ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Ο κατασκευαστής του drone "Reaper" σχεδιάζει να το μετονομάσει σε drone "weeper" που ταιριάζει καλύτερα στα εσωτερικά του χαρακτηριστικά.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Όπως είχαμε πει και ΕΔΩ, λογικό ήταν να το πάρουν οι Ρώσοι αφού οι Αμερικάνοι δεν έχουν εκεί στην περιοχή πλοία ανάκτησης. Στην άνωθεν φώτο βλέπετε πως το  ρωσικό Πολεμικό Ναυτικό εντόπισε το καταριφθέν αμερικανικό Drone MQ-9 «Reaper» στη Μαύρη Θάλασσα, περίπου 50 ναυτικά μίλια από τη Σεβαστούπολη και έχει δημιουργήσει αποκλεισμό γύρω από το σημείο της συντριβής.

Το σκάφος διάσωσης του ρωσικού ναυτικού, Vessel Kumma, βρίσκεται καθ' οδόν προς την τοποθεσία.


Ο τρόπος που έδρασαν με την "ακράτεια καυσίμων" για να καταρρίψουν και να πάρουν αυτό το drone, ήταν κατά τη γνώμη μου ένας ΑΡΙΣΤΟΣ τρόπος για να κάνουν το drone να πέσει στο νερό χωρίς να καταστραφεί ο κεντρικός υπολογιστής ή ο ευαίσθητος εξοπλισμός. Η ρίψη καυσίμου σε έναν κινητήρα turbofan πιθανώς έπνιξε την εισαγωγή καυσίμου στον στρόβιλο με αποτέλεσμα το drone να πιτσιλιστεί. 

Η Ρωσία ήθελε αυτό το drone οπωσδήποτε και ήταν αποφασισμένοι να το πάρουν χωρίς καμμία καταστροφή από την πρόσκρουση με το νερό.  Αυτό ήταν ένα μήνυμα στον Λευκό Οίκο με το πιτσίλισμα του drone. Και έπραξαν καιΙ γιατί ήταν απενεργοποιημένος ο αναμεταδότης του drone και γιατί το drone μετέφερε πυραύλους. Ήταν σίγουρα πολύ μακριά από τις αμερικανικές ακτές.

Και για να κάνουμε και λίγη σάτιρα... 

Μόλις οι ρώσοι επιστήμονες θα ανοίξουν το drone  το αμερικανικό drone θα ανακαλύψουν ένα συγκλονιστικό ωφέλιμο φορτίο στο εσωτερικό του διαμέρισμα. Ένα ζευγάρι κόκκινα ψηλοτάκουνα παπούτσια, μια ξανθιά περούκα, και ένα κόκκινο κραγιόν. Αλλά στην συνέχεια θα περιμένει μια ακόμα κίντερ έκπληξη τους ρώσους επιστήμονες.!! 

Θα μάθουν ότι το drone τροφοδοτείτο από ηλιακούς συλλέκτες και χάπια οιστρογόνων. Μόλις το ρωσικό μαχητικό μπλοκάρει τον ήλιο, μπαίνει σε ενέργεια η "εφεδρική γεννήτρια οιστρογόνων". Αυτό είχε ένα απροσδόκητο αποτέλεσμα που κατέστρεψε το drone. Φαίνεται ότι το οιστρογόνο μέσα στη γεννήτρια λειτούργησε ενάντια στην κίνηση της έλικας και του συστήματος διεύθυνσης που «πρέπει πάντα να ξέρει τον δρόμο του» και «δεν σταματά ποτέ για να πάρει οδηγίες».

Σε μια δευτερεύουσα σημείωση, ο κατασκευαστής του drone "Reaper" σχεδιάζει να το μετονομάσει σε drone "weeper" που ταιριάζει καλύτερα στα εσωτερικά του χαρακτηριστικά. Το Πεντάγωνο έχει κάνει παραγγελία για 2.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πρόπερσυ ο Μπιντές ζήταγε από τον Μαδούρο (και όχι από τον Γκουάρδο)και τον Αγιατολάχ πετρέλαιο.Λέτε φέτος να επανέλθει με αίτημα και για ντρόουν;Εκτός αν παίρνει καλή μίζα από την κατασκευάστρια
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ