ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

ΠΩΣ ΕΜΦΑΝΊΖΟΝΤΑΙ ΚΈΡΔΗ ΣΕ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΠΩΣ ΕΜΦΑΝΊΖΟΝΤΑΙ ΚΈΡΔΗ ΣΕ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ
 
Παρά την σχετική κοινοτική οδηγία, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ και κατ' επέκταση και η Hellenic Trains, απαλλάσσονται με νόμο της ΝΔ της καταβολής αποζημιώσεων σε θύματα σιδηροδρομικών ατυχημάτων (μέχρι 500.000ευρω ανά θύμα).
 
♦️Μην μετράς μόνο τα +28εκ που γλυτώνουν τώρα!
 
♦️Επειδή, χωρίς μια τέτοια "διευκόλυνση" ΚΑΜΊΑ ασφαλιστική εταιρία δεν θα ασφάλιζε το μεταφορικό τους έργο χωρίς αστρονομικά ασφάλιστρα, (λόγω της γνωστής σε όλους έλλειψης συστήματος ασφαλείας τρένων ) , εμφάνισαν και οι δύο εταιρίες πλασματικά κέρδη ως το "θαύμα της ιδιωτικοποίηση του ΟΣΕ".
 
Είναι πολλά τα λεφτά Άρη...
 
Kαι εδώ μπορεί να ρωτήσει κανείς : Ρε μάστορα  τότε τι ασφάλιζαν οι ασφαλιστικές ;;;

Μιλάμε για αστική ευθύνη των διοικήσεων! Αυτό κι αν είναι σκάνδαλο.!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και έτσι, και οι ασφαλιστικες πληρώνονται χωρίς να προσφέρουν κάτι,και η Κυβένρησις Των Αρίστων παρουσιάζει έργο δημιουργικής λογιστικής ή Γεωργίου Στατίστικς.......
Σαπίλα παντού,και ποιος να την γκρεμίσει.
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

Ανώνυμος είπε...

΄΄ασχετο αλλά ενδεικτικό της σαπιλας που επικρατεί(εκτός αν έγινε ζαίος και ο ΑλΑφΟύζος)


https://www.kathimerini.gr/economy/562299952/akinita-kato-apo-tin-emporiki-timi-to-25-ton-pleistiriasmon-to-2022/

Ανώνυμος είπε...

H απαλλαγή καταβολής αποζημιώσεων έχει γίνει με απόφαση υπουργού θεωρείται προσωρινή και δεν έχει εκδοθεί σχετικός νόμος από την Βουλή εντος έξη μηνών. Το θέμα ότι εκτός του ότι είναι παράνομη και έπρεπε να προσβληθεί δικαστικά γιατί παραβιάζει σχετικό νόμο και ευρωπαϊκούς κανονισμούς με του οποίους η Ελλάδα έχει δηλώσει ότι αποδέχεται, κανένας σχετικός με το αντικείμενο συνδικαλιστής η βουλευτής η άλλο ελεγκτικό όργανο εντόπιο ή ευρωπαϊκό δεν έχει καταγγείλει την απόφαση αυτή.
Τα ασφάλιστρα που πληρώνονται για τους ακριβοπληρωμένους μάνατζερ και το κακο συναπάντημα που διορίζει το ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ σε ΓΑΙΟΣΕ, ΟΑΣΑ, ΟΣΥ, ΣΤΑΣΥ, τα δικά τους παιδιά, επι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, είναι σε δυσθεώρητα ύψη γίνονται με απευθείας ανάθεση σε ασφάλειες του εξωτερικού με αδιαφανείς όρους.