ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Εκπαίδευση στρατευμάτων της Ουκρανίας στην Αγγλία με βλήματα τανκ απεμπλουτισμένου ουρανίου.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Στην πραγματικότητα, το Ηνωμένο Βασίλειο εκπαιδεύει Ουκρανούς στρατιώτες σχετικά για τον σωστό χειρισμό και τη χρήση βλημάτων τάνκς απεμπλουτισμένου ουρανίου. Η παραπάνω εικόνα τραβήχτηκε από μια τέτοια μονάδα εκπαίδευσης στο Ηνωμένο Βασίλειο. . .

Στις 21 Μαρτίου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου αναγνώρισε δημοσίως ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα προμηθεύει πυρομαχικά απεμπλουτισμένου ουρανίου στις δυνάμεις της Ουκρανίας για να τα χρησιμοποιήσει σε ορισμένες πλατφόρμες όπλων που παρέχονται στην Ουκρανία από το ΝΑΤΟ.(τα λέγαμε ΕΔΩ).

Η Ρωσία έχει καταστήσει σαφές ότι εάν δοθούν πυρομαχικά απεμπλουτισμένου ουρανίου στην Ουκρανία, αυτό θα θεωρηθεί από τη Ρωσία ως επίθεση με «βρώμικες πυρηνικές βόμβες» και η Ρωσία θα απαντήσει ανάλογα.

Εδώ τώρα έχουμε, μια εικόνα από μια μονάδα εκπαίδευσης του Ηνωμένου Βασιλείου όπου τα στρατεύματα της Ουκρανίας εκπαιδεύονται, στην πραγματικότητα, για το πώς να χειρίζονται και να χρησιμοποιούν τέτοια πυρομαχικά. Εσείς τι λέτε να γίνει;; Μου φαίνεται ότι οι οπισθογεμείς θα είναι οι πρώτοι που θα δοκιμάσουνε τα "δωράκια" του Posiden.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κολυμπάει και σε γλυκά νερά το καμάκι του θεού της θάλασσας να φτάσει στη Στοά και το Μπάκινχαμ, ή θα την πληρώσει η αγαπημένη μου Λίβερπουλ,μαζί με την υπόλοιπη πόλη;ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ