ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Η UBS επιδιώκει να τερματίσει τη συμφωνία για την Credit Suisse

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η UBS επιδιώκει να τερματίσει τη συμφωνία για την Credit Suisse 

Μιλάμε για εκπληκτικά νέα.!! Η UBS φέρεται να συμμετέχει σε συναντήσεις όπως χθές το βράδυ, επιδιώκοντας να τερματίσει τη συμφωνία της για την απόκτηση της CREDIT SUISSE!

Εάν η UBS υποχωρήσει, τότε η Credit Swiss θα αποτύχει, θα εισέλθει σε χρεοκοπία, και αυτό θα σημαίνει ότι μια τράπεζα Bulge-Bracket-Bank (γνωστή και ως "πολύ μεγάλη για να αποτύχει") έχει καταρρεύσει. 

Οι επιπτώσεις στο Παγκόσμιο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα θα είναι, ανυπολόγιστες. Μια αθέτηση εξαγοράς της Credit Suisse θα ενεργοποιούσε τις ανταλλαγές πιστωτικής προεπιλογής και θα έθετε την τράπεζα σε DEFAULT σε όλα της τα συμβόλαια .

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα "Black Swan Event" που θα θέσει σε κίνηση ένα φαινόμενο Domino, κάνοντας  ΜΕΓΑΛΕΣ  τράπεζες να καταρρεύσουν σε όλο τον κόσμο. (Ο πρώτοι που σας μίλησαν για Ντόμινο καταρρεύσεων στις τράπεζες  είμασταν εμείς ΕΔΩ. ανεβάζοντας μάλιστα το βίντεο με το V for Venteta )

Παίδες σας το λέω μπαίνει ο Άρης στον Καρκίνο που ΔΕΝ είναι καλό αυτό, και προς το τέλος του Απριλίου  που έχει τις εκλείψεις τέλη Απριλίου αρχές Μαΐου θεωρώ ότι αυτές οι δύο εκλείψεις θα είναι ΤΡΑΓΙΚΕΣ. Θα είναι τραγικές από κάθε άποψη ,με συμμετοχή μέσα Δία ,Ουρανού, της κακομοίρας θα γίνει. Απρίλιο Μάιο περιμένω τα χειρότερα , αλλά και ο Μάρτης δεν νομίζω ότι θα βγεί ανώδυνα. Φανταστείτε ότι ο Φεβρουάριος ήταν καλύτερος και είδατε πόσα συνέβησαν....σεισμός στην Τουρκία, το έγκλημα στα Τέμπη, το τρένο στην Αίγυπτο, οι κατολισθήσεις στην Βραζιλία και ένα σωρό άλλο που αυτήν την στιγμή δεν θυμάμαι για να τα γράψω.

Αφού λοιπόν αφού ο Φεβρουάριος με όλα αυτά τα τραγικά γεγονότα που έγιναν μέσα σε σε αυτόν είναι καλύτερος, τότε φανταστείτε τι έχει να γίνει τον Απριλομάη μας που λέει και το τραγούδι.!! Τση πουτάνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: