ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Βήματα που πρέπει να γίνουν άμεσα και αν είναι δυνατόν σε όλα τα πλοία του ΠΝ ,για να αυξηθούν κατακόρυφα οι ικανότητες του.

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Βήματα που πρέπει να γίνουν άμεσα και αν είναι δυνατόν σε όλα τα πλοία του ΠΝ ,για να αυξηθούν κατακόρυφα οι ικανότητες του.

1.Προσθήκη data link 22 (ανθεκτικό σε EW,Beyond Line Of Sight,εμβέλεια 400 nm,δικτύωση 125 μέσων πλοία,αεροπλάνα, ελικόπτερα,ανεξάρτητο από κεντρικό κόμβο).

2.Δηλαδή .ένας στολίσκος του ΠΝ στο κεντρικό Αιγαίο και ένας άλλος νότια του Καστελόριζου θα μπορούν να έχουν συναντίληψη και διαμοιρασμό τακτικής κατάστασης,χωρίς να επηρεάζονται από τον EW,την καμπυλότητα της Γης και το φυσικό ανάγλυφο και χωρίς να εξαρτώνται από κεντρικό κόμβο.

3.Προσθήκη προηγμένων αισθητήρων EO/IR,όπως το Paseo XLR των FDI που έχει μέγιστη εμβέλεια: στο υπέρυθρο φάσμα 185 km, στο ορατό φάσμα 97 km, laser αποστασιόμετρο 14,8 km.


 4.Προσθήκη τηλεχειριζόμενων RWS με gyrostabilization για ασφαλή στόχευση,σταθερό εγκλωβισμό του στόχου ανεξάρτητα από το κυματισμό που προκαλούν οι καιρικές συνθήκες ή οι ελιγμοί εχθρικών σκαφών και εξοικονόμηση πυρομαχικών.


 
 5.Προμήθεια πυρομαχικών HE PFF για τα ναυτικά πυροβόλα 76 mm του ΠΝ,που δίνουν δυνατότητα εξουδετέρωσης sea skimming πυραύλων σε απόσταση έως 15,9 km.

6.Εγκατάσταση loitering munitions,όπως τα Hunter 10 της Edge με εκρηκτική κεφαλή 10 kg και εμβέλεια 30 km. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κ.Λύκαστρε,άκουσα χτες το παρακάτω και σας θυμήθηκα
ξενοδόχωφ
https://www.youtube.com/watch?v=9qKEb34lOO0