ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

ΕΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΠΟΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ Ο ΜΙΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ ΤΗΣ GREEK MAFIA

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΕΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΠΟΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ Ο ΜΙΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ ΤΗΣ GREEK MAFIA

Αναρωτήθηκα τον περασμένο Ιούλιο τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την "Ελληνοποίηση" από τον Άδωνι του Τούρκου έποικου από τα Κατεχόμενα στην Κύπρο Αγιαβέφε. Και το έψαξα τότε (δες στο *) .
 
Έτσι, χωρίς πολλά πολλά και με Google search following the money (το ΑΙ GPT3 δεν ήταν τότε διαθέσιμο) βγήκαν τα πιο κάτω:
 
Ο εν λόγω κύριούλης, που απολαμβάνει πλέον και της προστασίας της Ελληνικής υπηκοότητας που του χορήγησε με συστατική του ο Άδωνις και ο άλλος άγιος, του Πειραιά ο τράγος, είναι μία τυπική- καραμπινάτη περίπτωση πλυντηριάκια-απατεώνα, όπως αποκάλυψε το βρετανικό Insider (στα σχόλια τι είναι γνωστό εδώ και χρόνια ).
 
Ξεκινώντας από την προσφορά υπηρεσιών on-line καζίνο, με έδρα τα Κατεχόμενα της Κύπρου, επεκτάθηκε γρήγορα προς δύο κατευθύνσεις:
 
🔸Στην προσφορά fintech υπηρεσιών τύπου mastercard χωρίς τράπεζες (αυτό που προσπαθεί τώρα να κάνει και η JPMorgan με την εξαγορά του e-wallet της Viva wallet.gr, περίπου σαν αυτό που κάνει τώρα με το γεωργιανό payze ο ΟΤΕ).
 
🔸Σε επενδύσεις εξαγοράς 5στερων ξενοδοχείων στην Μύκονο.
 
Μέχρι εδώ θα πεις "καλά που είναι το κακό ρε συ, καλά κάνει", δεν θα τα βάλουμε και με την υγιή επιχειρηματικότητα τώρα. Έτσι;;
 
Οι κατοικοεδρεύοντες όμως στην Ιερουσαλήμ της τεχνολογίας γνωρίζουν ότι αυτές οι επιχειρηματικές πρωτοβουλίες δεν είναι ανεξάρτητες από αντίστοιχες, πάλι με επίκεντρο την Μύκονο, και με εμπλεκόμενους πρωτοκλασάτα ονόματα της εκεί νύχτας.
 
✔️Μέσα και ο εν λόγω "Έλληνας" εκ των κατεχομένων ορμώμενος, αλλά και ευρύς όμιλος γνωστών πολιτικών προσώπων του ευρύτερου "κεντροδεξιού" χώρου, για την ανάπτυξη νέου τύπου χρηματοπιστωτικών εργαλείων made in Mykonos, μέσω των οποίων θα επιχειρηθεί με την βοήθεια της "τεχνογνωσίας" Αγιαβεφε:
 
🔸Το πλυντήριο μαύρων, σήμερα παρκαρισμενων στο Dubai, κλοπιμαία των Μαρινοπουλων και του σκανδάλου folie folie κλπ (σχετικό "ρεπορτάζ" και στο *)
 
🔸Το ξέπλυμα "πολιτικού χρήματος" που συνεχίζει να παράγεται συνεχώς με ντιλακια που σχετίζονται και με ευαίσθητα εθνικά μας θέματα περί της "συνεκμετάλλευσης" και στα οποία εμπλέκεται σχεδόν και όλη η "Σαμαρικη" ακροδεξιά . Και ενδεχομένως και νέα ντιλάκια του Κούλη με τον Σουλτάνο στον Βόσπορο μετά τείου, που τους τα χάλασε ένας σεισμός. ( Αν χρειαστεί και κανένας σεισμός στην Κωνσταντινούπολη για να τους χαλάσουμε πάλι τα σχέδια...εδώ θα είμαστε).
 
♦️Διακίνηση από ξεπλυμα μαύρων από τα Κατεχόμενα και την Τουρκία Ρώσων μεγιστάνων και άλλων ένθεν κακειθεν λαθρεμπορων ρωσικών και ιρανικών υδρογονανθρακων. Κάπου εκεί εμπλέκεται και το Κατάρ πάλι... 
 
Με τόσες υπηρεσίες, δίκαιο ήταν να θέλει ο άνθρωπος και "χαρτιά" για να κινείται ελεύθερα και η συζυγάτα του. Της τα χορήγησε, απ ότι φαίνεται, η Greek Mafia, αυτή η "αόρατη" από τα συστημικά ΜΜΕ συνομοταξία που κινεί τα νήματα τέτοιων δραστηριοτήτων. 
 
Όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν γνωστά μόλις βγουν τίποτα καταγραφές δικώνε τους των συνομιλιών όλων των ανωτέρω, την ώρα που στήνουν δουλειές στην Μύκονο για λογαριασμό της Αγίας Οικογένειας. Αυτών που λένε φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά όταν σε εκβιάζουν. Ξέρετε ποιας οικογένειας: αυτής που ρίχνει που και που ένα μάτι στα μαγαζιά της δια της ΕΥΠ, μην τύχει και της κλέψουν τίποτα, "αυτά για μένα" παρατρεχάμενοι/ες εκ των ημετέρων και γίνουν όλα μπάχαλο. 
 
Γλέντα τους Βαξεβάνη! Από εδώ πάντως δεν μασάμε όταν μας παίρνουν για εκφοβισμό "δικηγόροι" πολιτευτων και βουλευτών για να μην κάνουμε Google search. Για GPT3 δεν είπαν ακόμη  
 
Ο ελληνικός καπιταλισμός behind the scenes ΕΔΩ...
 
Early warning από τον Ιούλιο ΕΔΩ...

Η εικόνα από ΕΔΩ...

3 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλημερα σε ολους.
Σε παιρνουν για εκφοβισμο καποιοι?
Μηπως ηρθε η ωρα τους αλλα δεν το εχουν καταλαβει ακομη?
Η Μαφια ωχρια μπροστα τους γιατι αυτοι εχουν βγαλει και το Χαρβαρντ οσο νανε μια οργανωση την εχουν.
Αυτο που δεν εχουν ειναι τσιπα και ετσι μαθαινουμε και μεις ολα τα σκατα τους.
Υ.Γ.Χθες καναμε ομαδες για Μακεδονομαχο,εσεις τι κανατε ξεκινησατε?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ...άρχισαν να στέλνουν ανώνυμα υβριστικά σχόλια τα τρόλια του κερατά. Μην ανησυχείς δεν γνωρίζουν με τι έχουν να κάνουν.!!! χα χα χα Έχουμε ετοιμάσει την δική μας ομάδα..απλά τώρα κάνουμε εξάσκηση και προετοιμασία. Προχθές ήταν εδώ και το λαμόγιο ο Χαρδαλιάς ήρθε να επισκεφτεί τους Εθνοφύλακες.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Ο μιτος οδηγεί σε βόθρο.

Το έστειλα χτες αλλά μάλλον ανεπιτυχώς.


1. https://www.documentonews.gr/article/kypros-kataggelloyn-ton-arxiepiskopo-oti-edwse-diabathrio-ston-diethnh-apatewna-tzo-lo-enanti-antikrismatos/

2. https://www.tanea.gr/2022/11/14/world/arxiepiskopos-kyprou-ligo-prin-to-telos-elege-gelao-pou-perimenoun-na-pethano/

3. https://www.philenews.com/f-me-apopsi/arthra-apo-f/article/1476554/chrysa-diabatiria-den-echei-telos-afto-to-panigri

4. https://www.protothema.gr/greece/article/1283793/hrusa-diavatiria-sto-skamni-o-proin-proedros-tis-voulis-tis-kuprou-kai-proin-vouleutis-tou-akel/

5. http://www.cylegalnews.com/2016/12/blog-post_4.html

6.https://www.protagon.gr/themata/focus/rwsoi-oligarxes-kai-xrysa-diavatiria-44342481342

7. https://dialogos.com.cy/nea-anavoli-sti-diki-ta-chrysa-diavatiria-paradechetai-tis-katigories/

8. https://m.tvxs.gr/mo/i/327322/f/news/eyropi-eop/ton-proedro-anastasiadi-aggizei-skandalo-me-ta-xrysa-diabatiria.html