ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

ΠΛΑΝΗΤΙΚO ΣΚΗΝΙΚO 6 ΕΩΣ 12 ΜΑΡΤIΟΥ..

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΠΛΑΝΗΤΙΚO ΣΚΗΝΙΚO 6 ΕΩΣ 12 ΜΑΡΤIΟΥ..

Με μία δυναμική Πανσέληνο στην Παρθένο 17°ξεκινάει η εβδομάδα... στόχος της η κάθε μικρολεπτομέρεια σε ότι συνέβη.. Το τετράγωνο της με τον Άρη δείχνει βία πίεση πάνω σε μοίρα.. εκρήξεις ηφαιστείων.. σύμφωνα με τα Sabian symbol.
 
Ένας Ουρανός σε εξάγωνο με τον Ήλιο προσπαθεί να σώσει τις καταστάσεις. Θέματα υγείας θέματα κοινωνικά.. θέματα εργασιών..θέματα που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα δεν βρίσκουν τις ανάλογες λύσεις. Μόλις φτανει μεσημέρι Τρίτης η Πανσέληνος στην κορύφωση της.. ακριβώς μετά ο Κρόνος εισέρχεται στους Ιχθείς Μία καινούργια ενέργεια μέσα στο χάος του ιχθύ οπου και ο Κρόνος θα χάσει τα καλύτερα του εκεί και ο ιχθύς θα χάσει και εκείνος τα καλύτερα του στοιχεία. 
 
ΑΦΎΠΝΙΣΗ και τέρμα οι ΨΕΥΔΑΊΣΘΗΣΕΙΣ πλέον.. Ωριμότητα πίεση αλλά και η φαντασία το ταξίδι της ψυχής όλα αυτά θα περάσουν από μία κρίση τα επόμενα 2,5 χρόνια. Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθείς αλλάζουν οι ενέργειες. Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι τέλος τα του Κρόνου. 11 έχουμε την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη από τους Διδύμους ίσως κάποιες συμφωνίες οικονομικές επαγγελματικές ερωτικές γίνουν αυτό το διάστημα για τα Γ δεκαήμερα ενώ ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό φέρνει κάποιες θετικές ξαφνικές ειδήσεις. Χείρωνας και Δίας αγκαλιά μεγεθύνουν κάποιες καταστάσεις που σας πλήγωσαν μη κατά φέροντας να σας γιατρέψουν.. 
 
Ήδη αρχίζει να επηρεάζει ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που κάνει αυτή την Πανσέληνο ακόμα πιο δόλια πιο φορτική.. ξεκινάνε προβλήματα... πάλι θα έχουμε θέματα με νοσοκομεία αναπνευστικά ατυχήματα λοιμώξεις ψευδαισθήσεις ελλείψεις φαρμάκων παγίδες θέματα με χημικά ουσίες νερό βροχές πλημμύρες Τουλάχιστον μέχρι τις 20 του Μάρτη επιρροή της δύσκολης όψης..
Με τον Άρη στους Διδύμους παλεύουμε από τον Αύγουστο εκεί όπου δίνετε όλοι τις μάχες σας. Η Όψη η οποία έχει ξαναγίνει και τέλος Οκτώβρη στις 28 και στις 19 Νοέμβρη με ορθό ανάδρομο τον Άρη τώρα και οι δύο πλανήτες ορθοί... 3η και φαρμακερή που λένε έχει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική. 
 
Κριοι..
Συζητήσεις πολλές σχέσεις κρυφές αδιέξοδες..θέματα ίσως με εργασία με υγεία... σας απασχολήσουν προβλήματα της καθημερινότητας. Προσοχή σε ατυχήματα προσοχή σε λάθος σκέψεις... ο Κρόνος στους ιχθείς είναι εκεί για να σας μαζέψει τις ψευδαισθήσεις και να σας ξυπνήσει λίγο αργότερα. Το Σάββατο το λες και ερωτικό. Κυριακή ψάχνετε και εσείς να κλείσετε πληγές .
Ταύροι..
Ερωτική Πανσέληνος αλλά συναισθηματικά δεν ικανοποιήστε... τα ξαφνικά του Ουρανού ακόμη στο ζώδιό σας.. σας αναστατώνουν θέματα οικονομικά επαγγελματικά συζητιούνται στο Παρασκήνιο. Θέματα παιδιών αναστατώνουν γονείς ενώ το Σαββατοκύριακο προσπαθείτε να τα βρείτε με κάποιους φίλους οι οποίοι μπορεί να είναι και κρυφοί εχθροί.
Δίδυμοι..
Το σπίτι αφορά αυτή η Πανσέληνος.. εσείς λίγο επιθετικοί να πω και λίγο προδομένοι.. λάθος σκέψεις κάνετε...θέματα επαγγελματικά θα τονίσει ο Κρόνος από τη νέα του θέση.. Θα πρέπει να βάλετε φρένο και να σταθεροποιήσετε καταστάσεις σε οτι αφορα την καριέρα σας. Σαββατοκύριακο με φίλους.. συζητήσεις για επαγγελματικά και συζητήσεις οι οποίες λίγο μπερδεμένες λόγω του Ποσειδώνα τίποτα δεν ξεκαθαρίζει.. 
Καρκίνοι..
Ότι έχει να κάνει σχέση με την καθημερινότητα με άμεσους συγγενείς με εμπόριο social media σας απασχολεί αυτό το διάστημα. Σας λείπουν κάποια χαρτιά για να προωθήσετε κάτι επαγγελματικό. Ο Κρόνος από τους ιχθείς ίσως σας καθίσει στα Θρανία κάποιο σεμινάριο σπουδές.. ενώ εμποδίζει λίγο τις επαφές με το εξωτερικό με άτομο από μακριά. Σαββατοκύριακο συζητήσεις δίνουν και παίρνουν με άτομα κύρους προσοχή στην υγειά σας με τον Άρη στο 12ο σας οίκο σε δύσκολες όψεις με Ποσειδώνα...θέματα Φθινόπωρου ξανά μπροστά σας.
Λέοντες.. 
Επαγγελματικές ανατροπές ανατροπές στα οικονομικά.. κάποιες συμφωνίες οικονομικές.
Κάποιοι δεν είναι φίλοι ξυπνάτε από ψευδαισθήσεις. Διεκδικείτε κάτι που χάσατε ένα Φως στο τούνελ.
Το Σαββατοκύριακο μία επιτυχία ξαφνική..Ίσως και μία απόδραση σε ένα μέρος που αγαπάτε.. προσοχή σε οικονομικά λάθη λόγω Ποσειδώνα το επόμενο διάστημα απώλειες.
Παρθένοι..
Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας.. Ο Ήλιος απέναντι συνεργασίες στο μικροσκόπιο.. θέματα επαγγελματικά που δεν σας βγαίνουν έτσι όπως θέλετε φέρνουν διαμάχη Ο Κρόνος στους Ιχθείς απέναντι θα φέρει πιέσεις θέλει να στεριώσει κάτι είτε σχέση είτε γάμο είτε συμφωνία συνεργατών. Ένα φως στο Οικονομικό αδιέξοδο φαίνεται το Σαββατοκύριακο.. μία ξαφνική επιχορήγηση ρύθμιση.. σας ηρεμεί Λίγο προσοχή σε επαγγελματικές τοποθετήσεις... και στα του γάμου σας... με τον Άρη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα το επόμενο διάστημα κάτι ανάλογο με το Φθινόπωρο.
Ζυγοί..
Κυκλοθυμικοί μία ενδοσκόπηση θα φέρει η Πανσέληνος σχετικά με τα εργασιακά σας μία οικονομική αμοιβή ξαφνική για να κλείσει τα μάτια. Ο Κρόνος στους Ιχθείς θα πιέσει στην καθημερινότητα προσοχή σε θέματα υγείας μυοσκελετικά δόντια δέρμα.. σε θέματα εργασίας ο ελεύθερος χρόνος λιγότερος. Σαββατοκύριακο απέναντι Αφροδίτη παίζει με τον Άρη.. μία απόδραση θα βελτιώσει τις σχέσεις ή το γάμο σας... μία συνεργασία σχετικά με οικονομικές συμφωνίες. Κάποιος προσπαθεί να σας γιατρέψεις στις 11 αλλά ο Ποσειδώνας από τον δύσκολα σας επηρεάζει. 
Σκορπιοί..
Τα προβλήματα του Ουρανού μερικές φορές είναι καλά κάποιοι συμμετέχουν να σας γλιτώσουν από θέματα που προέκυψαν με φίλους είτε οικονομικά είτε συναισθηματικά. Κρόνος στους Ιχθείς θα απαιτήσει δεσμεύσεις σε σχέσεις σε θέματα παιδιών για σας τους γονείς. Σαββατοκύριακο μία επαγγελματική αμοιβή κάτι ευχάριστο για την υγεία σας. Ερμής σε εξάγωνο με Ουρανό.. απρόβλεπτες συναντήσεις. Προσοχή στα έξοδα λόγω του Άρη και σε απώλειες χρημάτων σε τετράγωνο με Ποσειδώνα.
Τοξότες..
Ανατρεπτική καθημερινότητα σχετικά με την Πανσέληνο.. της εικόνα σας προς τα έξω θέματα επαγγελματικά σας απασχολούν μία σχέση μία συνεργασία.Ο Κρόνος θα πιέσει στο σπίτι Θα πρέπει να γίνετε λίγο πιο αυστηροί και να μην αφήνετε τους άλλους να σας εκμεταλλεύεται. Ερωτική Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη το Σαββατοκύριακο είτε μία απόδραση ικανοποιητική είτε για τους γονείς ένα θέμα παιδιών λύνεται. Στο τέλος της εβδομάδας το τετράγωνο Άρη Ποσειδώνα φέρνει δολιότητας ανάμεσα σε σχέσεις συνεργασίες με άτομα του σπιτιού πολλά μπερδέματα.
Αιγόκεροι..
Ίνα ταξίδι.. επαφές με άτομα από το εξωτερικό κάτι από μακριά ευνοείται με την Πανσέληνο.. αν και η καθημερινότητα είναι τόσο πιεστική που δεν μπορείτε να χαρείτε ούτε καν και τον έρωτα με τα παιδιά σας οι γονείς. Ο Κρόνος στους Ιχθείς θα βάλει θεμέλια σε ότι έχει να κάνει με εμπόριο με ταξίδια με μετακινήσεις social media διαδίκτυο. Κάτι ευχάριστο στο σπίτι το Σαββατοκύριακο μία μάζωξη μια χαρά.. κάτι που σας ικανοποιεί ιδιαίτερα για να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα που είχαν προηγηθεί. Ο Άρης τετράγωνο Ποσειδώνα προσοχή στην υγείας σας στην καθημερινότητά σας και τις δολιότητες με τους συναδέλφους.
Υδροχόοι..
Τα θέματα της Πανσέληνου στην Παρθένου τονίζονται. Κυρίως οικονομικά με τρίτους δάνεια τράπεζες.. Προσέξτε θέματα σπιτιού ή κάποιο άτομο που δείχνει ότι βοηθάει. Κάτι σας κυριεύει από φόβο.Ο Κρόνος στους Ιχθείς θα σας μάθει πώς είναι η αποταμίευση αλλά θα σας φέρει οικονομικές στερήσεις και συναισθηματικές. Σαββατοκύριακο εάν είστε γονείς περάστε το με τα παιδιά σας ενώ οι ερωτευμένοι με τον έρωτά σας. Ο Άρης και ο Ποσειδώνας το επόμενο διάστημα θα μπλέξει ερωτικά και οικονομικά και έξοδα εντυπωσιασμού που δεν θα σας ωφελήσουν στο πορτοφόλι σας.
Ιχθείς..
Απέναντι Πανσέληνο βοηθάει ο Ουρανός αλλά δεν βοηθάνε τρίτα άτομα που εμπλέκονται σε μία σχέση που περνάει κρίση. Ο Κρόνος στο ζώδιό σας θα σας ωριμάσει και θα σας εκπαιδεύσει τα επόμενα 2,5 χρόνια σε πάρα πολλά. Θα δώσει κύρος σε εσάς που δουλέψατε σκληρά και άνοδο μέσα από επίμονη και υπομονή. Αφροδίτη σε εξάγωνο με Άρη το Σαββατοκύριακο δείχνει πιέσεις από το σπίτι ενώ μία οικονομική αμοιβή σας ικανοποιεί ιδιαίτερα Ο Άρης τετράγωνο με τον Ποσειδώνα το επόμενο διάστημα θα φέρει περίεργες καταστάσεις στο σπίτι στα οικογενειακά θέματα που ίσως σας μπλοκάρουν και δεν θα ξέρετε πώς να τα διαχειριστείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: