ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Ο σκοπός τους είναι ένας. Η μοιρασιά του Αιγαίου, της ελληνικής περιουσίας για χάρη οργανισμών δήθεν υπερεθνικών. Δεν πρέπει να θυσιαστούμε για καμιά άλλη χώρα πλέον.

 Η Ουάσιγκτον επιδιώκει “ήρεμα νερά” σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο και διαμορφώνει κλίμα για ελληνοτουρκικά και Κυπριακό: Λογικές πακετοποίησης με τις ευλογίες των ΗΠΑ https://t.co/mbrmsvEjoy

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Όλα τα κόμματα μας πούλησαν. Όλοι οι τωρινοί κρατούνται από επιχειρηματικά συμφέροντα. Σας πρόδωσαν με τα Σκόπια και οι προηγούμενοι και οι τωρινοί. Επίκειται προδοσία και με το Κόσοβο, ενώ η Κύπρος είναι ακόμα σκλαβωμένη. Όλα τα διλήμματα τους είναι ψεύτικα. 

Ο σκοπός τους είναι ένας .Η μοιρασιά του Αιγαίου, της ελληνικής περιουσίας για χάρη οργανισμών δήθεν υπερεθνικών. Δεν πρέπει να θυσιαστούμε για καμιά άλλη χώρα πλέον.

Από πέρυσι το καλοκαίρι φάνηκε ότι τον Κούλη τον έχουν ξεγράψει οι ξένοι "σύμμαχοι". Όλα τα σκάνδαλα ξεκίνησαν από το Ευρωκοινοβούλιο συμπεριλαμβανομένων των εκθέσεων και των κυρώσεων για τις ελευθερίες έκφρασης, απονομής δικαιοσύνης κλπ κλπ .Εν συνεχεία αναφέρθηκαν στο πρόσωπο του με τα πιο υποτιμητικά σχόλια μεγάλης κυκλοφορίας του διεθνούς τύπου εφημερίδες.
 
Τώρα ακολούθησε η έκθεση του State Department. Τι δεν καταλαβαίνουν εκεί στην New Democracy;;Αν προσθέσουμε και την "αγάπη" που του έχουν και οι Ρώσοι...
 
Υ.Γ  Αυτό που απομένει μετά την άρνηση της Λευκωσίας να στηρίξει την απόφαση Μητσοτάκη και Δένδια για το ΝΑΙ σε Τουρκίαγγ στον ΙΜΟ,είναι να επιβάλλει κυρώσεις ο Μητσοτάκης στην Κυπριακή Δημοκρατία.!! Ειλικρινά δεν έχουν τον Θεό τους,πίεσαν οι προδότες των Αθηνών τους Ελληνοκύπριους με κατεχόμενη την μισή νήσο από τον Αττίλα να πουν και αυτοί ΝΑΙ για Τούρκο γγ στον ΙΜΟ. Εδώ έχουμε γενικευμένη προδοσία σε όλα τα εθνικά μέτωπα η οποία ουδέποτε επιχειρήθηκε στο παρελθόν!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αραίωσαν οι αναρτήσεις, τρέχω και γω και έκοψα ρυθμούς σχολιασμού, έχω ένα όμως τουδεπόηντ που λένε και οι νεανίες ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ
https://i-epikaira.blogspot.com/2023/03/blog-post_274.html

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα κ.Ξενοδόχε....αραίωσαν οι αναρτήσεις διότι πλέον αυτό το διάστημα δεν έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο. Ακόμα και το Σ/Κ που μας πέρασε έτρεχα. Αυτήν την εβδομάδα που διανύουμε θα τα "δω" όλα που λένε.!!

Γύρισα σπίτι από την εργασία μου να φάω να πλυθώ να αλλάξω ρούχα και να ξαναφύγω. Θα γυρίσω το βράδυ κατάκοπος. Εσύ και οι άλλοι μπορεί να σχολιάζεται, θα αναρτώ κανονικά τα σχόλια σας από το κινητό.