ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Ήδη μιλάνε για συμφωνίες μειωμένης υφαλοκρηπίδας (8,5νμ) και ποιος ξέρει τι άλλο. Οι Τούρκοι Εσωτερικού που λέγαμε...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Όχι ότι ο Αναστασιάδης είναι καλύτερος...αλλά όταν μιλάμε για την οικογένεια Μητσοτάκη,μιλάμε για τους  μεγαλύτερους προδότες του έθνους,το εθνικό καρκίνωμα. 

Όταν ο πρώην πρόεδρος της Κύπρου,φουλ φιλοαμερικανός φτάνει σε αυτό το σημείο να αποκαλύπτει αυτά τα σημεία και τέρατα για Μητσοτάκη και ΗΠΑ ας σκεφτούμε τον κίνδυνο που διατρέχει ο Ελληνισμός.

"Η Κύπρος δεν είναι στις προτεραιότητες της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής" γράφει η ΕΣΤΙΑ. Μακάρι να μην ήταν λιγότερη ζημιά θα έκαναν Μητσοτάκης και Δένδιας,δυστυχώς είναι αι θέλουν να την παραδώσουν όλη στην Τουρκία. Αυτά που κάνουν τα λαμόγια των Αθηνών θα τα βρούν μπροστά τους.

Ήδη μιλάνε για συμφωνίες μειωμένης υφαλοκρηπίδας (8,5νμ) και ποιος ξέρει τι άλλο. Οι Τούρκοι Εσωτερικού που λέγαμε...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΑΝστασιάδης ήταν πρώτος στη λίστα με τους Α(υ)νάνες(=υπέρ του σχεδίου Α{υ}νάν),που θα είχε τελειώσει την Κυπριακή Δημοκρατία ως οντότητα εδώ και 18 χρόνια,αλλά τους χάλασε τα σχέδια ο ΜΟΝΟΣ εθνάρχης της Κύπρου ο αείμνηστος Τάσσος Παπαδόπουλος.Και καταντήσαμε να βγαίνει πιό μπαντριώτηζ από τα εδώ κουνάβια
Ωστόσο έκλεισε αυτή η ένδοξη παρένθεση του σύγχρονου ελληνισμού με την εκλογή του γ.γ.ΑΚΕΛ, και ξαναγυρίσαμε στην αποικιοκρατούμενη πολιτική,με μπροστάρηδες τους ΕΛΙΑΜΕΠηδες,και τους Σημιτανθρώπους(με τη διττή έννοια,του Κώστα,και της φυλής),που έχει εξαπλωθεί τόσο ως καρκίνωμα , που έχει κάνει σ'όλο το πολιτικό φάσμα μετάσταση,και λειτουργεί αυτόνομα χωρίς τον Κώστα, και τον αδερφό του που κινούσε τα νήματα από τα κεντρικά του 4ου Ράηχ, που τουλάχιστον ψόφησε, και μας άδειασε τη γωνιά
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ