ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Η ΚΙΝΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η ΚΙΝΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ.

Το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου λέει ότι οι γραμμές επικοινωνίας μεταξύ Αμερικανών και Κινέζων στρατιωτικών αξιωματούχων έχουν κλείσει.

Προς το παρόν, η Κίνα δεν θα απαντήσει καν στις τηλεφωνικές τους κλήσεις. Οι τεχνικοί επιβεβαιώνουν ότι η γραμμή λειτουργεί. Κουδουνίζει. Η Κίνα απλά δεν θα απαντήσει.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορούν να γίνουν τα λάθη. Με μια λέξη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. Η οποία μπορεί να έρθει με πολλούς μικρούς και μεγάλους τρόπους και με πολλές μορφές. Ελπίζω η Κίνα να «μείνει» στους «μικρούς τρόπους». Αυτό σημαίνει ότι κάτι ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Η Ρωσία την Τρίτη θα ανακοινώσει ότι οι ΗΠΑ είναι υπεύθυνες για την καταστροφή του ρωσικού αγωγού. Τελεσίγραφα στον ΟΗΕ Ευρώπη και ΗΠΑ. Η Κίνα και η Ρωσία είναι σύμμαχοι. Είμαστε έτοιμοι να γίνουμε μάρτυρες μιας αιφνιδιαστικής επίθεσης κάπου στον Ειρηνικό, ενώ οι ΗΠΑ εμποδίζουν τον Πούτιν να προχωρήσει στην Ανατολική Ευρώπη. 

Αλήθεια πιστεύετε ότι όλα τα ατυχήματα σε σιδηροδρομικές γραμμές και σε άλλες υποδομές των ΗΠΑ είναι σύμπτωση;; Να είναι σίγουροι εκεί στις ΗΠΑ ότι το Ιερατείο του Όνου έχει παραδώσει πολλά στρατιωτικά μυστικά στην Κίνα.!! Για αυτό και οι διπλωμάτες μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ έχουν επικοινωνία , ενώ οι στρατιωτικοί όχι.

Υ.Γ Η αντίδραση αυτή της Κίνας έγινε ΜΕΤΑ από την κίνηση του ΝΑΤΟ να μετακινήσει άρματα και στρατεύματα, στις συνοριακές γραμμές με την Ουκρανία. και να αλλάξει το πολεμικό του δόγμα.! Πάμε προς κλιμάκωση...και σαν χώρα μας αφορά άμεσα μιας και είμαστε μια από τις χώρες μέλη του ΝΑΤΟ.

Ο στρατηγός Milty γνωρίζει ότι η Ρωσία πρόκειται να ξεκινήσει το "Blitzkrieg" της στις 21. Η Ουκρανία θα πέσει. Τώρα το ΝΑΤΟ και η Ρωσία είναι «toe to toe» στη γραμμή των συνόρων.Τοποθετώντας νωρίς τις άμυνες του ΝΑΤΟ σταματά τη Ρωσία στα ίχνη της, μην επιτρέποντας οποιαδήποτε είσοδο στη Μολδαβία, τη Ρουμανία ή οποιαδήποτε άλλη μικρή χώρα που υποστηρίζεται από το ΝΑΤΟ. Τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Πολωνία τώρα... έχουν ή μεταφέρουν τα τανκς και τις άμυνες τους μέχρι τα σύνορα της Λευκορωσίας;;. Άρα δεν είναι περίεργο που η Κίνα έκλεισε τις στρατιωτικές επικοινωνίες.

Αλήθεια η  101st Airborne στη Ρουμανία γνωρίζουμε ΠΟΥ βρίσκεται αυτήν την στιγμή;; χε χε χε

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλημέρα σας.
Κάπου πήρε το μάτι μου πριν 1-2 μέρες , .οτι και η Ρωσσία θα κάνει δοκιμή ν'αποκοπεί από τον παγκόσμιο ιστό,και θ'ανακατευθύνει τις ροές μέσω του δικού της ίντερνετ,δεν ξέρω αν σχετίζονται τα 2 , ή αν είναι εξ'ίσου αξιόπιστη η σελίδα που το διάβασα,έκρινα όμως σκόπιμο να το αναφέρω.
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα κ.Ξενοδόχε...ναι σωστά και εγώ το διάβασα αυτό που λέτε. Είναι μια πιθανότητα να συμβεί και αυτό.