ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

ΓΙΑΤI ΠHΡΑΝ ΦΩΤΙA ΤΑ ΤΡEΝΑ ΣΤΑ ΤEΜΠΗ;; ΤΙ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΓΙΑΤI ΠHΡΑΝ ΦΩΤΙA ΤΑ ΤΡEΝΑ ΣΤΑ ΤEΜΠΗ;; ΤΙ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ;;

♦️Και τα δύο τρένα ήταν ηλεκτρικά, άρα δεν κάηκαν από καύσιμα των Μηχανών. Σχεδόν όλες οι μηχανές έλξης είναι πλέον ηλεκτροκίνητες. Έτσι πετυχαίνουν ταχύτητες πάνω από 100 χιλ/ώρα.
 
♦️Οι δύο φιάλες υγραερίου ήταν στο δεύτερο βαγόνι της intercity, στο κυλικείο, που δεν κάηκε αμέσως.
 
Άρα τι πήρε φωτιά στην σύγκρουση, έγινε τεράστια έκρηξη για να φτάσει μετά η θερμοκρασία στους 1300 βαθμούς;; Δεν φτάνει ποτέ καμία φωτιά στους 1300 βαθμούς καίγοντας σίδερα χωρίς κάποιο "καύσιμο".
 
Η μόνη λογική εξήγηση είναι στο πρώτο container της εμπορικής αμαξοστοιχίας, που εξαϋλώθηκε επίσης μαζί με την μηχανή.
 
♦️Τι μετέφερε;;
 
Αν στο container ήταν φορτωμένα επικίνδυνα χημικά ή εκρηκτικά, οι ευθύνες της ιταλικής ιδιωτικής εταιρίας είναι τεράστιες! Δεν επιτρέπονται επικίνδυνα φορτία (IMDG code) να περνάνε μέσα από τούνελ, ορέ κλεφτόπουλα...Δύο τρένα κινούμενα με 120 km/h σε μετωπική και εκτόνωση τόσης ενέργειας ναι είναι τεράστια έκλυση δυναμικής ενέργειας. Όχι όμως ικανή να προκαλέσει έκρηξη με φωτιά, σαν να έσκασε εμπρηστική βόμβα.
 
Γιατί η Επιτροπή Έρευνας συγκροτήθηκε αποκλειστικά από ημετέρους, εχέμυθους και συμμέτοχους με κάποιο τρόπο στα ζητήματα της γραμμής;; Τι προσπαθούν να αποκρύψουν;;

15 σχόλια:

Dojo Westend είπε...

Τι θα λέγατε για πυρομαχικά; Ούπς είχαμε πει ότι είμαστε και σε πόλεμο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

"Τι θα λέγατε για πυρομαχικά; Ούπς είχαμε πει ότι είμαστε και σε πόλεμο. "

Μπορεί να παίζει και αυτό. Μόνο αέρια καύσιμα ή χημικά ή εκρηκτικά κάνουν τέτοια έκρηξη με τόσο μεγάλη θερμότητα.

Ανώνυμος είπε...

Ξεχάστε το παυσίπονο και πάρτε ένα υπογλώσσιο πριν το διαβάσετε κ.Λύκαστρε....Με ποιό δικαίωμα να απαγορεύσουν κάτι τέτοιο;;
Θυμίζει Αντιγόνη κατά μιά έννοια η άρνηση τίμησης των νεκρών.

https://www.eleftheria.gr/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/item/333566-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B7-%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%82%E2%80%A6.html

ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ είπε...

Λύκαστρε, πολύ σωστά τα ερωτήματά σου... αλλά δεν σου κάνει εντύπωση πως δεν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα του οδηγού και του συνοδηγού του "ιταλικού" τραίνου που ανήκει σε ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟ;;;
Για δες κι εδώ...
https://attikanea.info/%CE%BC%CE%B7%CF%80%CF%89%CF%83-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%87%CE%B5%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7-%CF%83%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7/

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

κ. Σουφλή έχω διαβάσει την ανάρτηση που έχετε κάνει. Πολλά είναι τα "περίεργα" σε αυτήν την τραγωδία. Ανεξάρτητα από τα ονόματα θερμοκρασία 1300 βαθμών μόνο από την σύγκρουση δύο τρένων ΔΕΝ γίνεται. Πρέπει το εμπορικό τραίνο αυτό που ανήκει σε χαζαροεβραίους να μετέφερε ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ φορτίο.!!

Για αυτό έτρεξαν να βάλουν τον Γεραπετρίτη στην Επιτροπή και άλλους δικούς τους για να καλύψουν και να θολώσουν τα πράγματα.Ένα από αυτά που πάνε να καλύψουν είναι ο αριθμός των νεκρών. Είναι πάνω από 100 και ξεπερνούν τους νεκρούς στο Μάτι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

κ.Ξενοδόχε ευτυχώς δεν χρειάζομαι υπογλώσσια....ούτε και μου αρέσουν τα ηρεμιστικά. Θέλω να νοιώθω την ΟΡΓΗ να κοχλάζει μέσα μου. Αλλά έχω μια απορία κ.Ξενοδόχε. Πατεράδες δεν έχουν αυτά τα σκοτωμένα νέα παιδιά για να ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ τον άδικο θάνατο τους;;;

Αν ήμουν γονιός ενός παιδιού που ήταν μέσα σε αυτό το τραίνο...αν έχανα το παιδί μου ούτως η άλλως μετά τι ζωή θα είχα;;; Θα έπαιρνα ένα όπλο και θα ξάπλωνα όσα περισσότερα από τα λαμόγια μπορούσα μαζί μου. Πριν με ξαπλώσουν θα έπαιρνα αρκετούς από δαύτους στον άλλο κόσμο μαζί μου.!!

Όλη η Ελλάδα είναι μια σάπια κοινωνία και αποτελείται από συντεχνίες.Όλοι φταίνε.Φταίνε και αυτοί που διοικούν αλλά και αυτοί που εξαγοράζονται με μία θέση δημοσίου, με μία σύνταξη στα 50, με ένα εφάπαξ, με μερικά επιδόματα, με μερικά μπόνους, με ευνοϊκές μεταθέσεις και ωράρια κτλ. Η Ελληνική κοινωνία είναι άκρως διεφθαρμένη, γι΄ αυτό και δεν αντιδρά για όλα αυτά που κάνει ή δεν κάνει το πολιτικό προσωπικό της χώρας.

Κατάλαβες κ.Ξενοδόχε;; ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ δεν βλέπω από τους γονείς των αδικοχαμένων παιδιών. Μόνο με τα δικαστήρια και τις αγωγές δουλειά δεν γίνεται. Πρέπει να πέσει λεπίδι.!!!

ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ είπε...

Λύκαστρε, υποτίθεται πως το εμπορικό τραίνο ερχόταν από Θεσσαλονίκη... δεν πήγαινε προς Θεσσαλονίκη ή προς... Ουκρανία... άρα μήπως δεν μετέφερε επικίνδυνο φορτίο στους Ουκρανούς, ας πούμε,αλλά... ΗΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΜΈΝΟ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΑΓΟΝΙ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ;;;
Γιατί δεν δόθηκαν τα ονόματα του οδηγού και του συνοδηγού του εμπορικού τραίνου;;;
Και μη μου πεις πως η ΕΜΑΚ και η Πυροσβεστική δεν γνωρίζουν τι υλικό προκάλεσε την έκρηξη...
Ναι πιστεύω πως οι νεκροί ξεπερνούν τους 100 και αρχίζω να κάνω άλλες σκέψεις που εύχομαι να μην είναι αληθινές...
Και γιατί αυτή Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΡΝΗ Η ΓΚΑΓΚΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ

ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΓΑΜΩΤΟ ΕΔΩ;;;

Ταυτίζομαι απόλυτα με την απάντησή σου στον ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ...και αναρωτιέμαι πόσο σάπισε αυτή η κοινωνία ώστε τα αντανακλαστικά της να βρίσκονται χωμένα κάτω από τη γη;;;
Υ.Γ. Μόλις πληροφορήθηκα γιατί το μούγκωσαν οι γονείς της ναυτικής δοκίμου της Θάλειας... ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΓΙΟΣ ΜΕ ΤΑ 8 ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ...
ΘΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΚΑΗΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΘΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Γιατί δεν δόθηκαν τα ονόματα του οδηγού και του συνοδηγού του εμπορικού τραίνου;;;
Και μη μου πεις πως η ΕΜΑΚ και η Πυροσβεστική δεν γνωρίζουν τι υλικό προκάλεσε την έκρηξη... "

Για τον ίδιο λόγο που δεν δίνουν τον πραγματικό αριθμό των νεκρών. Έχουν να κρύψουν πολλές βρωμιές. Και η ΕΜΑΚ και η πυροσβεστική γνωρίζουν πολύ καλά τι υλικό προκαλεί θερμοκρασία 1300 βαθμών, αλλά δημόσια δεν θα πούνε απολύτως τίποτε. Μεταξύ τους και στα μουλωχτά.

Τώρα για την ΜΗ αντίδραση και την σαπίλα που επικρατεί στην κοινωνία...έχω να πω ότι η υποτιθέμενη δημοκρατία τους στη σημερινή μορφή της είναι παρωδία.

Απορρίπτω πλήρως την αντιπροσωπευτική "δημοκρατία" τής μάζας. Δεν είμαι Δημοκρατικός τύπος.Προάγω την ολιγαρχία των Αρίστων και των φιλοσόφων. Οι μάζες δε δύνανται να έχουν λόγο στα κοινά. Οι μάζες ένα καθήκον έχουν. Τη ΒΙΑΙΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ τής εξουσίας αν περάσει την κόκκινη γραμμή επέμβασης στον στενό πυρήνα της προσωπικότητας. Αλλά όπως η απάτη τού νέου κορωναϊού έδειξε, όταν οι κυβερνήσεις έβαλαν τις κοινωνίες στο γύψο, ούτε γι'αυτό η πλέμπα δεν είναι ικανή.

ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ είπε...

Λύκαστρε, όταν το μυστικό το ξέρουν πάνω από δυο, κάποια στιγμή θα διαρεύσει... και τότε εύχομαι κάποιοι να δουν τα ραδίκια ανάποδα...
Ούτε κι εγώ είμαι δημοκρατικός τύπος... Στην εξουσία θέλω τους ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΛΑΖΑΡΕΙΑ ΛΕΠΡΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ".

kakos04 είπε...

Καλησπέρα σε όλους, ναι κάτι ή πολλά δεν κολλάνε. Το τρένο, η ηλικία των επιβατών, το κουκούλωμα, τα ψυγεία για τα πτώματα κ τα βαγόνια που λέει η κ. Σουφλη. Την ίδια συζήτηση είχα σήμερα στο μαγαζί με φίλους Λύκαστρε. Θα σου φανε τα 2 παιδιά κ θα ικανοποιηθεί ς με αποζημίωση μέσω Κούγια. Με πρώτη ευκαιρία θα ξεκληρίζεις κομματόσκυλα ή θεαματικά μια κ έξω ή αθόρυβα πολλούς παράγοντες. 100 παιδιά νεκρά τουλάχιστον ή άλλου κ δεν κάνουν οι γονείς μια λίστα δημόσια να βγάλουν άκρη, ποιος δεν θα τους βοηθήσει. Ο κορονοιος απέδειξε την κατάντια πολλών κ των κοινωνιών. Δεν γίνεται να αποφασίζει η μάζα για όλους, όσο μεγαλύτερο το πλήθος τόσο μικρότερο το iq του πλήθους.
Ο Γεραπετριτης κ η Γκαγκα είναι στον σκληρό πυρήνα της βρωμιάς. Κ έχουμε πλήρη συσκότιση.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλε Κακέ....συμφωνώ σε ότι γράφεις. Θα μου φάνε το παιδί και θα ζητάω αποζημίωση;;!!!!!! Μα είναι ποτέ δυνατόν μια αποζημίωση όση μεγάλη και να είναι να φέρει το παιδί σου πίσω;; Συγκρίνεται με το ζωντάνο παιδί σου;; ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...Σε αυτές τις περιπτώσεις είμαι με τον παραδοσιακό τρόπο αντιμετώπισης.

Μα αν αυτά τα λαμόγια την βγάζουν καθαρή και δεν τιμωρούνται όπως πρέπει, την επόμενη φορά θα σκοτώσουν τα παιδιά κάποιων άλλων.!! Δεν θα σταματήσουν. Μόνο με την Εσχάτη των Ποινών αντιμετωπίζονται τέτοια εγκλήματα.

Ανώνυμος είπε...

(1/2)Κ.Λύκαστρε πραγματικά δεν έχω απάντηση,και είναι ένα ερώτημα που με απασχολεί χρόνια,επάφορμή των αυτοκτονιών.Μόνο εικασίες έχω να κάνω επί του θέματος,και να παραθέσω αυτά που έχω διαβάσει και δει όλ'αυτά τα χρόνια, και εδράζονται οι εικασίες μου:
Γύρω στο 2000 ο Κούλογλου είχε ένα ντοκυμανταίρ για την θυληκοποίηση των αρσενικών, όπου μετά από έρευνες επιστήμονες συμπέραναν ότι πλαστικό, χλωρίνη , φυτοφάρμακα μειώνουν την τεστοστερόνη και αυξάνουν τα οιστρογόνα στα αρσενικά (ανθρώπους και ζώα).Τα φυτοφάρμακα έχουν σακατέψει τον ανδρισμό στον Κάμπο,και αυτό μου το είπε και ένας καθηγητής που έκανε την έρευνα.
Σας είχα ξαναγράψει για τα επιφανειακά συναισθήματα της ρέηβ γενιάς με τα έξστασυ, και την απάθεια των χρηστών κανάβεως.Να βάλω στην εξίσωση και τη χλωρίωση του νερού των πόλεων;Να υποθέσω ότι και κάποια συστατικά των τροφών επιδρούν κατευναστικά;Στο ντοκυμανταίρ που προανέφερα, έλεγαν και για τα πόσα κύτταρα ψήνουν τα κινητά.Και τότε δεν υπήρχαν τα ασύρματα δίκτυα.Να βάλω και ένα άλλο ντοκυμανταίρ στην εξίσωση,που ανέφερε τον βομβαρδισμό διαδηλωτών με χαμηλές συχνότητες ήχου στην Αγγλία κάπου το 60-70 έξω από μια ΝΑΤΟ'ι'κή βάση που θέλαν να αποθηκεύσουν πυρηνικά.Να βάλουμε και τους ψεκασμούς, ΄είτε με την συνωμοσιολογική έννοια, είτε με τους ρύπους από την καύση υδρογονανθράκων που μπορέι να χαλάνε την ποιότητα του μυαλού;Να πάμε στο πιό θεολογικό ότι οι άνθρωποι πλέον είναι τόσο προσκολλημένοοι στα αγαθά που έχουν , που δεν τ'ανταλλάσουν με μια πράξη δικαίου;Και καλά όλ'αυτά θα έβγαζαν νόημα (είμαστε φλώροι και παρτάκηδες, ότι φάμε, ότι πιούμε).

Ανώνυμος είπε...

(2/2)
Ελα όμως που έχουμε βία σε προσωπικό επίπεδο σε κάθε έκφανση της ζωής μας! Εχουμε φτάσει γύρω στα 20 άτομα που δολοφονήθηκαν για τις ομάδες,τα παιδιά του δημοτικού παίζουν ξύλο καθε μέρα στο σχολείο, και σε οκτώ μήνες λοκντάουν, έχουν γίνει 50 φόνοι μεταξύ συζύγων.Κόσμος έχει σκοτωθεί για μια θέση παρκαρίσματος.Να μην μιλήσω για την διαχρονική σειρά φόνων για τα κληρονομικά.Και βλέπουμε ότι μπορεί να έχει σκοτωθεί κόσμος για μια οποιαφήποτε μπούρδα, αλλά οι δολοφονίες πολιτικών είναι 2-3 ακροδεξιοί στην Ολλανδία και το Βέλγιο, και 1-2 Ρώσσοι.Κανένας από αυτούς δεν είχε βλάψει με την πολιτική του τη χώρα από θέση εξουσίας.Στην Ελλάδα, νομίζω ότι η τελευταία πολιτική δολοφονία ήταν ο Μπακογιάννης,που κατά τη γνώμη μου έγινε για να κερδίσει τις εκλογές ο πατήρ Μιζοτάκης, κι οι 2 φρουροί της Χρυσής Αυγής ως αντίποινα της δολοφονιάς Φύσσα, που έγινε για να λήξει η θητεία των Χρυσαύγουλων τα οποία είχαν κεκτελέσει τον σκοπό τους,και έπρεπε να καούν για να δείξουμε ότι η δημοκρατία και οι θεζμοί λειτουργούν.Οπότε πρέπει να το δούμε διαφορετικά.Και έτσι ερχόμαστε στο άλλο ντοκυμανταίρ περί υποσυνείδητων μηνυμάτων και μαζικής ύπνωσης, και του βιβλίου "Βιομηχανία υποταγής συνειδήσεων" Καθώς και του ντοκυμανταίρ του ΜπιΜΠιΣί "ο αιώνας του εαυτού"(το είχα δει και αυτό στο σάητ του Κούλογλου), και των αλμάτων που έχει κάνει η νευρολογία στην χαρτογράφιση του εγκεφάλου.Αν το δούμε έτσι, και προσθέσουμε την περίφημη ΤΙΝΑ, αρχίζει και βγαίνει νόημα.Κάτι έχουν χαρτογραφήσει αυτοί, και ξέρουν ποιά κουμπιά να πατήσουν να γίνουμε μαριονέτες τους.Και υπάρχει και το Σύνδρομο της Στοκχόλμης.Ωστόσο, για να είμαι και δίκαιος, και να θες να φας κάποιον, δεν είναι εύκολο να τον πλησιάσεις πλέον
Ο λόγος πάντως που μπήκα ξανά είναι άλλος.
Εϊχα διαβάσει για το βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης,αλλά δεν το είχα δει,κάτι που έκανα πριν 1 ώρα.Εκεί έχω κάποιες απορίες.Εσας σας φαίνεται φυσιολογική η έκρηξη που γίνεται;Εννοώ ότι η εικόνα της είναι παράξενη,εμένα μου θύμισε κάτι ψυχεδελικά φωτιστικά ηλεκτρικών κενώσεων Παρατηρήσατε ότι πριν τη μεγάλη έκρηξη υπάρχουν 2 μικρές,αριστερά από την κολώνα του πάρκιν;Και ότι ενώ γίνεται η μεγάλη δεξιά από την κολώνα, τα φώτα του επιβατικού τραίνου που κανονικά έπρεπε να είναι μπροστά του είναι πολύ μακρυά;Εκτός αν οι προβολείς αυτοί βρίσκονται πάνω από το 2ο-3ο βαγόνι, και όχι μπροστά όπως νομίζω,και οι λάμψεις πριν την κλασσική έκρηξη με φλόγα να είναι ηλεκτρικές κενώσεις από τις 2 μηχανές, οι 2 μικρές να είναι η σύγκρουση, και η μεγάλη όταν η επιβατική έχει μπεί μέσα στην εμπορική και έχει χτυπήσει κάτι εύφλεκτο.Μπορεί και να είναι αλλοίωση από την κάμερα, και να φαίνονται έτσι.Πάσα εξήγηση ευπρόσδεκτη

Ανώνυμος είπε...

η πνευματική σήψη διατρέχει όλη την δυτική κοινωνία,και είναι αντίστοιχη της παράδοσης πνεύματος που είχαν οι του Σιδηρούν τα τελευταία χρόνια πριν την κατάρρευση.Νομίζω ότι έχει να κάνει με τα πρότυπα και την υποδόρια ταπείνωση/βάσανο από τους κρατούντες,που οδήγησαν στην παράδοση των αμάχων,και του "όπως τη βολέψουμε".παρατήρησα μετά το μνημόνιο συνομήλικοι μου "€μβολιασμένοι"(σε ομοιοματικά, γιατί ΔΕΝ είναι εμβόλια) να λένε τη φράση "πάω μέρα με τη μέρα",παρόμοιο με το τραγικό "πάμε και όπου βγεί" των ημερών. Αρά, συμπεραίνω ότι είμαστε θύματα ψυχολογικού πολέμου (κάτι που αναφέρεται στο βιβλίο "βιομηχανία ψυχολογικού πολέμου"), που έχει αρχίσει από το 50 επιστημονικώς, και πλέον υποστηρίζεται και νευρολογικώς.Διάβαζα πέρυσι για την "μεγάλη παραίτηση", και σκεφτόμουν γιατί να κάθεσαι να δουλεύεις αφού αν κουνήσεις τον πισινό σου στο ΤΙΚ-ΤΟΚ βγάζεις πολλά περισσότερα.Γιατί να παντρευτείς, αφού μπορείς να πηδάς (ή να πηδιέσαι,μην μας πουν και ομοφοβικούς) εύκολα και χωρίς διαζύγια.Και να μην ψάχνεις σε ποιό από τα 72 φύλλα ανήκεις, μην κάνεις κανά πατριαρχικό λάθος.Γιατί να κάνεις παιδιά, αφού μπορείς ν'αγοράσε εεεεεεε υιοθετήσεις (ή κοροθετήσεις για να είμαστε και πολίτικαλ κορρέκτ).Γιατί να σκέφτεσαι την πατρίδα σου, αφού είμαστε "κάτοικοι της Γης". Στις παρενθέσεις, ανέφερα κάποια όπλα του ψυχολογικού πολέμου, συν του ότι όσο καλός και να είσαι στον προγραμματισμό, κάποιος απατεώνας της ελίτ, θα κάνει κάτι αδιανόητα αδίστακτο και θα σε στείλει πίσω στην αρχή στο "φιδάκι" της ζωής."Δε γ@μιέται, όσα φάμε, όσα πιούμε,κι όσα αρπάξει ο κ@λος μας".Το έλεγε και ο Βούδδας, να είμαστε μόνο στην παρούσα στιγμή, αλλά μάλλον αλλιώς το ερμηνεύουμε και έτσι το χάος της ζωής μας οδηγεί στο εφήμερο και κενό (ή/και περιεχομένου), κι όχι στην αυτογνωσία.Είμαστε ο Ηρακλής, πουστο σταυροδρόμι διαλέξαμε το δρόμο της Κακίας, και όχι της Αρετής.Και όσοι θέλουν να ξεστρατίσουν προς τη δεύτερη, μένουν μόνοι και σαλλοί.
ΞΕΝΟΔΟΧΩΓ=Φ

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...


Η ΟΡΓΗ ξεχιλιζει φιλε μου πολυ καλα αναρωτιεσαι τι σκατα υποκριτικη ευγενεια τους εχει διαλυσει τα μυαλα.
Το συζητουσαμε με την γυναικα μου,θα τα πουλουσαμε ολα και θα τους στελναμε στη κολαση.
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ μην ξαναπεις οτι ειναι μονοι και σαλλοι αυτο ειναι το οπλο του εχθρου η απελπισια.
Ελα και η Θετιδα φτιαχνει καινουρια οπλα θα ξαναβγουμε στο μειντανι της Ιστοριας