ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Βρέθηκε σωλήνας από την βόμβα στις σιδηροδρομικές γραμμές της Φλώριντας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ:

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας «σωλήνας βόμβας 18 ιντσών» ανακαλύφθηκε κοντά στις γραμμές του σιδηροδρόμου Conrail (Freight) πίσω από την Καθολική Εκκλησία του Αγίου Δομίνικου στη λεωφόρο Frankford, στο τμήμα Holmesburg της Φιλαδέλφειας. Η ομάδα βομβών του Αστυνομικού Τμήματος της Φιλαδέλφειας το πήρε με ασφάλεια. Κατά ειρωνικό τρόπο, «ο σωλήνας της βόμβας» κατασκευάστηκε με πολυβινυλοχλωριδίου (PVC) το ίδιο χημικό στη διαρροή του Οχάιο.!!

Μαζί με άλλα «ατυχήματα» που σχετίζονται με τους σιδηροδρόμους σε όλη την Αμερική, μερικοί άνθρωποι αρχίζουν να πιστεύουν ότι αυτά δεν είναι «ατυχήματα», αλλά μάλλον μια καλά σχεδιασμένη ΕΠΙΘΕΣΗ στην Αμερική. Μια βόμβα σίγουρα θα πληρούσε τις προϋποθέσεις.

Το γεγονός ότι προφανώς τοποθετήθηκε σε σιδηροδρομικές γραμμές ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ, προσδίδει αξιοπιστία στην ιδέα ότι οι Τζώνηδες δέχονται επίθεση από μέσα. Όπως σας είχαμε πει ΕΔΩ

"Μικρές επιθέσεις σχεδιασμένες να μοιάζουν με ατυχήματα. Και όχι με ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ. Ένα καλό χτύπημα στο Οχάιο, ένα σιδηροδρομικό ατύχημα εκεί το οποίο συνδυάστηκε με επιθέσεις σε υποσταθμούς ηλεκτροπαραγωγής. Οι επιθέσεις στον κυβερνοχώρο ενισχύονται καθώς τα «ατυχήματα» συνεχίζονται, προκαλώντας περαιτέρω ανησυχία στον πληθυσμό. Στη συνέχεια, τα χτυπήματα πάνε ποιο μακριά από το έδαφος των ΗΠΑ  σε δορυφορικές εγκαταστάσεις τους  όπως αυτή η εγκατάσταση πετρελαίου στην Συρία..".

Υ.Γ Νομίζω ότι είναι οι ίδιοι που βάζουν φωτιά σε εργοστάσια επεξεργασίας τροφίμων σε μεγάλους αριθμούς τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει μια ολόκληρη εκστρατεία δολιοφθοράς κατά των βασικών υποδομών. Πυρκαγιές σε κέντρα διανομής τροφίμων, κονσερβοποιία, βιομηχανικές φάρμες κοτόπουλου, εργοστάσια επεξεργασίας κρέατος, αναγκάζοντας τους αγρότες να καταστρέψουν τις καλλιέργειες τους κ.λπ., κ.λπ. 

Υποσταθμός "έπιασε" φωτιά...50.000 χωρίς ρεύμα,οι πτήσεις ακυρώθηκαν και καίγεται ο υποσταθμός. Όταν σας λέω ότι οι Τζώνηδες δέχονται ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ξέρω πολύ καλά τι γράφω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: