5-6 χιλιάδες drone για πεζικό , παρατήρηση , κρούση μικρής εμβέλειας κ τα αντίστοιχα των lancet . Ξέρει κανείς αν ψαχνόμαστε γενικά .
ΥΓ η ποσότητα spike που λένε ίσως φτάνει για μια βδομάδα εχθροπραξιών . Είχες πει ότι πιο φθηνά θα μας έβγαιναν συμβόλαια με διάφορους κατασκευαστές που απασχολούμε μακροχρόνια την γραμμή παραγωγής . Ψαχνόμαστε ?