ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Λογικό ήταν να το πάρουν οι Ρώσοι, αφοί οι Αμερικάνοι ΔΕΝ έχουν πλοία ανάκτησης στη Μαύρη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε αυτήν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Λογικό ήταν να το πάρουν οι Ρώσοι, αφοί οι Αμερικάνοι ΔΕΝ έχουν πλοία ανάκτησης στη Μαύρη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε αυτήν. 

Και ξέρετε τι σημαίνει αυτό το ότι το πήραν οι Ρώσοι;;; Αυτά τα συντρίμμια του drone, είναι πηγή πληροφοριών - ΚΑΙ για το πώς να αντιμετωπίζουν τέτοια drones στο μέλλον οι Ρώσοι.Το Drone πετούσε ΧΩΡΙΣ τον αναμεταδότη του ενεργοποιημένο και πετούσε προς τα σύνορα της Ρωσίας.

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι Ρώσοι εφηύραν τον "Ελιγμό Cobra" και τον χρησιμοποιούν προς τέρψη πολλών συμμετεχόντων σε αεροπορικές εκθέσεις σε όλο τον κόσμο. Λοιπόν έχουν βρει και  μια τακτική χρήση για τον ελιγμό κατά των drones.

Λοιπόν για να λέμε την αλήθεια οι Ρώσοι πιλότοι έκαναν εξαίρετη δουλειά!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για να πετύχεις τον συγκεκριμένο ελιγμό πρέπει το αεροσκάφος να διαθέτει δυνατότητα για ελιγμούς με την χρήση κατευθυνόμενων ακροφυσίων ώσης. Στοιχεία που διαθέτουν ελαχιστα δυτικά αεροσκάφη. Εκτός αν αναλάβουν τα "μπιφτεκια" να κυνηγάνε drones.Αυτο θα πει αξιοποίηση επένδυσης για υποτελείς κρετίνους.

Ανώνυμος είπε...

Και άλλη φορά να μην αφήνουν τον αρχικακαντεμη να επισκέπτεται φωλιες Reaper.
https://www.militaire.gr/apo-poy-eiche-apogeiothei-to-mq-9-reaper-poy-erixan-oi-rosoi-epicheiroyn-kai-apo-ti-larisa/

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα , έχει να πέσει reverse enginnering , θα γίνει clopy paste τση πουτ@@@@ς που λέει και ένας φίλος . Ρωσία - Ιραν - Κίνα , κράματα - λογισμικό - αεροδυναμική σχεδίαση και ηλεκτρονικά . Έχουν και καλούς hardware hacker οι παραπάνω .
Κάτι διάβασα ότι ένα Su25 έκανε απόρριψη καυσίμου στις κάμερες του drone και ένα δεύτερο του την σφύριξε στον έλικα . Την κουτουλιά εννοώ μην παρεξηγηθούμε .
Καλό μεσημέρι , μήπως να αγοράσουμε κανένα θραύσμα από το ali express στο μέλλον για τα δικά μας ? :)

kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Kαλησπέρα φίλε Κακέ...πολύ σωστά αυτά που γράφεις και συμφωνώ. Αλήθεια ιο ελληνικό ΓΕΕΘΑ δεν ενδιαφέρεται για την ρωσική τακτική "κατουρήματος" με καύσιμα των αμερικανικών UAV,ώστε να την εφαρμόσουμε στο Αιγαίο απέναντι στους Τούρκους; Ή φοβούνται πως θα παρεξηγηθεί και η "ακράτεια" καυσίμων;

Ανώνυμος είπε...

Χαχα , αυτή η ακράτεια καυσίμων καλή ιδέα και με άναμα μιας φωτοβολίδας flare κάνεις ιπτάμενο φλαμπέ στο ακολουθόν drone, βραχυκύκλωσε κύριε πρόεδρε θα τους λέμε . Για να μην πούμε για δεξαμενές υγρού πυρ σε μια θέση πυραύλου να θυμηθούμε το Βυζάντιο με απόρριψη προς τα πίσω . Η να απελευθερώνει το προπορευόμενο αεροσκάφος διχτάκι για τρελές πτώσεις με τις έλικες του drone , όπως έριχναν οι αμερικανοί καλώδιο στους πυλώνες ρεύματος του Ιράκ . Φαντασία έχουμε μόνο να απελευθερωθούμε .
Πήραν που πήραν κάτι άχρηστα πετζετελ για πυρόσβεση , θα τα κάνουμε φλογοβόλα για τα drone να πιάσουν τόπο τα λεφτά μας . Να δώσω ιδέα και για υγρό πυρ σε στρατεύματα επί εδάφους .
Καλό απόγευμα

kakos04