ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Τα είπαμε τα "κάλαντα" πριν από σένα μπάρμπα. Άργησες να πεις το αυτονόητο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο πρώην Πρωθυπουργός της Μαλαισίας βγήκε να  προειδοποιήσει δημόσια ότι έχει ξεκινήσει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος. και φταίνε η Ευρώπη και οι ΗΠΑ για αυτό.

Dr Mahathir Mohamad
@chedetofficial
Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

1. Διστάζω να γράψω αυτό το άρθρο. Μπορεί να κατηγορηθώ ότι ζήτησα συγγνώμη για τους Ρώσους. Δεν το κάνω. Νομίζω ότι ο σημερινός πόλεμος μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας προκαλείται* από την αγάπη των Ευρωπαίων για τον πόλεμο, την ηγεμονία, την κυριαρχία.

2. Η Ρωσία ήταν ο εταίρος των Δυτικοευρωπαίων (συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και του Καναδά) στον πόλεμο κατά της Γερμανίας. Τη στιγμή που η Γερμανία νικήθηκε, η Δύση δήλωσε ότι η Ρωσία, ο σύντροφός τους ήταν ο νέος εχθρός τους.

3. Πρέπει λοιπόν να προετοιμαστούν για πόλεμο κατά της Ρωσίας. Και το ΝΑΤΟ ιδρύθηκε για να σχηματίσει μια στρατιωτική συμμαχία εναντίον της Ρωσίας. Στη συνέχεια, η Ρωσία συνέταξε το Σύμφωνο της Βαρσοβίας. Και ακολούθησε Ψυχρός Πόλεμος. Και ο κόσμος έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα στη δύση και την ανατολή.


4. Αφού οι Ρώσοι διέλυσαν το Σύμφωνο της Βαρσοβίας και επέτρεψαν στις χώρες της Ένωσης Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών να αποχωρήσουν από το μπλοκ, το ΝΑΤΟ δεν διαλύθηκε.

Αντίθετα, οι χώρες που απελευθερώθηκαν από τη ρωσική ηγεμονία κλήθηκαν να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ ως εχθροί της Ρωσίας. Η πίεση εναντίον της αποδυναμωμένης Ρωσίας αυξήθηκε.

5. Καθώς οι πρώην σοσιαλιστικές δημοκρατίες εντάχθηκαν στο ΝΑΤΟ και η απειλή κατά της Ρωσίας αυξανόταν, η Ρωσία ανοικοδόμησε τις στρατιωτικές της δυνατότητες και αντιμετώπισε την ισχυρή δυτική συμμαχία. Η ένταση αυξήθηκε καθώς οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ πραγματοποίησαν ασκήσεις κοντά στη Ρωσία.

6. Προκαλούμενη, η Ρωσία προκατέβαλε με την εισβολή στην Ουκρανία. Αυτή η εισβολή μπορεί να ερμηνευθεί ως η έναρξη του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου. Γίνεται λόγος για χρήση πυρηνικών όπλων. Ήδη ο κόσμος πρέπει να υπομείνει ελλείψεις προμηθειών λόγω των κυρώσεων κατά της Ρωσίας και των ρωσικών αντιποίνων

7. Υπάρχει επίσης πρόκληση στην Άπω Ανατολή. Μια επίσκεψη ανώτατου αξιωματούχου των ΗΠΑ στην Ταϊβάν προκάλεσε αύξηση της έντασης μεταξύ Κίνας και Ταϊβάν. Και οι δύο εξοπλίζονται και οι ΗΠΑ πούλησαν πολλά όπλα στην Ταϊβάν, ενώ η Κίνα έγινε πιο εμπόλεμη.

8. Ακόμη και η Μαλαισία βιώνει ελλείψεις και πληθωρισμό. Είναι σημαντικό η χώρα να προετοιμάσει σχέδια έκτακτης ανάγκης για να αντιμετωπίσει αυτό που μπορεί να είναι η αρχή ενός Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου.

DR MAHATHIR BIN MOHAMAD
24 Φεβρουαρίου 2023 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Σοβαρά;; Ένας μουσουλμάνος τιμωρεί τη Δύση για μισαλλοδοξία;;  Είναι απόλυτα λογικό για την φυλή και την θρησκεία του ότι ο λευκός Ευρωπαίος είναι η ρίζα του κακού για όλα. Δεν είναι όμως έτσι. Για τους ανθρωποφάγους Κινέζους όμως μιλιά. Οι κακές μηχανορραφίες των δυτικών κυβερνήσεων δεν κοροϊδεύουν πλέον κανέναν. Το Τέρας δεν μπορεί πλέον απλώς να εξαγοράσει τις κυβερνήσεις του κόσμου. Η Βαβυλώνα σύντομα θα πέσει

Όλα αυτά που μας λέει είναι γνωστά και έχουμε ήδη πει ότι βρισκόμαστε στο τέλος του Α' Μέρους από αυτό που αποκαλούν Γ.Π.Π. Έχουμε όμως άλλα δύο μέρη μέχρι να τελειώσει ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος. Ο πόλεμος αυτός στην αρχή ξεκίνησε οικονομικός, μετά έγινε ψυχολογικός και τώρα (όπως όλα δείχνουν η τουλάχιστον κάποια στιγμή αργά η γρήγορα) πάμε στη χρήση όπλων που όμως δεν θα τελειώσει εκεί. Σας εύχομαι να το απολαύσετε όσο και εγώ.

Το τελευταίο στάδιο θα είναι έκπληξη για όσους επιβιώσουν. Δεν θέλει πολύ μυαλό και δεν χρειάζεται να είναι κάνεις προφήτης για να καταλάβει το τι γίνεται γύρω του. Εκτός αν έχει γίνει ζόμπι από τις πολλές δόσεις εμβολίων.

Ο Άνθρωπος γεννήθηκε για την καταστροφή και δεν θα ησυχάσει μέχρι να τελειώσει το έργο του...πως λέει η παροιμία : " Την πουτάνα και στο μπουκάλι να την κλείσεις θα βρει τρόπο να γαμηθεί"

3 σχόλια:

Μμ2 είπε...



πως λέει η παροιμία : " Την πουτάνα και στο μπουκάλι να την κλείσεις θα βρει τρόπο να γαμηθεί"
....................................................................

μετά του φελού φυσικά, χα, χα! (ούτως ολοκληρούται και η παροιμία.)

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Τα μεγαλα πνευματα συναντωνται φανταζομαι θα σκυλιαζουν ολοι οι μεγαλοι αναλυτες οταν διαβαζουν τα κειμενα σου.
Ριξε τα καντηλια να τπο ευχαριστηθει η ψυχη σου!!
Το τελευταίο στάδιο θα είναι έκπληξη για όσους επιβιώσουν, τι εννοεις mon ami?

Ανώνυμος είπε...

έπαιρνα κάποτε την δίμηνη πολιτικοοικονομική επιθεώρηση NPQ, που επ'αφορμή του βιβλίου "το τέλος της Ιστορίας" του Φουκουγιάμα,κάπου το 1993-94 έκανε ένα τεύχος (ήταν μονοθεματικό περιοδικό) με τίτλο "ΟΙ ΗΠΑ μετά το τέλος της Ιστορίας", 'ή κάπως έτσι.Εκεί λοιπόν περιέγραφε το πρίν και το μετά τον Β'Π.Π.,και το δίλημμα που αντιμετώπισαν οι ΗΠΑ με το τέλος του.Να ξαναγυρίσουν στα πρό πολέμου, με τα εργοστάσια κλειστά και την βιομηχανία στα τάρταρα , ή για να μην ξανάχουν 30% ανεργία (ή και παραπάνω) να συνεχίσουν να παράγουν όπλα, και να ψάξουν να δουν τι θα τα κάνουν .Και κάπως έτσι, με μιά αστεία πρόφαση προκάλεσαν τον ψυχρό πόλεμο,και φτάσαμε σήμερα να μας παιδεύουν που θέλουν να μας φορτώσουν τον Μίμη, και το Ιπτάμενο Μπιφτέκι, και να δώσουμε το Αιγαίο, τη Θράκη, τη Μακεδονία και την Ηπειρο.
Πέρα από τα μουσουλμανικά κόμπλεξ,που όμως είναι πιό ήπια απ'ότι είδα στην Τα'υ'λάνδη σε σχέση με την Μ.Ανατολή, ή την Ινδονησία,δεν λέει και ψέμματα, και άλλωστε οι ευρωπαίοι έιναι αποικιοκράτες,και η χώρα του έχει τραβήξει ζόρια από Ολλανδούς και Αγγλουςαπό τα 2 ευαγή ιδρύματα των Εταιριών Ανατολικών και Δυτικών Ινδιών(παράγραφοι 1-5).
Αυτό που λέει στο 5, το είπαν και εδώ γεωστρατηγικοί αναλυτές, και στη Δύση.Και φαντάζομαι ότι για τους Σϊνες δε λέει κακιά κουβέντα λόγω αίματος, και γιατί είναι κοντά, και γιατί τους έχουν ανάγκη.
Βέβαια όλ'αυτά δεν έχουν σημασία, αν λάβουμε υπ'όψιν αυτό που λέτε ότι δηλαδή είναι όλα στημένα,τα προαναφερόμενα στο άρθρο και το σχόλιο είναι το σενάριο της ταινίας για την περίσπαση του πόπολου όσο υλοποιούνται δόλια σχέδια, και ο κύριος διαβάζει το σενάριο που του έδωσαν
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ