ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Ξεκίνησε η τραπεζική ΕΚΤΕΛΕΣΗ και σε άλλες αμερικάνικές τράπεζες.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μετά την κατάρρευση της Silicon Valley Bank, οι Αμερικανοί άρχισαν να δίνουν προσοχή στις υπόλοιπες Τράπεζες των οποίων οι μετοχές έπρεπε να ΑΠΟΣΠΑΣΤΟΥΝ από τη διαπραγμάτευση την Παρασκευή.   

Τώρα, εμφανίζεται η Τραπεζική εκτέλεση έχει ξεκινήσει και σε αυτές τις ΑΛΛΕΣ τράπεζες. Εάν έχετε χρήματα σε . . . .τράπεζες πάτε να τα βγάλετε...αν προλάβετε και δεν είναι αργά. Αν και οι τράπεζες θα περιορίσουν τις αναλήψεις μέχρι να υποχωρήσει ο πανικός στους ανθρώπους στις ΗΠΑ.

Είχαμε προειδοποιήσει για αυτό ΕΔΩ..αλλά και ΕΔΩ ..όταν λέγαμε ότι ενώ η Κίνα ετοιμάζεται στρατιωτικά, στις ΗΠΑ ετοιμάζονται για ...χρεωκοπία.!! Και η Ευρώπη και οι τράπεζες της θα είναι το άμεσο θύμα.

και....Προετοιμαστείτε : θα γίνει η μεγαλύτερη στην Ιστορία μεταφορά κεφαλαίων των φορολογουμένων για την αντιστροφή αυτών των αρνητικών κεφαλαιακών θέσεων....Το ξαναλέμε : προσδεθείτε γιατί το δημόσιο χρέος των κρατών γέμισε με το μελάνι του εκτυπωτή από τις Κεντρικές Τραπεζες και τώρα θα λερώσει νοικοκυριά και επιχειρήσεις…

Υ.Γ Νοιώθω λίγο σαν την Κασσάνδρα που προειδοποιούσε για το κακό που ερχόταν αλλά κανείς δεν την άκουγε. 

Σχετικό και αυτό ΕΔΩ...και ΕΔΩ . Για να μην λένε κάποιοι ότι δεν τους είχαμε προειδοποιήσει.Δεν θα κουραστώ να λέω, ότι η παντοδυναμία του δολαρίου, είναι ΑΡΡΗΚΤΑ συνδεδεμένη με την στρατιωτική παντοδυναμία των ΗΠΑ και το ανάποδο…για αυτό οι ΗΠΑ και το σκληρό Αγγλοσαξονικό μπλοκ συνειδητά επιδιώκει την ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΩΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: