ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει στο Μαξίμου ανάμεσα στους Αμερικανούς επικοινωνιολόγους και το εκλογικό επιτελείο της κυβέρνησης.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει στο Μαξίμου ανάμεσα στους Αμερικανούς επικοινωνιολόγους και το εκλογικό επιτελείο της κυβέρνησης.
 
Οι Αμερικάνοι υποστηρίζουν ότι πρέπει να βγουν τα βαρίδια εκτός ψηφοδελτίων και να προκηρυχθούν άμεσα εκλογές.Το επιτελείο... Γεραπετρίτης Σκέρτσος, Δημητριάδης Βορίδης κλπ.... επιθυμεί την μετάθεση των εκλογών όσο πιό αργά γίνεται με την συμμετοχή όλων αυτών στα ψηφοδέλτια.
 
Οι επικοινωνιολόγοι είναι ένα κλικ από την αποχώρηση.Για τους νεκρούς και την δολοφονία στα Τέμπη....δεν ασχολείται κανείς... πέρα από την εντολή που έχει δωθεί στους πληρωμένους δημοσιογράφους  για συγκάλυψη.
 
Σε όλη την Ευρώπη φωνάζουν ότι η χώρα κυβερνάται από μιά εγκληματική συμμορία.Μόνο στην πατρίδα μας μιά χούφτα παλιάτσοι που περιμένουν διορισμούς, θαλασσοδάνεια, εξυπηρετήσεις και νέα λίστα Πέτσα...... έχουν αντίθετη άποψη. Στη χώρα που κυβερνά ο απόγονος ενός Καταδότη..... ένας ηλίθιος έγινε υπουργός λόγω επιθέτου και κάποοι συζητάνε αν θα είναι ξανά υποψήφιος κι όχι γιατί δεν έχει ακόμα προσαχθεί.!!!
 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι δουλειές δεν σταματάνε όμως
Σημειώνεται ότι το Λιμενικό Σώμα διαθέτει ήδη τέσσερα παράκτια περιπολικά σκάφη ίδιου τύπου, που έχουν ολικό μήκος 36,3 μέτρα, ξεπερνούν σε ταχύτητα τους 35 κόμβους και παράλληλα διαθέτουν αυτονομία κίνησης που υπερβαίνει τα 1.000 μίλια.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά των σκαφών είναι τα ακόλουθα:
– Ολικό Μήκος: 36,30 μέτρα.

– Ολικό Πλάτος: 7,45 μέτρα.

– Μέγιστη Ταχύτητα: Άνω των 35 κόμβων.

– Υπηρεσιακή Ταχύτητα: Άνω των 32 κόμβων.

– Μέγιστη ακτίνα ενέργειας με την οικονομική ταχύτητα: άνω των 1000 Ν.Μ.

– Επιχειρησιακή Ικανότητα (Sea State) με κατάσταση θαλάσσης 5 κατά Douglas.

– Αριθμός Επιβαινόντων: 32 άτομα (12 μέλη πλήρωμα + 20 επιβάτες/διασωθέντες).

https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%A1644653%CE%A0%CE%A9-4%CE%9A%CE%A9?inline=true

https://www.onalert.gr/eksoplismoi/limeniko-soma-apofasistike-i-promitheia-dyo-paraktion-peripolikon-skafon-typoy-p355-deite-analytika/506572/

Ανώνυμος είπε...

πέραν των σωστικών για να συνεχιστούν οι μπίζνες με τους δουλέμπορους, να σας ενημερώσω ότι κάπου πήρε το μάτι μου 2-3μέρες πριν για παραίτηση του Γκρίνμπεργκ (μη μου πείτε ότι είναι της γνωστής φυλής, ΔΕΝ έχει σύννεφα η Αττική σήμερα να πέσω),είχα διαβάσει ότι ήταν στην "εκστρατεία" της Χίτλερυ.Λέτε να έβαλε το χέρι του ο Τραμπ και οι Ρώσσοι πάλι;;;
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

Ανώνυμος είπε...

Οι Ιταλοί μπήκαν σφήνα για τις κορβέτες και ίσος για σκάφη του λιμενικού.......
Η τραγωδία στα Τέμπη εμπλέκει ύποπτη Ιταλική εταιρία....
Και κάπου στο βάθος...πίσω από την κουρτίνα...οι περιούσιοι.........

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Ανώνυμος είπε...

Αν ισχύουν αυτά τα οποία αθροίζονται ως σκόρπιες πληροφορίες για την διάδοση ραδιενεργειας με την έκρηξη πυρηνικών καυσίμων στο τραίνο, τα άμεσα συμπτώματα εγκαυμάτων των πυροσβεστών χωρις φωτιά,την ασφαλτοστρωση του χώρου της έκρηξης, τις γενικές αναφορές Κούγια, τότε ίσως δούμε ένα Κοσλοντουϊ Τεμπών;Περιμένει πότε κανείς να ανακοινωθεί τι κουβάλαγε παράνομα το τραίνο; Πυρηνικα αποβλητα παραγουν οι γείτονες Βούλγαροι. Τα κοντεινερς πήγαιναν Ισραήλ. Ο κατάλληλος συνδυασμος για χρήση απεμπλουτισμενου ουρανίου.
Σε μια εβδομάδα ποιος θα μας πει σε ποια κατάσταση θα βρίσκονται οι διασωθέντες και οι διασώστες;Οι ασθενείς που δεν τα καταφέρνουν να αντεπεξέλθουν, μετά από το οξύ σύνδρομο έκθεσης στη ραδιενέργεια, αποβιώνουν σε μερικούς μήνες μετά από την έκθεση τους.
Μπορεί αυτο να κρυφτεί;
Αν αυτα εμπιπτουν τον χωρο της συνομωσιολογιας ας το διαψεύσουν τωρα.