ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

Αυτό είναι μια πράξη πολέμου προς την Ρωσία, ένα Casus Belli.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ήταν οι Ηνωμένες Πολιτείες (όπως σας λέγαμε και εμείς ΕΔΩ) που βομβάρδισαν τους αγωγούς Nord Stream 1 & 2 της Ρωσίας στη Βαλτική Θάλασσα. Η Νορβηγία συμμετείχε πετώντας σε μια σημαδούρα σόναρ που εξέπεμψε το σήμα της έκρηξης. Το ΝΑΤΟ είναι ένα αξεσουάρ κάποιων, χρησιμοποιώντας εσκεμμένα την άσκηση BALTOPS 22 "Exercise" ως κάλυμμα για να τοποθετήσουν τις βόμβες. Ο πόλεμος είναι πλέον πιθανός.

Η επιχείρηση σχεδιάστηκε για εννέα μήνες. Είχε προγραμματιστεί στον τελευταίο όροφο του κτιρίου του Παλαιού Εκτελεστικού Γραφείου, στο οικόπεδο του Λευκού Οίκου. Η μεγαλύτερη ανησυχία: Πώς να μην αφήσουν κανένα στοιχείο που να το συνδέει με τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η ιστορία αναφέρει ότι τα εκρηκτικά τοποθετήθηκαν κατά τη διάρκεια της ετήσιας Ναυτικής Άσκησης του ΝΑΤΟ "Baltic Operations 22" (BALTOPS 22) από δύτες του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ. Η άσκηση του ΝΑΤΟ χρησιμοποιήθηκε ως «κάλυμμα» για τα εκρηκτικά που τοποθετήθηκαν. Αποκαλύφθηκε επίσης ότι μήνες αργότερα, αφού έλαβε το σήμα "Go" από τον διευθυντή της CIA Μπερνς, ένα αεροπλάνο από τον στρατό της Νορβηγίας έριξε μια ειδική σημαδούρα σόναρ στη Βαλτική Θάλασσα που εξέπεμψε το σήμα Έκρηξης, πυροδοτώντας τα εκρηκτικά και καταστρέφοντας τον αγωγό.

Κυρίες και κύριοι, μην κάνετε λάθος: Αυτό ήταν έγκλημα. Ήταν μια εγκληματική συνωμοσία η διάπραξη μιας βομβιστικής επίθεσης, και αργότερα, η πραγματική διάπραξη αυτής της βομβιστικής επίθεσης.Ο σχεδιασμός για αυτό το έγκλημα ήταν τόσο ενδελεχής, που επέλεξαν ακόμη και τη χρήση μιας συγκεκριμένης ομάδας υποθαλάσσιων καταδύσεων του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, η οποία ΔΕΝ θα έδινε καμία αναφορά στο Κογκρέσο των ΗΠΑ σχετικά με τις δραστηριότητές της!

Υποψιάζομαι ότι οι Ρώσοι μελετούν και αναλύουν το άρθρο του Χερς. Όπως είναι γνωστό ότι κάνουν οι Ρώσοι, θα το σκεφτούν για λίγο. Και στη συνέχεια, θα αναλάβουν καλά μελετημένη και σχεδιασμένη δράση. Έχουνε διαπράξει μια Πράξη Πολέμου. Η Ρωσία έχει τώρα ένα Casus Belli - μια αιτία για ένα δίκαιο πόλεμο.

Υποψιάζομαι ότι η Ρωσία μπορεί να απαιτήσει δημόσια τον Πρόεδρο Μπάιντεν να παραπεμφθεί και να διωχθεί ποινικά, μαζί με τους άλλους Συνωμότες. Υποψιάζομαι επίσης ότι η Ρωσία μπορεί να προσθέσει, εάν ο Μπάιντεν δεν παραπεμφθεί και δεν διωχθεί ποινικά και οι Συνωμότες δεν διωχθούν, τότε θα είναι πόλεμος.

Γνωρίζοντας ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν θα συμφωνήσει ποτέ να παραπέμψει τον φαινομενικά εγκληματία Πρόεδρό της, ούτε να λογοδοτήσει τους άλλους συνωμότες, υποπτεύομαι επίσης ότι ο πόλεμος έρχεται -- πολύ πιο γρήγορα από ότι νομίζει κανείς από εμάς και πολύ χειρότερα από ό,ι γνωρίζει ο καθένας μας . 

Η επίσκεψη του Ζελένσκι στον Μακρόν είναι πάντα ένα σίγουρο σημάδι ότι κάτι φτάνει στο τέλος του, ότι θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις ή μια κλιμάκωση. Μετά τη δημοσίευση του Seymour Hersh για την έκρηξη του αμερικανικού Nord Stream, οι διαπραγματεύσεις μάλλον αποκλείονται. Θα γίνει λοιπόν παγκόσμιος πόλεμος και αυτή τη στιγμή στο Παρίσι οι άνθρωποι ενθαρρύνουν ο ένας τον άλλον για το πώς θέλουν να εξηγήσουν στον κόσμο ότι ο πόλεμος...έρχεται.

Η ιστορία του Seymour ΕΔΩ..

Υ.Γ Η ιστορία του Χερς μπορεί κάλλιστα να δημοσιευθεί ως εικονογραφημένη στους τοίχους των σπηλαίων, έτσι σε χίλια χρόνια από τώρα, οι κάτοικοι εξερευνητές θα γνωρίζουν την ιστορία του ηλίθιου του χωριού που με κάποιο τρόπο έγινε Αρχηγός και κατέστρεψε τα πάντα.

12 σχόλια:

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Οι διαπραγματεύσεις έχουν λήξει εδώ και καιρό.

Νέος γύρος ίσως αργότερα αφού προηγηθούν τα όσα βέβαια υποψιάζεσαι.

Θαρσείν...

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

https://warnews247.gr/natoikos-syntagmatarchis-chiliades-stratiotes-tou-nato-polemoun-idi-stin-oukrania-enantion-tis-rosias-pos-tous-stelnoume-vid/

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλε ΗΛΙΟΥ ΑΛΚΗ...για να πω την αλήθεια ΔΕΝ είμαι αισιόδοξος. Μέσα σε όλα βάλε και την επιστράτευση εφέδρων που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Λευκορωσία...για μετεκπαίδευση διάρκειας ενός μήνα . Και βλέπουμε ότι μέρα με την μέρα πάμε για μια γενικευμένη πολεμική σύγκρουση.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε ΗΛΙΟΥ ΑΛΚΗ...αν τώρα το λέει ο ΝΑΤΟΙΚΟΣ Συνταγματάρχης, εμείς το λέγαμε ΠΡΙΝ από αυτόν εδώ :

https://zeys-elaynon.blogspot.com/2022/12/blog-post_81.html

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Ναι. Το θυμάμαι.
Όντως σε πολλά και ποικίλα θέματα είστε μπροστά.

Δυστυχώς και σε αυτό....

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Δυστυχώς φίλε ΗΛΙΟΥ ΑΛΚΗ σας γράφω μόνο τα ποιο "απαλά". Δεν θέλω να τρομάξω τον κόσμο...αλλά και να τους τα έλεγα νομίζεις θα το πίστευαν αν πρώτα δεν γινόταν αληθινό;;

Για παράδειγμα διάβασα μια έκθεση από κάποιο υπουργείο άμυνας και σύμφωνα λοιπόν με αυτήν την έκθεση μια ολοκληρωτική ήττα όλων των στρατιωτικών δυνάμεων των ΗΠΑ θα ξεκινούσε με την άμεση καταστροφή/απενεργοποίηση και των 19 αεροπλανοφόρων και ικανών αεροπλανοφόρων του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, την καταστροφή/απενεργοποίηση όλων των στρατιωτικών δορυφόρων ΗΠΑ-ΝΑΤΟ, στρατηγική κατάληψη των ΗΠΑ. Την καταστροφή των Αποθηκών βαρέων όπλων του ΝΑΤΟ στη Νορβηγία και τη Γερμανία από αερομεταφερόμενα στρατεύματα Ρώσων και Κινέζων (Ειδικές Δυνάμεις).

Αφού ολοκληρωθούν τα παραπάνω, συνεχίζει αυτή η έκθεση, οι συνολικές απώλειες στρατευμάτων ΗΠΑ-ΝΑΤΟ θα ξεπερνούν τις 35.000 (νεκροί, τραυματίες, αιχμάλωτοι και αγνοούμενοι) με συνοδευτική απώλεια, τουλάχιστον, 15 τρισεκατομμυρίων δολαρίων σε εξοπλισμό ΗΠΑ-ΝΑΤΟ (πλοία, αεροσκάφη, τάνκς,οχήματα και τα λοιπά.).

Να μην γράψω για την συνέχεια....άραγε ποιος θα πίστευα όλα αυτά αν του τα έλεγα;;

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Άσε καλύτερα το ευρύ κοινό.
Νομίζω ουτε θέλουν όμως ούτε και μπορούν.

Όσοι επιθυμούν να είναι μπρος και μπορούν , απλώς... είναι!

Απλό!


Πριν 30 χρόνια "κατέρρευσε" η Σοβιετια , πράγμα απίθανο και αδιανόητο για τον "φυλακισμενο" κόσμο εντός της. Κάποιοι λίγοι το είδαν. Κάποιοι αλλοι γνώριζαν κ.ο.κ

Τώρα είναι η σειρά της Δύσης.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Τώρα είναι η σειρά της Δύσης. "

Φίλε ΗΛΙΟΥ ΑΛΚΗ έμαθα από χθες βράδυ ότι «η χειμερινή επίθεση είναι σε εξέλιξη»..Τώρα λέγεται ότι το Νομοθετικό Σώμα της Ουκρανίας, το Verkhovna Rada, εργάζεται για τη νομοθεσία που θα επιτρέψει στα ΝΑΤΟϊκά ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

Δηλαδή η Ουκρανία ψηφίζει νομοθεσία για την πρόσκληση στρατευμάτων του ΝΑΤΟ στη χώρα, αυτά τα στρατεύματα θα εμπλακούν αμέσως και θα αλληλοσκοτωθούν με τις ρωσικές δυνάμεις. Καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Φίλε Λυκ

Η κατσίκα και ο ταραμάς....ΔΕΝ!

Καταλαβαίνω ότι το πάνε βουρ πυρηνικό.

Όλο πάσες κάνουν στον δικό τους αρχιστρατηγο Φουτιν τον Πυραβλοφσκι.

https://warnews247.gr/apantisi-rosias-stis-apokalypseis-s-chers-an-oi-diapragmatefseis-apotychoun-o-v-poutin-tha-dosei-prothesmia-72-ores-prin-tin-chrisi-pyrinikon-oplon/


Προσχεδιασμενα κατά εμενα.

"Δημοσιογράφος" ετών 85 περιουσιοσπορος.

Έχει και " ΠΟΥΛΗΤζερ" "δημοσιογράφικων " " αποκαλυψεων" τρομάρα του. Βαρύ πυροβολικό το βιογραφικό.


ΟΣΚΑΡ , ΠΟΛΙΤΖΕΡ, ΝΟΜΠΕΛ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ "ΒΡΑΒΕΙΑ" ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.

ΑΛΛΟΣΠΩΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ.

Συν ο αβανταδορος Μπαρουφ Γ. !!!


Υγ- Προτείνω Ευριπίδη,Σοφοκλή,Αισχύλο για Όσκαρ καλύτερου δραματικού σεναρίου.
Χαχαχα!


Άιντε γίδια....

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" "Δημοσιογράφος" ετών 85 περιουσιοσπορος."

Καλημέρα φίλε ΗΛΙΟΥ ΑΛΚΗ...πολύ σωστά...Σύμφωνα με το όνομά του, ο Hersh Seymour (Hirsch =Zevi) είναι περιούσιος όπως λες .Είχε μια υπαρξιακή διαμάχη με τους Straussians = Φραγκιστές. Οι κύριοι υποστηρικτές του είναι , οι Nuland, Blinken και Jacob Sullivan, και, είναι όλοι Στράους.

" Προσχεδιασμενα κατά εμενα."

Σαφέστατα.!!!

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

"Σοφον το σαφες"

https://www.voltairenet.org/article215855.html

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Αναφερόμενος σε διεθνή βραβεία και Γιάννης κέρνα Γιάννης πίνει, ο πιο κάτω ανθρωπιστής έλαβε ένα!!

Μισό....για να είμαι ακριβής. Είχε εκ-πτωσεις!!


https://en.m.wikipedia.org/wiki/Menachem_Begin