ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Άλλες δώδεκα τράπεζες στις ΗΠΑ ετοιμάζονται για κατάρρευση.!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Άλλες δώδεκα τράπεζες στις ΗΠΑ ετοιμάζονται για κατάρρευση.!

Η FDIC βρίσκεται ήδη σε άλλες δώδεκα τράπεζες, και φαίνεται κακό και για αυτές. Στην πραγματικότητα, η First Republic Bank και η SVB ήταν τα πρώταα πιόνια του Domino που θα πέσει, πιθανότατα τις επόμενες μέρες. Ένας Θεός ξέρει πόσες άλλες τράπεζες μετά από αυτες.

Ο πρώτοι που σας μίλησαν για Ντόμινο καταρρεύσεων στις τράπεζες  είμασταν εμείς ΕΔΩ. ανεβάζοντας μάλιστα το βίντεο με το V for Venteta ....αυτό που θα πούμε σήμερα είναι ότι υπάρχει ένα άτομο το οποίο έχει ενορχηστρώσει όλο αυτό που συμβαίνει με τις τράπεζες στις ΗΠΑ (για αρχή) και υπάρχει ένα ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΛΕΙΔΙ που ελέγχει όλο το Ντόμινο.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ το τραπεζικό σύστημα των ΗΠΑ μπορεί να καταρρεύσει από στιγμή σε στιγμή.

Θέλω να πιστεύω ότι η ψυχραιμία θα επικρατήσει και το σύστημα έχει αρκετά back-stops ενσωματωμένα μέσα του, για να το ξεπεράσει αυτό.   Αλλά δεν μπορώ παρά να νιώσω ότι υπάρχει ένα πολύ μεγαλύτερο, και ένα πολύ απαίσιο σχέδιο, να επιβάλει σε όλους μας τη «Μεγάλη Επαναφορά».   Και ποιος καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό, από το να συντρίψουνε ολόκληρο το Τραπεζικό Σύστημα αυτή τη στιγμή;;

Εάν αυτό αποδειχθεί ότι είναι κάποιο κακό σχέδιο, θα πρέπει να υπάρξουν αντίποινα εναντίον των ανθρώπων που το κάνουν αυτό. Βάναυσα αντίποινα. O καλύτερος τρόπος για να ληστέψεις μια τράπεζα ,είναι μέσω μιας άλλης τράπεζας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: