ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Μην ανησυχείτε τα ιπτάμενα μπιφτέκια θα είναι αόρατα, όταν δεν θα έχουν ανταλλακτικά δε θα φαίνονται παρκαρισμένα έξω από την ΕΑΒ όπως τα C-130.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μην ανησυχείτε τα ιπτάμενα μπιφτέκια (F-35) θα είναι αόρατα, όταν δεν θα έχουν ανταλλακτικά δε θα φαίνονται παρκαρισμένα έξω από την ΕΑΒ όπως τα C-130. Ούτε οι Κλίνγκον δεν θα έχουν τέτοια  "αόρατα" ιπτάμενα μπιφτέκια.

Στα σοβαρά, πάντως, τα F35 θα έχουν και FOS και ανταλλακτικά και απ' όλα. Το κόστος θα είναι απροσμέτρητο, το όφελος μηδαμινό, αλλά θα έχουν. Πάντα προσέχεις τη βιτρίνα, ειδικά στην περίπτωση που δεν είναι και στο χέρι σου.

Αυτά έτσι κι αλλιώς μόνα τους παραγγέλνουν. Εάν γίνεται να βάλουμε σε ότι πετάει ALIS να ησυχάσουμε. Μετά θέλουμε ένα software να παραγγέλνει μόνο του πυραύλους ή έναν νόμο που να συνδέει τον βουλευτικό μισθό με την αγορά πυραύλων.

Εν τω μεταξύ  στην Νορβηγία ο αρχηγός στρατού δεν ήθελε τανκς αλλά long range fires,a/a και drones αλλά μέχρι να γνωμοδοτήσει η επιτροπή στρατού για το νέο δόγμα περίπου μπήκαν στην μέση οι πολιτικοί και αποφάσισαν ότι θα προχωρήσει. Τότε με βάση την διαθεσιμότητα και την τιμή ο στρατός...υπέδειξε το κορεάτικο.Οι πολιτικοί αποφάσισαν με βάση την ομοιοτυπία με τους υπόλοιπους Σκανδιναβους και την σχέση με την Γερμάνια για Leo σε λιγότερους αριθμούς λόγω τιμής από τους αρχικά ζητούμενους και  παρόλο ότι θα καθυστερούσαν σημαντικά. ΕΔΩ η είδηση. Για να μην νομίζετε ότι μόνο σε εμάς συμβαίνουν αυτά.

Την καλημέρα μου σε όλα τα αλάνια.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα σκουντουφλάνε οι Στρατηγοί, και θα τρυπιούνται από τα παράσημα.Ας καθιερωθεί να τα βάζουν στον καβάλο, που από μέσα απ'το ύφασμα είναι κενός περιεχομένου.
Και κάτι πιό σοβαρό επ'αφορμή του άρθρου......
Ο κ.Αδαλής αναφέρει οτι το Νορβηγικό κουνάβι ο τουρκολάγνος Σόλτεμπεργκ, αν και πρώην πράκτορας της Ρωσσίας (ή της Στάζι,δεν θυμάμαι),παραμένει επικεφαλής στο ΝΑΤΟ, γιατί επί πρωθυπουργίας του,αν και Σοσια-ληστής (αχ αυτοί οι ανανήψαντες κομμουνισταί)"κατάφερε" να κάνει τη Νορβηγία 1η πελάτισσα των ΗΠΑ αγοράζοντας εξοπλισμό για 10 κράτη (προβλέπω να γίνει αρθογράφος της "Πτώσης" με τους υπόλοιπους Νταίους άμα τη απόσυρσή του).Αν τώρα δεχτούμε το σενάριο σας* ότι ο Γ'ΠΠ είναι στημένος, βγαίνει και νόημα γιατί οι Βαλχάλες παίρνουν μαθήματα προδοσίας από εμάς.
*Δεν είμαι πεπεισμένος 100% ότι έτσι είναι, αλλά δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω ότι μόνο έτσι βγαίνει νόημα στην παράνοια που ζούμε.Με πυροκροτητή τα άρθρα σας , ακι με γνώμονα την πεποίθηση μου ότι όλοι οι υψηλόβαθμοι είναι διεφθαρμένες μαριονέτες αδίστακτων σκηνοθετών, τα τελευταία 2 χρόνια, από 40,έφτασα στο 98% στο να συμφωνήσω σ'αυτό που λέτε....
Αχ μην μας λέτε "αλάνια", θυμάμαι τον στίχο από το τραγούδι, και πρέπει να κόψω το κάπνισμα γιατί έχω περιοδοντίτιδα,και θα χάσω τα δόντια μου που είναι γερά.
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ-ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ