ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧOΟ.. ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ AΓΝΩΣΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΙΣ 23 ΜΑΡΤIΟΥ 2023..

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧOΟ.. ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ AΓΝΩΣΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΙΣ 23 ΜΑΡΤIΟΥ 2023..

Πλούτωνας μικρός νάνος πλανήτης ανακαλύφθηκε το 1930 και φέρνει την αναγέννηση. Στις 23/3/2023 η δοκιμαστική είσοδος του στον Υδροχόο έως 2044 θα φέρει αργές ριζικές αλλαγές αναγέννηση στην κοινωνία αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.
 
Επιρροή..
2023 έως 2031 για τα Α δεκαήμερα
2031 έως 2037 για τα Β δεκαήμερα
2037 έως 2044 για τα Γ δεκαήμερα. 
 
Στο επαναστατικό ζώδιο του Υδροχόου Θα αλλάξει την Ιδεολογία μας... έχει ιδιαίτερη δύναμη σε βάθος.. μεταμορφώνει θανατώνει για να αναγεννηθεί. Θα αλλάξουν πολλά.. 
 
Ο Πλούτωνας καταστρέφει τα θεμέλια και χτίζει το καινούργιο σε ένα ζώδιο πρωτοποριακό που κυβερνά την τεχνολογία καταλαβαίνετε ποιες θα είναι οι εξελίξεις.. Συγχρόνως θα θέλουμε να απελευθερωθούμε.. κάτι ανάλογο με την αμερικανική επανάσταση τη Γαλλική Επανάσταση τον διαφωτισμό σαν να βγαίνεις από το Μεσαίωνα. 
 
Στον Αιγόκερω ήταν διαφορετικός... Προσπαθούσε να ελέγξει κυβερνήσεις εξουσίες κράτη κόμματα τα οποία πολλά διέλυσε..Τώρα γίνεται ακραίος και πάλι αλλά όμως τα ζητούμενα του. Κομβικές αλλαγές για όλους τα επόμενα 20 χρόνια. 
 
Παραδοσιακά κυβερνά τον Σκορπιό ζώδιο θανάτου και Αναγέννησης.. τώρα στον Υδροχόο ψάχνουμε την υψηλή επιστημονική ευφυΐα. Ολόκληρα έθνη θα μεταμορφωθούν παγκοσμιοποίηση σε συλλογικό επίπεδο. Άλλωστε οι αργοί πλανήτες αφορούν εποχές.. 
 
Στα επόμενα χρόνια πεποιθήσεις αντιλήψεις θα αλλάξουν.. κοινωνίες θα ξεσηκωθούν Έθνη.. εξεγέρσεις επαναστάσεις .. άλλωστε μέσα από μία επανάσταση κάνεις πάντα την αλλαγή. Τεχνολογία Διαδίκτυο τηλεπικοινωνίες και εκεί θα έχουμε σημαντικές αλλαγές επιστημονικά καινούργια επιτεύγματα,καινούργιες ανακαλύψεις εφευρέσεις σπουδαίες διαστημικά ταξίδια.. Ίσως και να συναντήσουμε κάπου τους εξωγήινους για να μάθουμε πράγματα για αυτούς... διαστημόπλοια κάποιοι ψάχνουν ήδη καινούργιο τοπο κατοικίας πέρα από τον πλανήτη γη. 
 
Ώρα για προβληματισμό και αλλαγή βάσης δεδομένων αυτά που βλέπαμε σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας... τώρα θα γίνουν πραγματικότητα. Βαδίζουμε σε μία εποχή υψηλής επιστημονικής ευφυΐας ομαδικές δράσεις και όχι ατομικές.. αναζήτηση Ελευθερίας Ανεξαρτησίας ισότητας ανθρωπίνων δικαιωμάτων πολλά θα έρθουν στο προσκήνιο. 
 
Ο μυστήριος Πλούτωνας μεταμορφώνει μέσα από ένταση.. είναι καταλύτης από τη φύση του.. οι ενέργειες εκδηλώνονται μοιραία είμαστε στη διάσταση του χρόνου... ποιος θα επιζήσει αύριο. Θα ψάξουμε λύσεις κάποιος θα μας δώσει δύναμη και θα νιώθουμε δυνατοί να παλέψουμε να γκρεμίσουμε.. να ξαναχτίσουμε. Θα μας δείξει την αλήθεια.. πολλά θέματα και βιολογικής φύσης χημείας γενετικής κάτι σχετικό με το DNA. Κάποιοι όμως θα προσπαθήσουν να χειραγωγήσουν τη μάζα τα ρομπότ η τεχνητή νοημοσύνη προ των πυλών.. 
 
Γενικά η τεχνολογία θα αλλάξει το κύτταρο του ανθρώπου σε ομάδες. Εμμονές επίσης.. τις οποίες θα πρέπει να διαχειριστείτε.. κρίσεις αρκετές μέσα από θανάτους.. Ίσως και κάποιου είδους απομόνωσης μέσα από την πρόοδο της τηλεπικοινωνίας.. Ίσως έχουμε και τις τηλε μεταφορές τηλεκίνηση.Νέες γνώσεις και πληροφορίες που θα προσπαθήσουν να τις βάλουν μέσα στο μυαλό μας.. ένα είδος τσιπαρισματος.. τεχνητή νοημοσύνη κλώνους ελεγχόμενος... 
 
Η τέχνη της νοημοσύνης θα πάρει άλλη διάσταση πέρα από θρησκείες κάποιος θέλει να εξουσιάσει βαθιά την ψυχή μας τους φόβους μας τα πάθη μας.Είμαστε έτοιμοι να αφυπνιστούμε να τα αλλάξουμε όλα... 
 
Εκεί το Φεβρουάριο του 2024 θα έχουμε Πλούτωνα Αφροδίτη Άρη στον Υδροχόο κάποιος ομαδικός έλεγχος εκεί είχαν συναντηθεί Δίας Κρόνος και ξεκίνησαν τα lockdown. Όταν Αφροδίτη Πλούτωνας Άρης στον Αιγόκερω στην 27° το 2022 το Μάρτη ξεκίνησε ο πόλεμος Ουκρανία Ρωσίας.. έλεγχο αγωγών ενέργειας πολέμου επισιτιστική κρίση και ακρίβεια.
 
Ο πόλεμος έχει αλλάξει τρόπο μέσω της τεχνολογίας δεν είναι ξεκάθαρος μέσω drone. Ο Πλούτωνας ανακαλύφθηκε το 1930 στο Λέοντα τώρα θα είναι ακριβώς απέναντι στον Υδροχόο και κάθε δύο χρόνια συναντιέται με τον Άρη το 2020 είχαμε Κρόνου Πλούτωνα ακρίβεια μαζί για νέους κύκλους το 2022 Πλούτωνα Άρη Αφροδίτη στον Αιγόκερω και τώρα στον Υδροχόο Πλούτωνα Άρη Αφροδίτη και ον Μαρτη του 2026 και άλλη συνάντηση στον Υδροχόο . Σημαντικά διαστήματα αλλαγών. 
 
Κλιματική αλλαγή πολιτική αστάθεια ανισότητα καταστροφές λάθη γενικά. Τουλάχιστον μέχρι το 2026 θα γίνουν μετακινήσεις άλλων πλανητών σε ζώδια του αέρα και της φωτιάς θα πάει και Κρόνος Ποσειδώνος τον Κριό Ουρανός στους Διδύμους. Τότε θα δούμε φως.. (το 2026)
 
Ο Πλούτωνας είναι ο ρυθμιστής ο καταλύτης που αλλάζει την κοινωνία μας αργά αλλά σταθερά.Μας μεταλλάσσει μας κατευθύνει ακόμα και εκρήξεις ηφαιστείων μπορούμε να δούμε γενικά βία όλα τα ξεσπάσματα στα άκρα. 
 
Ο άνθρωπος εξορίζεται σιγά-σιγά.. αντικαθίσταται από τις μηχανές.. σουπερμάρκετ χωρίς ταμία τράπεζες επίσης.. σιγά-σιγά τα κλεισίματα μετά την Πανδημία και η συνοδός Κρόνου Πλούτωνα σε ένα καινούργιο κύκλο. Έβαλαν τους φόβους μας στο νου μας.. Κάποιοι προσπαθούν μέσα από έλεγχο μέσα από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης από την προπαγάνδα από τον εθισμό στο Διαδίκτυο τα τηλέφωνα γενικά προσπαθούν να ελέγχουν τους άλλους.
 
Είδατε ότι δεν μπορείτε χωρίς το τηλέφωνό σας να κινηθείτε πουθενά και νοιώθετε ότι χάνεστε από τον κόσμο. Επανεκκίνηση να αλλάξουν πολλά και πρώτα από όλα θα αλλάξουν οι πολιτικοί τα συστήματα οι ομάδες τα κόμματα πάμε για την παγκόσμιοποίηση. Συγχρόνως.. λαθρομεταναστευτικές ομάδες και αυτές στην Ευρώπη θα έρθουν συλλογικές συνειδητοποιήσεις μετά από τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω με τις σκληρές του όψεις και τετράγωνο με τον Ουρανό τα μνημόνια τα λάθη.. Ο πλούτος σε λίγα χέρια σε βάρος των πολλών και αυτό με βίαιο τρόπο.. 
 
Θα χαθούν περιουσίες Θα γκρεμιστούν είδωλα Θα γκρεμιστούν άρχοντες..Η λέξη που θα κυριαρχεί είναι αμφισβήτηση για να βγούμε από το τούνελ. Από το 2023 και μετά θα δούμε να ισοπεδώνει... τα άχρηστα να τα στέλνει για ανακύκλωση. 
 
Στον Υδροχόο το σπίτι του Ουρανού μέσα από νέες ανακαλύψεις μέσα από το καινούργιο θα αναζητήσουμε νέους τρόπους διαβίωσης αλλά και διακυβέρνησης αλλαγή ιδεολογίας απελευθέρωση από το χρήμα.. όχι όμως και από το ρατσισμό. Πολλές μάχες για το ρατσισμό θα γίνουν λόγω και του μεταναστευτικού κινήματος αλλαγές ηγεσίες και ισορροπία Δυνάμεων θα αργήσει να ρθει.. 
 
Δεν υπάρχουν καλοί αρχηγοί αλλά και εμείς θα πρέπει να αλλάξουμε την κοσμοθεωρία μας είμαστε στο μεταίχμιο αφήνουμε μία παλιά εποχή για μία νέα και ειδικά τώρα που και ο Δίας θα περάσει στον Ταύρο και θα κάνουν το 1ο τετράγωνο Πλούτωνας Δίας.. βόμβα στα θεμέλια της οικονομίας.. μαζικές χρεοκοπίες.. θα αδειάσουν πορτοφόλια θα χαθούν σπίτια. 
 
Ο πλούτος αλλάζει χέρια για όσους άδικα πήραν περιουσίες από τους άλλους. Το 2020 συναντήθηκαν ο Δίας με τον Πλούτωνα τον Απρίλιο ένας νέος κύκλος ξεκίνησε και τώρα είναι στο τετράγωνο τους.. το ξεκαθάρισμα. Οι δεσμοί συμμετέχουν από Ταύρο Σκορπιό που σημαίνει αφορά πολύ κόσμο. 
 
Πάλι θα δούμε φόβους για βιολογικό πόλεμο.. Για πυρηνικό πόλεμο τουλάχιστον μέχρι το 2025 θα υπάρχει αυτός ο φόβος.
 
Ο Δίας υπερβάλλει στα τετράγωνο του και ο Πλούτωνας είπαμε διαλύει από τη ρίζα. Θέματα με τράπεζες..οικονομικές απάτες σκάνδαλα.. καταστροφή της τροφικής αλυσίδας από διάφορες καιρικές ακραίες συνθήκες.. μεταλλάξεις στα τρόφιμα ήδη τα έντομα στη διατροφή μας. 
 
Ο Πλούτωνας τετράγωνο με Δία όψη διαφθοράς.. την έχει και η Ελλάδα στο χάρτη της θα βγουν λοιπόν πολλές αποκαλύψεις. Κάποιοι θα τιμωρηθούν...οι απατεώνες θα τιμωρηθούν από τον Κρόνο στους Ιχθείς ή όχι αργότερα από το Σύμπαν.. γιατί ο Κρόνος είναι η τιμωρία. Αλλαγές στους νόμους σχετικά με τη διαφθορά αλλαγές στο Διαδίκτυο και στους νόμους στο νομικό σύστημα σχετικά με το e_banging και τα χρήματα που χάνει ο κόσμος από επιτήδειους χακερς. 
 
Το 2024 θα γίνει η συνάντηση Δια Ουρανού εκεί νέος κύκλος θέματα με τα νομίσματα τα,κρυπτονομίσματα τα φορολογικά το Σεπτέμβριο απλά το 2023 θα πλησιάσουν. Πολλά τα χρηματιστηριακά παιχνίδια. Ο λαός θα πάρει τα επιδόματα τα λεγόμενα pass πηγαίνουν και έρχονται ήδη και μην κοροϊδευόμαστε πριν από χρόνια γινόταν αυτό και τα λέγανε κουπόνια.
 
Ο Πλούτωνας μπορεί να είναι νάνος πλανήτης αλλά είναι όμως σύστημα με πέντε δορυφόρους μαζί του και το Χάροντα τον μεγαλύτερο. 248 χρόνια περιστρέφεται γύρω από τον ήλιο πιο γρήγορος όταν περνάει από Ζυγό Σκορπιό ενώ στον Ταύρο που είναι σε πτώση μείνει 32 χρόνια. Παγωμένος πλανήτης φέρνει ένταση πολεμά τη σήψη και τη φθορά. Θέλει καθαρά συστήματα. Μέσα από τον Υδροχόο ριζοσπαστικός θα ελέγχει τις μάζες.. 
 
Οι ανάγκες των πολλών υπερβαίνουν τις ανάγκες των λίγων αυτό θα σταματήσει για τους ολιγαρχες.Το έδαφος το προετοίμασε ο Δίας σε σύνοδο με τον Κρόνο το 2020 τον Υδροχόο.. έβαλαν τις βάσεις.. τότε που ξεκίνησαν οι περιορισμοί μέσα από την Πανδημία.. τώρα ο Πλούτωνας στον Υδροχόο θα ελέγξει τις καταστάσεις. Τι έγινε τότε με τους λίγους που επέβαλαν καταστροφικά μέτρα για πολλούς.. και όταν και ο Ουρανός εισέλθει στους Διδύμους τότε θα δούμε πάρα πάρα πολλά να αλλάζουν. 
 
Η σήψη η σαπίλα φάνηκε Τόσο καιρό που είναι στον Αιγόκερω η διαφθορά στα ύψη ο πλούτος άλλαξε χέρια.. Όλα αυτά θα τα βγάλει στη φόρα ..Ίσως φέρει και νέα πρόσωπα επαναστατικά που αξίζουν να μπουν στην πρώτη γραμμή... Αρκεί να μη καταλήξουν δικτάτορες.. Προσοχή τώρα σε αμφίβολες επενδύσεις με υποσχέσεις για μεγάλα κέρδη για και σε ανοίγματα εκεί στο Μάιο ακόμα και το καλοκαίρι με την Αφροδίτη στο Λέοντα απέναντί του και φυσικά σε τετράγωνο αυτή με τον Ουρανό. 
 
Τώρα θα μπουν οι σπόροι της Επανάστασης φυσικά μέχρι να μεταλλαχθεί η ανθρωπότητα θέλει χρόνο... σκοτώνει αναγεννά.. ο Πλούτωνας φέρνει θάνατο για να ξαναγεννηθεί.Για κάποιους θα είναι το τέλος άσκησης εξουσίας σιγά-σιγά η διακυβέρνηση θα γίνει σε άλλη βάση.. σε συλλογικοτερες μορφές εξουσίας ποικιλόμορφες Νέες πήγες ενεργειών.. Ήδη κάτι με το υδρογόνο έχει ανακαλυφθεί... 
 
Ακολουθήστε το νέο το πρωτοποριακό.. ο Πλούτωνας θα είναι στο σπίτι του Ουρανού ελευθερίες αλλά ίσως και νέες μορφές δικτατορίας.. ο άνθρωπος μπορεί να επαναστατήσει αλλά θα το παλεύει μέχρι τέλους ή θα έχει έναν άλλον να τον ελέγχει. 
 
Όλα σε επαναπρογραμματισμό ακόμα και το DNA μας.. Θα περνάνε από άλλο είδος αξιολόγηση..Ανοιχτά μυαλά Ναι!!! Νέες απόψεις Ναι!! Ψηφιακή πρόοδος Ναι!! Νέα φιλόδοξα σχέδια Ναι!!! αλλά αυτό με την τεχνητή νοημοσύνη που προϋποθέτει γενετική επιλογή προδιάθεση π.χ. να γεννάς αθλητές να γεννάς πολεμιστές να γεννάς καλλιτέχνες κλώνους.. αυτό ίσως μας βάλει σε πιο σοβαρές περιπέτειες στη συνέχεια. Κλώνοι έξυπνα μυαλά πολλά ολόκληρα στρατεύματα ως ένας στρατός από κλώνους που καθοδηγείται από ποιον και για πιο σκοπό.. εκεί θα φτάσει το ανθρώπινο είδος. Όσο αργός είναι ο πλανήτης τόσο μεγαλύτερες είναι οι αλλαγές του και τώρα πάμε να αλλάξουμε τον άνθρωπο!!!
 
23/3/2023..
Στην 00°Υδροχόου..
1/5/2023..
Ανάδρομος στην 00°22' Υδροχόου
11/6/2023 ανάδρομος στον Αιγόκερω..
Εδώ θα γίνει το τελικό ξεκαθάρισμα..
10/10/2023 ορθός στις 27°53' Αιγόκερου.
22/1/2024 00°Υδροχοου Οριστικά έως 10/3/2043 1η δοκιμαστική στον Ιχθυ .. 1/9/2043 επιστρέφει στον Υδροχόο Και 20/1/2044 οριστικά στον ΙΧΘΥ.
 
Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι νέες δοκιμασίες αλλαγές και όσοι έχετε εκεί πλανήτες η σημεία του χάρτη σας..
 
Ταύροι..
Αφορά τον 10ο Oίκο σας...φεύγει ο Κρόνος έρχεται ο Πλούτωνας.. Κάποιοι ίσως αλλάξετε και καριέρα.. Την εικόνα σας.. Ασχοληθείτε με την πολιτική.. Υιοθετήστε νέες τεχνικές.. Νέες μεθόδους.. Θα αποκτήσετε δύναμη στη συνέχεια.. Ίσως τερματίσετε σχέσεις που δεν τις χρειάζεστε.Δουλέψτε μετά μορφωθείτε και θα απογειώθειτε επαγγελματικά... Απλά θέλει χρόνο..
 
Σκορπιοί..
Στον 4ο οίκο για εσάς ο κυβερνήτης σας..Ριζικές αλλαγές στο σπίτι.. Αποκοπείτε από τον ομφάλιο λώρο της μαμάς και του μπαμπά. Ίσως αλλαγές στη ακίνητη περιουσία.. Ξεκαθαρίσματα με άτομα οικογένειας..Μια ενδοσκοπηση για να συμβιβαστείτε με το παρελθόν και τραύματα παλιά και να προχωρήσετε στο μέλλον.
 
Λέοντες..
Απέναντι σας.. Στον 7ο οίκο..Ότι δεν διέλυσε ο Κρόνος 3 χρόνια σχεδόν τώρα ο Πλούτωνας μεταμορφώνει τις σχέσεις.. Ίσως χωρισμοί ίσως όμως και μοιραίες σχέσεις στη ζωή σας.. Αυτές οι πλουτώνιες με τα πάθη τους και τα λάθη τους.. Θα εισβάλλουν στη ζωή σας άτομα που θα σας στιγματίσουν. Όλα μέσα όμως από πεδίο μάχης..Νέοι συνεργάτες νέες συνεργασίες που και εκεί θα παιχθεί το ποιος έχει τον έλεγχο στα χέρια του.
 
Υδροχόοι..
Ριζικές αλλαγές για τα επόμενα 20 χρόνια.Δεν θα είναι εύκολα ούτε τόσο αρμονικά.. Μάλιστα αρκετά επαναστατικά λόγω της φύσης σας.Βαθιές συνειδητοποιήσεις και αποφάσεις ζωής για εσάς. Να αντέχει η ψυχή σας.. Να προχωρήσετε μπροστά.. Θα γίνεται πιο ώριμοι και πιο επιλεκτικοί τώρα.
 
Δείτε τον οίκο του Υδροχόου σε ποιον τομέα αναλογεί.. Εκεί θα έχετε τις ριζικές αλλαγές εσείς.. Εκεί κάτι θα αλλάξει ριζικά..

Δεν υπάρχουν σχόλια: