ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Σώπα!!! Είδες τον ελέφαντα μέσα στο δωμάτιο;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σώπα!!! Είδες τον ελέφαντα μέσα στο δωμάτιο;;

Και την επενδυτική βαθμίδα της χώρας που την πας;; Το ότι σε κάθε είσπραξη από πλειστηριασμούς, εκμετάλλευση ή πωλήσεις ακινήτων τα περισσότερα χρήματα από τα κέρδη τους θα βγαίνουν στο εξωτερικό, χωρίς ποτέ να ξαναμπαίνουν μέσα , είναι λεπτομέρεια για σένα.

Φοινικοβαβυλώνιο κάθαρμα.

Όλοι βλέπουν τι συμβαίνει στην χώρα..... εκτός από τους πανέξυπνους ψηφοφόρους της Νέας Δειμιοκρατίας.Θα ξυπνήσουμε ένα πρωί....και θα έχουν πουλήσει την Ακρόπολη.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι να δει κ.Λύκαστρε, αφού αυτός τον έφερε, με την είσοδο στην ευρωζώνη,μαζί με τον εθνάρχη/σκατά στον τάφο του που μας έμπασε στη σφηκοφωλιά,και τις μνημονιακές κυβερνήσεις.(όχι ότι οι υπόλοιποι ήταν καλύτεροι, αλλά αυτοί οι δυό ήταν το τερνιγκπόηντ που λένε και στο χωριό μου)
ΝΔλες πρέπει να είναι μόνο οι σιτιζόμενοι από το κράτος (συνταξιούχοι, εργολάβοι ΣΔΙΤ,"του κόμματος"που λεγε και ο Παπαγιαννόπουλος).
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

Μμ2 είπε...



Αλλά κι εκείνος ο Μπουμπουκογενίτσαρος τηλετσιρικράχτης, το σκατό του Γκαίμπελς, τί πετάγεται κάθε τόσο σαν την πορδή των γεγονότων;
Δεν ξέρει ότι όποιος έβαλε κιπά στο νεοφώτιστο κεφάλι δεν μλάει πιά αλλά ¨παραμιλάει;¨

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλε Μμ2...ο μόνος που μπορεί να τον συναγωνιστεί στις μαλακίες που λέει είναι ο GAP. Αν και ο γιωργάκης είναι λίγο ζαβλακωμένο στον εγκέφαλο... μιλάμε για διεθνή πτυελοδοχεία του ισραηλινού σιωνισμού... και όχι μόνο!

Θα πρέπει να καταλάβουν... τα τοπικά και "δημοκρατικά" - "συνταγματικά" κόμματα της C.I.A. και B.N.D. ότι ο πολύς κόσμος τους έχει σιχαθεί στην κυριολεξία και για αυτό φταίνε τα κόμματα, της Ν.Δ. ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ.λ.π με την φανερή δολοπλοκία τους, τα ψέματα τους, την εχθρότητα τους σε ένα αποβλακωμένο λαό... και το μίσος τους για κάθε τι ελληνικό.. .το μόνο που θα επιφέρουν θα είναι το τραγικό τέλος τους... και τίποτα άλλο!!

Αυτό είναι υπόσχεση.. θα έρθει η ώρα για αυτό! Και στις ΗΠΑ να πάνε πάλι δεν θα σωθούν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Κατ' αρχήν επιβάλλεται να θυμηθούμε ποιός είναι ο Αλέξανδρος Γεωργιάδης...Τίποτα δεν είναι τυχαίο... υπάρχει θέμα οικογενειακής ψυχιατρικής υγείας με αυτούς.

Βλέπουμε ότι στην Ελλάδα η παντός είδους δεσποτία, δεν αλλάζει όσο υπάρχει αυτού του είδος το πολίτευμα... που αναπαράγοντας και κλωνοποιώντας κατ' ουσίαν προγράμματα... αφήνει περιθώρια σε κάθε είδους πολιτικά κνώδαλα να ζουν και να βιούν πάνω στις ζωές των υπολοίπων.

Εσύ που διαβάζεις αυτές τις γραμμές.... η ζωή σου δεν αξίζει όσο η ζωή ενός Γεωργιάδη... είσαι αναλώσιμος, γιατί εσύ έδωσες αυτό το δικαίωμα εδώ και δεκαετίες... απλά σε στιγμές κρίσεως, η αναλωσιμότητα σου, φαίνεται περισσότερο.. χτυπάει περισσότερο στο μάτι.

Ανώνυμος είπε...

κ.Λύκαστρε, να τιμήσω και γω την ημέρα της γυναίκας μέσα στα πλαίσια της πολιτικής ορθότητος,και να σας σικαιολογήσω αν δεν το ανεβάσετε, είπαμε να κάνουμε χιούμορ, αλλά να και μην το παρακάνουμε

https://www.youtube.com/watch?v=0Tlhd2GJ8gA


(ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ)