ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Η Γερμανία δεν χάνει χρόνο και μεταφέρει οχήματα μάχης πεζικού «Marder» και τανκς «Leopard» στην Ουκρανία.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ:

Η Γερμανία δεν χάνει χρόνο και μεταφέρει οχήματα μάχης πεζικού «Marder» και τανκς «Leopard» στην Ουκρανία. Φορτία τρένων με αυτά φαίνονται τώρα να κινούνται σε όλη τη Γερμανία, όπως φαίνεται στο παραπάνω βίντεο.

Η Γερμανία λοιπόν αγνοώντας την ιστορία της κάνει για τρίτη και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά το ίδιο λάθος. Όλο αυτό φυσικά είναι ένα ακόμη κίνητρο πολέμου για τον Πούτιν...Δύσκολα μπορεί να αγνοηθεί το γεγονός ότι όλο και μεγαλύτερα τμήματα της δυτικής ελίτ σιγά-σιγά παγώνουν επειδή αντιλαμβάνονται ότι τα σχέδιά τους στην Ουκρανία αποτυγχάνουν. 

Η μελέτη RAND, η οποία προειδοποιεί για έναν μακροχρόνιο πόλεμο, προέρχεται περισσότερο από κύκλους του Πενταγώνου, οι οποίοι μέτρησαν πρόσφατα τις προμήθειες τους και σοκαρίστηκαν όταν ανακάλυψαν ότι οι οβίδες που χρειάζονται για την Κίνα χρησιμοποιούνται ήδη στην Ουκρανία.!!!

Δεν υπάρχουν καν πυρομαχικά για μερικά από αυτά τα άρματα μάχης που  τόσο ευγενικά παραχωρούνται στην Ουκρανία, και δεν είναι δύσκολο να δει κανείς ότι οι οκτώ εβδομάδες εκπαίδευσης που θέλει να παραχωρήσει ο Γερμανός υπουργός Άμυνας Μπόρις Πιστόριους σε Ουκρανούς πεζούς αρμάτων μάχης είναι αρκετές για να  μπορούν να οδηγήσουν τα τάνκς όπου θα γίνουν για αυτούς ένα ατσάλινο φέρετρο.

Ακόμα και οι Άγγλοι μόλις συνειδητοποίησαν ότι χρειάζονται πέντε χρόνια για να εκπαιδεύσουν έναν πιλότο Ουκρανό για τα F-16 και κανείς, σίγουρα κανείς στη Δύση, δεν πιστεύει ότι σε πέντε χρόνια θα υπάρχει μια χώρα που ονομάζεται Ουκρανία στον χάρτη.

Υ.Γ Στο Στάλινγκραντ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Πούτιν, τα γερμανικά τανκς βοήθησαν πολύ στο να παρακινήσουν τους Ρώσους του να κάνουν περισσότερα. Ο στόχος του Panzerschow επιτεύχθηκε - ο πόλεμος μπορεί να πάει στην επόμενη φάση και η Γερμανία θα φταίει ξανά...

Y.Γ 1 Και έχεις το λαμόγιο  τον Ζελίνσκι να απαιτεί περισσότερα τανκς και τζετ από τον Μπάιντεν. Και να τους λέει ..«Θα συμμορφωθείτε ή θα δημοσιοποιήσω τις πληροφορίες που έχω και θα ανατρέψω την κυβέρνησή σας από πάνω μέχρι κάτω». Ανάλογη συνάντηση/απάντηση έγινε και με υψηλό Γερμανό αξιωματούχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: