ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ..ΝΑ ΣΕΡΦΑΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΙΔΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.



ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ..ΝΑ ΣΕΡΦΑΡΟΥΜΕ ΜΈΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΙΔΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ..ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ..ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ..ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ...ΣΚΛΗΡΟΙ ΟΙ ΡΥΘΜΟΙ...ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ ΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ..ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ..ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ...ΣΤΟ ΒΡΟΝΤΟ..ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ..ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ..ΓΚΡΙΝΙΑ..ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ....ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.

ΣΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ..ΚΑΙ ΕΚΕΙ..ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ..ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΙ ΕΡΩΤΕΣ..ΨΑΧΝΟΥΝ ΔΙΕΞΟΔΟΥΣ...ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ..ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΟΣ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ..ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ..ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ..ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΑ..ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ..ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ..ΔΥΝΑΤΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ..ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΛΥΓΙΖΟΥΝ...

ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ...ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΑΣ ..ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΤΕ..ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ..ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΥΣΤΑ...ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ..ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ..ΔΙΝΕΙ ..ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ..ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ..ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ..ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΖΗΤΑΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ..ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ!!! 

ΜΗΝ ΠΛΗΓΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ..ΔΩΣΤΕ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ..ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ..ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΛΥΠΗΣΑΤΕ..ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ!!!ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ..!!!ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΣΤΕΥΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ..ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ!!!!!

Η ΙΔΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟ ΊΔΙΟ ΤΟΠΊΟ ΤΌΣΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΩΣ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ Η ΦΥΣΗ..ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΙΑ ΗΡΕΜΗ ΜΙΑ ΤΑΡΑΓΜΈΝΗ ΜΙΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΎΕΙ ΔΥΕΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΗΜΈΡΑ...΄

Υ.Γ ΌΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ 2023 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ ΤΗΣ ..ΥΠΟΜΟΝΗΣ. ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ.

7 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Λυκαστρε και παρεα καλησπερα.
Ετσι δωσε θαρρος σε ολους, πρεπει να εχουμε υπομονη ανοικτα ματια μυαλου και ψυχης να περασουμε τις φουρτουνες που ερχονται.
ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ.
Νομιζω Λυκαστρε εχει ονομα αυτο που περιγραφεις,λεγεται Ελληνας οχι βεβαια αυτος ο κλαψομουνης που εγινε τωρα,αλλα εκεινος ο παλιος που τον χτυπουσε η αρμυρα του πελαγους και η ανταρα του πολεμου.
Αυτος ο Ελληνας ειναι μεσα μας και περιμενει να βγει δωστε του χωρο ΕΡΧΕΤΑΙ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ..δίνω θάρρος σε εσάς και σε αυτούς που πρέπει. Δεν σπαταλώ ενέργεια για "καμμένα" χαρτιά. Θα είναι άσκοπο μοίρασμα ενέργειας σε άτομα που δεν το αξίζουν αλλά και δεν μπορούν να διαχειριστούν αυτήν την ενέργεια. Χώρια που αν "ταΐσεις" αυτούς που δεν πρέπει δεν θα έχεις αποτέλεσμα...δεν θα σου μείνει ενέργεια για να "ταΐσεις" αυτά τα άτομα τα οποία πραγματικά θα κάνουν πράγματα με αυτήν την ενέργεια μετά.

ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ "ΤΑΙΖΟΥΜΕ"...ΟΠΟΤΕ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ.

Να έχεις μια όμορφη μέρα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΚΑΛΗ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Της Αγίας Υπομονής σήμερα,κάτι που ασκούμε από τη γένεση μας έως σήμερα,όχι μ'επιτυχία πάντα
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα κ.Ξενοδόχε...να έχεις και εσύ μια όμορφη μέρα. Ναι θα κάνουμε υπομονή. Λίγο έμεινε ακόμα...φάγαμε το βόδι και είμαστε στην ούρα. Ναι ξέρω η ουρά είναι το ποιο δύσκολο κομμάτι αλλά θα κάνουμε ΥΠΟΜΟΝΗ. Και μια συμβουλή αν θες με ακούς.....ΜΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ.!! Όχι τώρα...οι τιμές θα μειωθούν αλλά μετά μόλις τελειώσει το πανηγύρι οι τιμές θα ΑΥΞΗΘΟΥΝ τουλάχιστον 3 φορές επάνω.

Ανώνυμος είπε...

Κ.Λ'υκαστρε, ευχαριστώ για την απ'αντηση σας, θα επανέλθω και αύριο με απάντηση, αλλά και 2-3 σχόλια στις αναρτήσεις σας
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Να κάνεις όσα σχόλια θέλεις κ.Ξενοδόχε...εγώ πάω να την πέσω για ύπνο. Είμαι πτώμα σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

καλή ξεκούραση κΛυκαστρε.
Αφού σας ξαναευχαριστήσω για την απάντση σας, θα απαντήσω χιουμοριστικά:
Εχω κάνει τόσα σχέδια για φυτεία γιασεμιών στη Β.Τα΄ι'λάνδη,΄οπου ημίγυμνες 40κιλες νεαρές θα τρυγάνε λουλουδάκια,και τώρα μου λέτε να μην πουλήσω;;Απειροι όγκοι νερού, εύκρατο κλίμα για γεωργικές εργασίες,και χαμόγελα
Και στα σοβαρά τώρα.Ποιός θα κάνει διακοπές φέτος;Οι (ημι)μπατήρηδες έλληνες θα ναι στα χωριά τους με τα κάλπεςpass, και οι €υρωπέη στο Mέλανα Δρυμό, να μαζεύουν καυσόξυλα για τον επόμενο χειμώνα.Καλά για αμερικάνους δεν κάνω καν κουβέντα, εκτός του ότι θα πάνε λαθρομετανάστες στο Μεξικό,μέχρι και Α'ι'τή με βάρκες τους κόβω να φτάνουν.Ασε που πέρυσι 2 κρατήσεις έκαναν αμερικάνοι εκ του ΝιουΓιόρκ, τέτοια βρωμιά δεν έχω ξαναδεί ούτε από Γάλλους.