ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Οι ΗΠΑ υποκινούν επανάσταση στην Γεωργία για να προκαλέσουν δεύτερο μέτωπο πολέμου στην Ρωσία.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Οι Ηνωμένες Πολιτείες υποδαυλίζουν και διευκολύνουν μια άλλη «έγχρωμη επανάσταση», αυτή στη χώρα της Γεωργίας. Εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ μοιράζονται από την Πρεσβεία των ΗΠΑ στους ντόπιους για να διαμαρτυρηθούν για την κυβέρνηση της Γεωργίας. Ο στόχος είναι να προκληθεί μια άλλη «έγχρωμη επανάσταση» και έτσι να προκληθεί ένα δεύτερο μέτωπο πολέμου εναντίον της . . . Ρωσίας.

Μαζικές διαδηλώσεις πραγματοποιούνται στη Γεωργία αφού το κοινοβούλιο της χώρας ενέκρινε νομοσχέδιο που χαρακτηρίζει τις μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ) και τα μέσα ενημέρωσης που λαμβάνουν περισσότερο από το 20% της χρηματοδότησής τους από το εξωτερικό ως «ξένους πράκτορες». Ο κόσμος που διαμαρτύρεται; Οι ξένοι πράκτορες.


 
Άλλο ένα Μαιντάν;;

Αυτό που συμβαίνει εκεί είναι μια άλλη «επανάσταση» τύπου Ουκρανίας για την ανατροπή της κυβέρνησης της Γεωργίας, όπως οι ενέργειες «Maiden» εντός της Ουκρανίας το 2014. Άλλο ένα Μαϊντάν κοντά στα ρωσικά σύνορα. Προετοιμασία ενός άλλου έθνους ως τροφή πυροβόλων για να πολεμήσει τη Ρωσία προς το συμφέρον του Λονδίνου και της Ουάσιγκτον.

Ακόμη και το ευρύ κοινό βλέπει τι συμβαίνει και δεν μένει σιωπηλό για αυτό:

Όπως φαίνεται στον  χάρτη άνωθεν, η Γεωργία βρίσκεται στα νότια της Ρωσίας. Ο προφανής στόχος των ΗΠΑ είναι να προκαλέσουν περισσότερη πολεμική δράση για να διασπάσουν τη ρωσική στρατιωτική ισχύ, να αναγκαστούν να πολεμήσουν σε δύο μέτωπα και ίσως, απλώς, να μπορέσουν να «σώσουν» την Ουκρανία στη διαδικασία. Ακόμη και διπλωμάτες βλέπουν τι συμβαίνει και μιλούν για αυτό δημόσια:

Δεν υπάρχει τέλος στα προβλήματα που μπορούν να προκαλέσουν οι Ηνωμένες Πολιτείες; Σε αυτήν την περιοχή του χάρτη και στα γύρω παραμάγαζα έγινε και η Αργοναυτική Εκστρατεία .

Υ.Γ Θυμάστε τι γράφαμε ΕΔΩ ;; ..." Έτσι λοιπόν αντιλαμβανόμεθα ότι ζούμε σε ένα Ηλιοκεντρικό κλειστό Σύστημα – Κύκλωμα, που επαναλαμβάνει σε μεγακύκλους μετασχηματίζοντας – τρέποντας προς την αρχική του κατάσταση, περιοδικά τον εαυτό του, άπειρες φορές."

"Τα μέλλοντα είναι κατά το μεγαλύτερο μέρος όμοια με όσα έχουν γίνει"… Αριστοτέλης.

Έτσι αν είναι να θυσιαστεί ένας για τους πολλούς, τότε το ανακαλούμενο αρχέτυπο μετουσιώνεται σε Θεό… όταν όμως θυσιάζονται πολλοί για τον έναν, τότε το ανακαλούμενο αρχέτυπο μετουσιώνεται σε Ημίθεο η Ήρωα. Για αυτό και στις απώτατες ιστορίες των πολιτισμών, υπάρχουν πολλοί Θεοί… πολλοί Ημίθεοι… και πολλοί Ήρωες… με το ίδιο όνομα, ως ιδιότητα εκ πορεύομενη του Λόγου προ πάντων των αιώνων. 


Επί των ημερών μας… και εκ των φαινομένων αίματος, δηλαδή ενεργειακού υλικού προς πλήρωση του χρόνου… έχει καλεστεί Ημίθεος η Ήρωας.


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

έχουν περάσει τα χρόνια, και δεν θυμάμαι καλά, αλλά νομίζω πως από εκεί είχαν αρχίσει οι ανατροπές προσώπων από τις ΗΠΑ, με τον Σεβαρνάντζε τον πρώην ΥπΕξ της ΕΣΣΔ που έγινε πρόεδρος στη Γεωργία πριν τον ρίξουν στον ένα χρόνο.
Τελικά τι γίνεται κ.Λύκαστρε, αυτοί μας είπαν για "αέναη Οδύσσεια" στη Λιβύη, τώρα το γύρισαν στην Αργοναυτική;;;Να κλείσω μία θέση για εκστρατεία του Διονύσου, που γουστάρω Ασία, ή θα τα κάνουν και κει μπάχαλο οι (υπερ)Ατλαντικοί απατεώνες;;
Και για να συνδέσω με τα χτεσινά μου σχόλια..ΠΩΣ στα κομμάτια θα αποτινάξουμετον παγκόσμιο ζυγό, όταν λίγοι πληρωμένοι κατεβάζουν στο δρόμο τόσους πολλούς για τόσο αστεία θέματα;;
Α και μια φλασιά.Θυμήθηκα τον Καραμανλή που "ήθελε" να φέρει το ν/σ περί βασικού μετόχου, και οι €υρωπέη το χαρακτήρισαν αδικο για τον ανταγωνισμό, και συνέχισαν να δέχονται τις ρεμούλες του Ακτωρα στα ΕΣΠΑ.Μόνη διαφορά με τα σκατά, ότι αυτά γίνονται κοπριά,και γίνονται χρήσιμα κάπου
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

Ανώνυμος είπε...

αν και τους φιλελέρες δεν τους εμπιστέυομαι, διάβασα το παρακάτω πριν λίγο,και είπα να σας ενημερώσω

https://www.liberal.gr/diethni-themata/georgia-aposyretai-nomoshedio-poy-haraktiristike-rosikos-nomos

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ποιο συστημική κωλοφυλλάδα από το Liberal ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ αυτοί που σιτίζονται από το σύστημα εκεί μέσα μαζεύτηκαν.Για να καταλάβεις τι γίνεται στην Γεωργία αλλά η κωλοφυλλάδα δεν θα σας το πει...Διαδηλώνουν οι πράκτορες επειδή τους αφήνουν μεν να συνεχίσουν να πρακτορεύουν, αλλά πλέον δεν τους χρηματοδοτούν.!!!

Ανώνυμος είπε...

κ.Λύκαστρε λίμπεραλ ούτε για το δελτίο καιρού δεν διαβάζω,και ειχα ανταλλάξει βρισιές με ένα αρθρογράφο στο δημοψήφισμα, αλλού το είδα και το μετέφερα μιάς και αυτό ανέφερε ως πηγή,ωστόσο η είδηση ισχύει, μιας και έτσι γράφουν όλα τα δυτικά μέσα παραπληροφόρησης

https://www.google.com/search?q=feorgia+converment+withdraws+the+law+for+NGO&oq=feorgia+converment+withdraws+the+law+for+NGO&aqs=chrome..69i57j33i10i160.25396j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Ανώνυμος είπε...

Και μου φαίνεται λογικό,Γεωργία-Ουκρανία έχουν ήδη από 2 "πορτοκαλί" επαναστάσεις στα 30 χρόνια αποτίναξης του σιδηρούν παραπετάσματος,ρωσσική μειονότητα ικανή να κινητοποιήσει την αρκούδα και κοντινή απόσταση από αυτήν ικανή να πλήξει τις πόλεις της με πυρηνικά ή άλλα όπλα μαζικής καταστρο....εεεεεεε εκδημοκρατισμού.
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ