ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

ΗΛΙΟΣ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ... 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΗΛΙΟΣ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ... 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 

Ημέρες απογοήτευσης και αποτυχιών..καθυστερήσεων ανατροπών..πιέσεων.. ορίων...και μελαγχολίας. Εκ φύσεως ο Ήλιος είναι το φως..και είναι στον Υδροχόο σε πτώση..ο Κρόνος είναι το κρύο..η παγωνιά και βρίσκεται στον αέρα της παλιάς κυβέρνησης του τον Υδροχοο..μποφόρ στην ζωή μας που δεν καταλαγιάζουν.
 
Ζώδια αέρα..και φωτιάς και όσοι είστε εκεί στις 25°26°27°28° 29°..δεν υπάρχει περίπτωση για νέες εκκινήσεις....αλλά για κλεισίματα κύκλων..Θα συναντήσετε περιορισμούς και εμπόδια που δεν υπολογίζετε.Συγκρατηθείτε ο κλοιός ακόμη είναι σφικτός..σε λίγο θα υπάρξουν κάποια ανοίγματα και ελευθερία κάποιων κινήσεων....αφού και ο Κρόνος αποχωρήσει και εισέλθει 8/3 στους Ιχθείς..Κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας..και λάβετε τα μέτρα σας ...σχέσεις χρήμα γη..τροφή ανασφάλειες φόβοι Θάνατοι.. στο φόρτε τους..ανάλογα τον οίκο για εσάς του Υδροχόου..
 
Κρόνος γέροντας δάσκαλος χρόνος στη πύλη που οι ψυχές μαζικά πηγαίνουν σε άλλο πεδίο..  (θυμάστε που σας έλεγα για μαζική έξοδο ψυχών, και ΕΔΩ  ότι με " ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΙΑΣ ΚΡΟΝΟΣ ..σε τετράγωνα με ΑΡΗ ΟΥΡΑΝΟ από τον Ταύρο..και η Νέα Σελήνη 11 Φλεβάρη στον Υδροχόο πυροδοτούν πολλά γεγονότα ζημιογόνα.Τίποτε δεν θα μείνει όρθιο όπως λέμε...μέχρι το τετράγωνο Κρόνου Ουρανού στις 17 Φεβρουαρίου.")...έγινε ο σεισμός στην Τουρκία και έφυγαν ΜΑΖΙΚΑ πάνω από 50.000 ψυχές.

Και ΕΔΩ...." Οπότε και όποιος πλανήτης συναντά τον Ουρανό..σείεται η γη..αιφνίδιες αλλαγές..έκρηξη μεταφορικά και κυριολεκτικά.....Οικονομικό το πλήγμα μέσα από καταστροφές...Ακόμη και ξαφνικούς μαζικούς θανάτους"
 
♈Κριοί..
Αυταρχική η συμπεριφορά σας..ειδικά σε φίλους... ΣΕ μια ομάδα υπάρχουν όρια..
♉Ταύροι..
Ψυχρότητα..απομακρύνεστε..θέματα καριέρας σας οριοθετούν.
♊Δίδυμοι..
Απαισιοδοξία..για έναν δρόμο που διαλέξατε.. Ίσως προσωρινά μετανιωμένοι.
♋Καρκίνοι..
Έλλειψη προοπτικής σχετικά με το πορτοφόλι σας.
♌Λέοντες..
Μελαγχολία..του Φλεβάρη.. Ο κυβερνήτης σας αδύναμος στη πίεση του Κρόνου και την παγωνιά του..
♍Παρθένοι..
Αυστηροί και καχύποπτοι..θέματα εργασίας αλλά και υγείας θέλουν προσοχή.
♎Ζυγοί..
Θέμα με τον έρωτα.. Ούτε λουλούδια ούτε τίποτε.. Ενώ με άτομο μεγάλης ηλικίας..υπάρχει θέμα.. Προσοχή στα παιδιά..
♏Σκορπιοί..
Σκληροί στον λόγο... Σείεται το σπίτι σας.. Οικογενειακά τα όρια που βάζετε.. Αλλά αντιστέκονται..
♐Τοξότες..
Απομόνωση..για την ώρα... Σκέψεις πως θα ανοίξετε ορίζοντες ποια η κατεύθυνση σας..
♑Αιγόκεροι..
Οικονομικά στενέματα... Συναισθηματικά κενά..
♒Υδροχόοι..
Βαρύς ο Κρόνος σήμερα... Ούτε ο Ήλιος τον ζεσταίνει..
♓Ιχθείς..
Πνίγεστε από καταστάσεις... Τις περισσότερες τις δουλεύετε στο μυαλό σας.. Κάποιος σας πάτα εκεί που πονάτε..
 
Υ.Γ  Το 2022 ήταν πολύ δύσκολο...το 2023 είναι η χρονιά της ΥΠΟΜΟΝΗΣ. Θα αντέξουν όσοι κάνουν υπομονή. Πρέπει να έχουμε πειθαρχία και να κάνουμε υπομονή. Το 2024 θα είναι μια πολύ ποιο δύσκολη χρονιά, μια χρονιά ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ, είναι και η χρονιά που μπορεί να φέρει πολέμους, είναι μια πιθανότητα για εμάς (μην τρομάζετε πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι). Αλλά δεν είναι και 100% σίγουρο, απλά είναι μια πιθανότητα. Το 2024 είναι λοιπόν η χρονιά της ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ , και το 2025 είναι η χρονιά που θα προσπαθήσουμε να γλύψουμε τις πληγές μας και να θεραπευθούμε. Να δούμε τι απέμεινε όρθιο ....και από το 2026 και μετά θα αρχίσουμε να παίρνουμε τα πάνω μας.

Αφού λοιπόν το 2023 είναι η χρονιά της υπομονής σημαίνει πως ότι πρόβλημα και να σηκώνει ο καθένας μας θα πρέπει να έχει την υπομονή να το αντιμετωπίσει μέχρι τέλους.

1 σχόλιο:

Μμ2 είπε...



Έτσι κι αλλιώς, αν και φόραγε βέρα
με το απέριττο γλυκό της μειδίαμα
μου εφώτισε γεμίζοντας
χρυσαίς αναμνήσεις την ημέρα.