ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Το ξαναγράφω. Ο κόσμος δεν ξεχνά τι πήγε να γίνει στην πλάτη του ΠΝ και από ποιους. Φιλάκια by F&S.


 ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Διαβάζω παραλήρημα ιστορικών για νέα συμβόλαια (αργότερα έγινε προαίρεση σε υπάρχων) που στόχο έχουν να πλήξουν δήθεν τον Μητσοτάκη. Πληρωμένοι λογαριασμοί από εταιρίες (ποίες άραγε;) που προωθούν την μη παρουσία του ΠΝ στην Ανατολική Μεσόγειο, ενώ αν γίνει κάτι προφανώς δεν φταίνε οι Αμερικάνοι και θα έχουμε αλλαγή ονομάτων (Τρισαλή Πασάς, Σεργκέι Μιμάκωφ). 

Επίσης η ίδια έμμισθη ομάδα σύμφωνα με αυτούς ρίχνει λάσπη στο περιοδικό. Εδώ να θυμίσουμε ότι οι ιστορικοί προωθούσαν την μετατροπή του ΠΝ σε ακτοφυλακή(και παρακλάδι του USN) με τα σαπιοκάραβα MMSC με σπατάλη 4δις .

Τα άρθρα για την δημιουργία κλίματος τα ξέχασαν. Τις επιθέσεις και την παραπληροφόρηση που κάναν την ξέχασαν. Εκκρεμεί(;) έρευνα με στοιχεία τα οποία έχουν δώσει εδώ και μήνες. Το ξαναγράφω. Ο κόσμος δεν ξεχνά τι πήγε να γίνει στην πλάτη του ΠΝ και από ποιους. Φιλάκια by F&S.

Απλά το να εγκαλείς κόσμο λέγοντας για πληρωμένους, ενώ 3 χρόνια μας βγήκαν τα μάτια με αυτά που διαβάζαμε το λες και τραγικό. Ανώνυμα άρθρα, επιθέσεις σε λογαριασμούς στα social media, τηλέφωνα στην NG για στραβές πλώρες, επιθέσεις κατά του ΠΝ κλπ. Αναζητείτε σοβαρότητα.

Έγραφαν για ανεπάγγελτους ινφλουένσερς για να ειρωνευτούν όσους τους έκαναν κριτική, τους είχε τσούξει τόσο πολύ η αλήθεια. Μόνο με επιθέσεις ξέρουν να απαντούν. Και να εκφράζουν γνώμη δηλαδή. Βασικά και στην τυρόπιτα το πρωί, μαλακίες του τύπου "δεν έχεις ζαμπόν" πρέπει να λένε.

Υ.Γ Οι μέρες πένθους λόγω τραγωδίας στα Τέμπη   ΠΕΡΑΣΕ. Από εδώ και μετά θα τους αλλάξουμε τον αδόξαστο. Ξέχασαν που μας έγραφαν διάφορες θεωρίες, που πρότειναν την προστασία κυρίως του Αιγαίου, με μια μικρότερη δύναμη σύγχρονων πλοίων, και την εγκατάλειψη των σχεδίων για την Ανατολική Μεσόγειο.Τόσο "καλόπιστα" τις βλέπανε τις θεωρίες που εγκαλούσαν κάθε βδομάδα με άρθρα τα στελέχη του ΠΝ.

4 σχόλια:

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Για αυτούς ειδικά τα F35 είναι πρώτη προτεραιότητα. Δεν μπορεί ο πυλώνας σταθερότητας της περιοχής χωρίς το συγκεκριμένο αεροσκάφος πριν το 2030. Ενώ τα 40χρονα πλοία και υποβρύχια είναι εντάξει, μπορούν να περιμένουν μέχρι το 2040 σβηστά (κυριολεκτικά και μεταφορικά).!!!

Ανώνυμος είπε...

Θα κάνω ένα πικρόχωλο σχόλιο.Τα Φ35 είναι χρήσιμα για την αντιμετώπιση της Ρωσσίας, και όσο πιό πολλά, τόσο πιό καλά, αν πέσουν μερικά να υπάρχουν τα υπόλοιπα.Τα καράβια τι να τα κάνουμε, αφού πάμε για μισό Αιγαίο, χωρίς ΝΑ Μεσόγειο,και τα παλιά μια χαρά θα μπορούν να "διασώζουν επενδυτάς"
Ε ρε κατάντια......ξενοδοχωφ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

κ.Ξενοδόχε...σε ειρωνικό ύφος ήταν γραμμένη και η ανάρτηση αλλά και το σχόλιο για όλους αυτούς τους "έγκριτους" που σας έγραφαν για προβλήματα με την ενσωμάτωση του RAM και του strales στο γαλλικό setis. Απ' ότι φαίνεται οι Γάλλοι με τα ΗΑΕ δεν αντιμετώπισαν τέτοιο πρόβλημα. Και τα τα ΗΑΕ είναι σοβαρή χώρα όχι σαν εμάς εδώ.

Ανώνυμος είπε...

το κακό με τα ΗΑΕ δεν είναι μόνο ότι είναι σοβαρό κράτος,αλλά ότι ξανάνοιξαν μπίζνες με την Τουρκία,και υπαναχωρούν από την "φιλία" με εμάς,κάτι που κάνει και το Ισραήλ (αν και δεν του έχω καμμια εμπιστοσύνη,όπως είχα ξαναγράψει, όταν πίεζε εν μέσω απειλών Τουρκίας για άμεση υπογραφή ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδος-Κύπρου-Ισραήλ, να μας την έπεφταν οι τούρκοι, μάλλον αυτούς θα βοήθαγαν,παρά εμάς).
Το θέμα ΄ποπως σας έχω ξαναπεί που με τρώει είναι το τι θα πράξει η Αίγυπτος, γιατόι -αν έχω σωστή εικόνα- αυτή τη στιγμή έχει και σε ποσότητα εξαίρετους αριθμούς,και σε ποιότητα τα καλύτερα (μαζί με το Ισραήλ)όπλα.Αν γυρίσουν και αυτοί πλευρά (και πάντα έχοντας υπ'όψιν το ότι όλα είναι θέατρο σκιών)μας βλέπω μέχρι και εισβολή από τα νησιά του Πάσχα να δεχόμαστε
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ