ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Πάλι καλά που μας ενημέρωσες, γιατί τα πέρασα για ηχόμπαρες. Είχα καθίσει μισή ώρα και προσπαθούσα να συνδεθώ με bluetooth.

 Ρωτάτε τι είναι αυτά τα καινούρια κίτρινα πλαίσια στο δρόμο. Είναι το νέο σύστημα οριοθέτησης κάδων σε 4.000 σημεία στην πόλη. Μια απλή & πρακτική λύση για να γίνουν οι γειτονιές μας πιο φιλικές & η καθημερινότητα μας πιο εύκολη. Το τέλος στους κάδους με πόδια & στις καδομαχίες. pic.twitter.com/qmk9jTdZMP

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Έλα τώρα ;; Σοβαρά;; Πάλι καλά που μας ενημέρωσες, γιατί τα πέρασα για ηχόμπαρες. Είχα καθίσει μισή ώρα και προσπαθούσα να συνδεθώ με bluetooth.

Πεταμένα λεφτά. Θα μου πεις δικά του είναι;; Τι τον νοιάζει αν αυτά είναι από τους φόρους του αποβλακωμένου κάτοικου της χώρας.!! Για αυτόν ο μήνας έχει εννιά. Εν τω μεταξύ έχει αρχίσει και ξηλώνει όλα τα πεζοδρόμια για να βάλει καινούρια. Ίδια πλακάκια ακριβώς....χωρίς τα άλλα να χρήζουν αντικατάστασης. Φάτε, φάτε, φάτε...θα σκάσετε στο τέλος από την πολλή μάσα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα , αυτό το λαμόγιο που δεν χορταίνει να τρώει τα λεφτά μας πρέπει να περάσει την υπόλοιπη ζωή του σπάζοντας πέτρες και φυτεύοντας δέντρα , με διατροφή σκυλοτροφές κ μαστίγωμα κάθε βράδυ . Η προσωποποίηση της αναίδειας .

Άσχετο
Χθες έκοβα βάτους , ως και αυτοί έχουν ξεραθεί εδώ στα χωράφια , δεν ξέρω τι θα κάνουμε με το νερό το καλοκαίρι εδώ ούε για αφαλάτωση δεν στριφογυρίζονται , τα νούμερα που διοικούν εδώ πάντως πέρα βρέχει και μόνο αυξήσεις στην ΔΕΥΑΗ .

Καλημέρα σε όλους

kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Kαλημέρα φίλε Κακέ...εδώ έχουμε το αντίθετο. Χθες το βράδυ κατά τις 3 ξύπνησα από τον ήχο της έντονης βροχής που έπεφτε έξω. Σήμερα έξω είναι όλα μούσκεμα και υγρά και η υγρασία είναι στο 98% .!!!! Ευτυχως δεν έχει κρύο.

Και τώρα θα απολαύσω το καφεδάκι μου συνοδεία μουσικής.

https://prnt.sc/VteLkVQBUtaN

https://www.youtube.com/watch?v=EiUvm8bBghg&t=1783s

Ανώνυμος είπε...

Στον "Μεγάλο Περίδρομο" χορηγός στις μπογιές ήταν η Kraft, γερμανική εταίρα εεεε εταιρία,να μην ξεχνάνε τους οικογενειακούς δεσμούς,θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε εδώ ποιά εταιρία χρωμάτων κέρδισε τον διαγωνισμό(θα έγραφα "ανάθεση",αλλά θα με πείτε ζάιο).
Το νερό είναι πανευρωπε'ι'κά σε έλλειψη,έβλεπα χτες τον Λίγηρα στη Γαλλία,θυμίζει Ποδονίφτη
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

Ανώνυμος είπε...

Η λειψυδρία είναι αποτέλεσμα του ήπιου χειμώνα φέτος στας €υρώπας.Λέτε να έχουν βάλει το χέρι τους στα καιρικά φαινόμενα οι γνωστοί -άγνωστοι για να μην τους ψωφίσουν στο κρύο οι μελλοθάνατοι του ΝΑΤΟ;;Πάντως, όσο και να λιώνουν οι πάγοι βόρεια,στον Ν.Πόλο δεν έχει ακουστεί κάτι παρόμοιο
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ